2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Gecen hafta benimde yaşadığım buydu canım. Hatta bu haftada başka bir gebe arkadaşım yaşadı bunu. Sanırım hamilelikte daha sık karsılasılıyormus. Kaç çıktı mikrop sayisi/CRP değeri? Bende antibiyotikle atlattim.Çok geçmiş olsun..

H homesweethome86 cnm Allah sabir versin,darlandigin bze icini dokmek istediin zmn biz burdayiz.kul sabirsiz ama Allah sana dha guzel gunler verickt.bnmde bi dusugum oldu cuma gunu tam ezan okunuodu anestezi uzmani bni sakinlestirirkn icimden dedimki ya sabir ya Allah,gecn dr.mla konusurkn dogum zmnina bi baktmda dusuk yaptigm gun biz bilmiorz Allah bilir herse yoluna gireck inan buna

Kan tahlilim sonuçlandı canımzaten.crp baya yüksek çıktı.antibiyotik başladım.içim böyle daha rahat.iyiki çektirmedim yoksa içim içimi yerdi

Yüksek risk>3 diyordu sonuç kağıdında benim 29 çıkmış.çok mu yüksek bilmiyorum ama cin çarpmışa döndüm ben resmen.senin kaç çıkmıştı?kaç günde toparladın canım?

Kan tahlilim sonuçlandı canımzaten.crp baya yüksek çıktı.antibiyotik başladım.içim böyle daha rahat.iyiki çektirmedim yoksa içim içimi yerdi

Sana yazdıktan sonra farkettim kan tahlili sonucunu yazmissin canım , geçmiş olsun tekrar.
Bence de iyiki cektirmemissin, tahlille belli oldu tedavi başladı işte.
Hamilelere daha hassas davranmalilar. Röntgen gibi şeyler son uygulanacak şeyler olmalı.

Hııımm uht süt mü..onlarda vitamin olduğunu pek düşünmüyorum.buyuzden günlük tuketmeye çalışıyorum

Uzun ömürlü sütlerde kalsiyum var canım bize de yarayan o zaten ama ben de içmelik günlük süt tercih ediyorum soğuk içeceksem de laktozsuz süt

Yüksek risk>3 diyordu sonuç kağıdında benim 29 çıkmış.çok mu yüksek bilmiyorum ama cin çarpmışa döndüm ben resmen.senin kaç çıkmıştı?kaç günde toparladın canım?
18 çıkmıştı benimde canım. Antibiyotik iğne olarak verdi bana. 3 gün sabah akşam. 3.gün sabah iyiydim. Bi arkadaşımın 180 çıkmışti çok şükür oda iyileşti sonra onu düşününce 29 çok değil gibi geldi ama evet dediğin gibi çok kötü yapıyor insanı. Tez zamanda iyileş inşallah sende

Burası türkiye valla herşey beklenir hastanelerden.iyice güvenim sarsılıyor bu devlet hastanelerine.hoş kendi kadın doğumcumda doktorunuz uygun gördüğü için o tahlili istemiş demek ki. 25. Haftadan sonra bir sakıncası yok çektirebilirsiniz dedi.internette de birimini hatırlamıyorum ama akciğer filmi için verdiği radyasyon miktarına 1 demiş.5 ten küçük değerler bebek için tehlikeli değildiyor ama yok benim içim rahat etmedi yinede.

Ooo 180 baya çokmuş.darısı başıma.inşallah canım.sanada çok geçmiş olsun doğuma kadar inşallah bir daha hastalanmazsın.ben sezeryan yapıcam bide öksürük kesinlikle olmamalı.o dikişli halimle öksürsem ölürüm

Bizimde hiç ses soluk yok canim bizimki de sözde böyle bir duyum almıştım ama hiç tanık olmadım alan birine ☺belki ilk olurum☺

Hııımm uht süt mü..onlarda vitamin olduğunu pek düşünmüyorum.buyuzden günlük tuketmeye çalışıyorum

hadi yaa ne güzelmiş

Yavrum benim Ben tanık oldum canım alanlara , en yakın olarak kardeşimler aldı , belediye verdi süt erzak falan.. Bizim doğuma az kaldı daha bir şey gelmedi , doğurmadan alsaydık bari bir kez

supremee Canım valla bilmiyorum nasıl süt , yanında erzakta veriyorlardı. Bu ara çok fazla süt içesim var. Ama tek bir marka dışında başka süt içemiyorum ben.. Olsun gelenlerden de tatlı yapıverirdim

Merhaba annisler bu zamana kadar bebeklere neler aldınız bakalim

Arkadaşlar iyi geceler az evvel şiddetli bir sancı oldu vajinamın ucunda lavaboda kahverengi iki damla kan gördüm

Geçmiş olsun canım doktora ulaşma şansın varmı!?

Regl dönemin miydi , neden oldu acaba? Acile mi gitsen ?
Hemşiresine ulaştım uzan istirahat et yarın da eğer istersen iğne yaptı dedi.
Başım da çok ağrıyor bugün hep halsizdim ama kırgın gibi vücudum.
Bakalım canım durum kötüye giderse ki sanmıyorum acile giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…