2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kilim ve tohum maşallah bebişine :) İnşallah kilosu şekerden değildir canım haber ver bize de.
İnşallah canım öyle endişeliyim ki eşim de sen hiç sıkma canını ben de kocaman bir bebekmişim diye avutuyor beni dünden beri. Doktor operasyonda imiş. Çıkınca haber vereceklermiş. Hemen yazacağım canım size.

Sorma al benden de o kadar ki hiç sevmem öyle yatmayı. Sırtüstü yatınca canım başını iyice yükselt daha rahat nefes alırsın.

Aslında bu zamana kdr fazla kilo almamış olman kötü değil kendinde kilo vermiş olabilirsin ama ister istemez son aylarda çok artıyo ben 6kilo almışım bu sabah tartıldı m 4unu son 1 ayda aldm

Merhabalar kızlar bneimde regli ağrısına benzer ağrılar cekiyorum, bugunn kasığımm ve belim ağrıdı adet olcakmışım gibi. Şuam kasıklarım cok ağrıyor, bel ağrım gcti gibi
Canım geçmiş olsun benim de zaman zaman oluyor. Ama genelde tek taraf Sağ tarafım oluyor. Bel ağrında eşlik ediyorsa bir idrar kültürü mü yaptırsan?

Aslında bu zamana kdr fazla kilo almamış olman kötü değil kendinde kilo vermiş olabilirsin ama ister istemez son aylarda çok artıyo ben 6kilo almışım bu sabah tartıldı m 4unu son 1 ayda aldm
Canım aslında benim iştahım 22. Haftadan sonra açıldı fakat özellikle 24. Haftada coştum. Şimdi yine normal seyrediyor. Ben de diyorum kendi kendime istemesem de son iki ay kilo alacağım.

Bnde kasık ağrılarım artinca sağlık ocağına gittim bugün idrar tahlilim iyi çıkmamış kendi doktoruma yönlendirdi tedavi gormen lazim dedi yarın gidicem bakalim...
Enfeksiyon yapiyormus canim. Sana da antibiyotik verir buyuk ihtimal. Suyu daha da cogaltmamiz lazim.

Cok gecmis olsun.
Umarim hersey yolunda olurda zamaninda.gelir.melegin canim
Arkadaslar kac kilo aldiniz simdiye kadar?
68.9 ile basladim 72.3 üm şuan.
23+3 üm şuan.

Canim masallah melegine.insallah sekerden degildir. Bizide.bilgilendir

Canım aslında benim iştahım 22. Haftadan sonra açıldı fakat özellikle 24. Haftada coştum. Şimdi yine normal seyrediyor. Ben de diyorum kendi kendime istemesem de son iki ay kilo alacağım.
Ewet zaten bebek 3-3,5 kg dogsa eşi ve suyu ödemler en az 7-8 kilo daha alıcaz normalde de 9-12arası ideal inşallah bende 10u geçmem valla kafama çok takılıyo

cevap için tesekkur ederim kızlar. halbuki yeni kurtulmuştum idrar yolu enfeksiyonndan. dediğiniz gibi olabilir, eğer devam ederse doktora gideceğim

Maşallahhh bebişine canım

cevap için tesekkur ederim kızlar. halbuki yeni kurtulmuştum idrar yolu enfeksiyonndan. dediğiniz gibi olabilir, eğer devam ederse doktora gideceğim
Canım geçmiş olsun inşallah sıradan ağrılardır. Rica ederim. Sen sıcak tut kendini de aklına da güzel şeyler getir canım.

Ewet zaten bebek 3-3,5 kg dogsa eşi ve suyu ödemler en az 7-8 kilo daha alıcaz normalde de 9-12arası ideal inşallah bende 10u geçmem valla kafama çok takılıyo
Benim de 10 kiloyu geçmemem gerekiyor canım yüksek kiloyla gebe kaldım. Taktıkça takarsınnn aman diyim sakince davranmakta fayda var.

Canım çok teşekkür ederim. İnşallah şekerden değildir. Doktorun aramasını bekliyorum gerildim beklerken.

Canım inşallah şekerden değildir, ben de bir süre sonra normale döner diye yorum yapıyorum kendi kendime. Belki de hızla geliştikleri bir dönem olduğu için böyle artışları yüksektir.

Kilim ve tohum sıkma canını. Bende de şeker biraz yüksek çıktı her gün parmak deliyorum :)) Dikkat ediyorum bir de yiyeceklerime. Şimdilik ölçüm sonuçlarım sıkıntılı değil. Hamilelikten önce baktırmışmıydın insülin direnci ya da şekere?

Evet canım baktırmıştım bir sorun yoktu açlık ve tokluk üç aylık ve insülin direnci baktırmıştım hepsi normal aralıktaydı. Çok geçmiş olsun canım sana da. Kıyamam ya yaramazların ufak tefek nazları oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…