- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #27.721
İnşallah canım öyle endişeliyim ki eşim de sen hiç sıkma canını ben de kocaman bir bebekmişim diye avutuyor beni dünden beri. Doktor operasyonda imiş. Çıkınca haber vereceklermiş. Hemen yazacağım canım size.Kilim ve tohum maşallah bebişine :) İnşallah kilosu şekerden değildir canım haber ver bize de.
Senin çok eksiğin vardı canım bebeğin tamamladı şimdi normal oldugünaydın kızlar :)) ben de 25+0 9 kilo almış bulunmaktayım 44 ile başlamıştım 53 oldum(
Sorma al benden de o kadar ki hiç sevmem öyle yatmayı. Sırtüstü yatınca canım başını iyice yükselt daha rahat nefes alırsın.Sol yanıma yatıp uyumaktan sol tarafım çürüyecek yakındaSağıma zaten yatamıyorum organlarım içiçe giriyor sanki. Kendimi sırt üstü bulduğumda da üzerimde biri oturmuş gibi oluyor nefes alamıyorum
Aslında bu zamana kdr fazla kilo almamış olman kötü değil kendinde kilo vermiş olabilirsin ama ister istemez son aylarda çok artıyo ben 6kilo almışım bu sabah tartıldı m 4unu son 1 ayda aldmCanım çok teşekkür ederiz. İnşallah şekerden değildir bu konu beni de endişelendiriyor. Doktordan haber bekliyorum kendisi operasyonda imiş. Evet babası iri doğmuş :) doktor benim kilomu da az buldu neyseki Bebek beslenmiş dedi. Acaba az kilo almam da kötü mü?
Canım geçmiş olsun benim de zaman zaman oluyor. Ama genelde tek taraf Sağ tarafım oluyor. Bel ağrında eşlik ediyorsa bir idrar kültürü mü yaptırsan?Merhabalar kızlar bneimde regli ağrısına benzer ağrılar cekiyorum, bugunn kasığımm ve belim ağrıdı adet olcakmışım gibi. Şuam kasıklarım cok ağrıyor, bel ağrım gcti gibi
Canım aslında benim iştahım 22. Haftadan sonra açıldı fakat özellikle 24. Haftada coştum. Şimdi yine normal seyrediyor. Ben de diyorum kendi kendime istemesem de son iki ay kilo alacağım.Aslında bu zamana kdr fazla kilo almamış olman kötü değil kendinde kilo vermiş olabilirsin ama ister istemez son aylarda çok artıyo ben 6kilo almışım bu sabah tartıldı m 4unu son 1 ayda aldm
Evet canım öyle yapıyorumilk lokmayı agzına attıgın saatten bir saat sonrasını olcuyorsun degıl mı?
Enfeksiyon yapiyormus canim. Sana da antibiyotik verir buyuk ihtimal. Suyu daha da cogaltmamiz lazim.Bnde kasık ağrılarım artinca sağlık ocağına gittim bugün idrar tahlilim iyi çıkmamış kendi doktoruma yönlendirdi tedavi gormen lazim dedi yarın gidicem bakalim...
Cok gecmis olsun.selam kızlar bugün dra gittim ve böbrege keteter takılması grktigini söyledi antalya araştırma hastanesine yönlendirdi. dedim takılmazsa ne olur böbrege zararı oluyormuş ama takıldıktan sonrada erken dogum risski yine oluyormuş kadın dogum drumda taktırmamı tavsiye etti normal dogum yapabilecegimi ve takip edecegini söyledi bakalım yarın neler olacak
68.9 ile basladim 72.3 üm şuan.Arkadaslar kac kilo aldiniz simdiye kadar?
Canim masallah melegine.insallah sekerden degildir. Bizide.bilgilendirGelecek yılın en güzel anneleri ve onların Göbüşlerinde zıp zıplayan sevimli bal bebişleri hepinize kucak dolusu merhabaaaa!!!
Bugün oğlumla buluştuk hepinizi öpüyor.
1109 gr olmuş ve 37,2 cm !
Doktor bana kilosu çok geldi dedi.
Ben başlangıçtan bugüne 2,5 kilo almışım. Dr bunu da az buldu.
İrilik şekerden mi diye 50lik şeker yükledik yarın çıkacak sonuçlar.
Onun dışında sağlığımız yerinde çok şükür.
İnşallah şekerden değildir iriliği
Ewet zaten bebek 3-3,5 kg dogsa eşi ve suyu ödemler en az 7-8 kilo daha alıcaz normalde de 9-12arası ideal inşallah bende 10u geçmem valla kafama çok takılıyoCanım aslında benim iştahım 22. Haftadan sonra açıldı fakat özellikle 24. Haftada coştum. Şimdi yine normal seyrediyor. Ben de diyorum kendi kendime istemesem de son iki ay kilo alacağım.
Merhaba canım
Ara ara bende bel kasık ağrısı çekiyorum. Benimki tek taraflı sağ kasığım kopacak gibi ağrıyor 10 15 dk sürüyor dinlenmeden geçmiyor.
İdrar yolu enfeksiyonu geçiriyor olmayasın canım, o kasık ve bel ağrısı yaparmış çok. Doktoruna danışmakta fayda var her ihtimale karşı.
cevap için tesekkur ederim kızlar. halbuki yeni kurtulmuştum idrar yolu enfeksiyonndan. dediğiniz gibi olabilir, eğer devam ederse doktora gideceğimCanım aslında benim iştahım 22. Haftadan sonra açıldı fakat özellikle 24. Haftada coştum. Şimdi yine normal seyrediyor. Ben de diyorum kendi kendime istemesem de son iki ay kilo alacağım.
Maşallahhh bebişine canımGelecek yılın en güzel anneleri ve onların Göbüşlerinde zıp zıplayan sevimli bal bebişleri hepinize kucak dolusu merhabaaaa!!!
Bugün oğlumla buluştuk hepinizi öpüyor.
1109 gr olmuş ve 37,2 cm !
Doktor bana kilosu çok geldi dedi.
Ben başlangıçtan bugüne 2,5 kilo almışım. Dr bunu da az buldu.
İrilik şekerden mi diye 50lik şeker yükledik yarın çıkacak sonuçlar.
Onun dışında sağlığımız yerinde çok şükür.
İnşallah şekerden değildir iriliği
Teşekkür ederim Canım. Cümlesine Allah sağlık afiyet versin.Maşallahhh bebişine canım
Canım geçmiş olsun inşallah sıradan ağrılardır. Rica ederim. Sen sıcak tut kendini de aklına da güzel şeyler getir canım.cevap için tesekkur ederim kızlar. halbuki yeni kurtulmuştum idrar yolu enfeksiyonndan. dediğiniz gibi olabilir, eğer devam ederse doktora gideceğim
Benim de 10 kiloyu geçmemem gerekiyor canım yüksek kiloyla gebe kaldım. Taktıkça takarsınnn aman diyim sakince davranmakta fayda var.Ewet zaten bebek 3-3,5 kg dogsa eşi ve suyu ödemler en az 7-8 kilo daha alıcaz normalde de 9-12arası ideal inşallah bende 10u geçmem valla kafama çok takılıyo
Canım çok teşekkür ederim. İnşallah şekerden değildir. Doktorun aramasını bekliyorum gerildim beklerken.Enfeksiyon yapiyormus canim. Sana da antibiyotik verir buyuk ihtimal. Suyu daha da cogaltmamiz lazim.
Cok gecmis olsun.
Umarim hersey yolunda olurda zamaninda.gelir.melegin canim
68.9 ile basladim 72.3 üm şuan.
23+3 üm şuan.
Canim masallah melegine.insallah sekerden degildir. Bizide.bilgilendir
Canım inşallah şekerden değildir, ben de bir süre sonra normale döner diye yorum yapıyorum kendi kendime. Belki de hızla geliştikleri bir dönem olduğu için böyle artışları yüksektir.Kilim ve tohum canim insallah sekerden degildir.benim arkadasimin da 28. Haftada bebegi tombikti cok.kendisi de pek kilo almamisti.33. Haftadayken konuştuğumuzda bebek normale dönmüştü yani tombik degil standart artik kilosu dedi
Evet canım baktırmıştım bir sorun yoktu açlık ve tokluk üç aylık ve insülin direnci baktırmıştım hepsi normal aralıktaydı. Çok geçmiş olsun canım sana da. Kıyamam ya yaramazların ufak tefek nazları oluyor.Kilim ve tohum sıkma canını. Bende de şeker biraz yüksek çıktı her gün parmak deliyorum :)) Dikkat ediyorum bir de yiyeceklerime. Şimdilik ölçüm sonuçlarım sıkıntılı değil. Hamilelikten önce baktırmışmıydın insülin direnci ya da şekere?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?