2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
B blossom- uconn kizlar gecmis olsun insallah atlatiriz enfejsiyonu. Benim tahlilimde dediginiz deger yoktu lokosit fazla sadece. Antibiyotik kullanmaya gerek yok demisti doktorum tek doz toz ve fitil verdi
Acaba grcmis midir ki nasil anlayacagiz iyi oldugumuzu

Arkadaşlar iyi geceler az evvel şiddetli bir sancı oldu vajinamın ucunda lavaboda kahverengi iki damla kan gördüm

geçmiş olsun canım.kendini yorduysan ondan da olabilir diye düşündüm ben.oğlun iyiymiş ama çok şükür ki inşallah önemli bişey değildir.sanırım bugün gidiceksin doktora bizi de haberdar et mutlaka

@Kilim ve tohum canım sakın üzülme hiç bişeycik yoktur. bebeğinde bak ben iyiyim dercesine tekme atıyormuş ne güzel. dualarımız seninle canım. bizi haberdar et.

Kilim ve tohum canım sıkma canını ama doktoruna mutlaka görün lütfen kanama devam etsin ya da etmesin. Son 3 ay ilk 3 ayımız gibi riskli artık. Herhangi ufak birşeyde beklemeden doktorlarımıza ya da acile gitmemiz gerekiyor.

Galiba gideceğim hiç de istemiyorum gitmeyi zira kendi hekimim onay vermedikçe bir şey yaptırmayı düşünmüyorum ama mecbur kalacağım galiba.
Canım çok geçmiş olsun ben ilk 4 ay kanama geçirdim çok sıkıntılı günlerdi kırmızı kanama genelde 2 gün oldu sonrasında 15 gün kahverengi kanama oldu bir arkadaşımın gebelik boyunca zaman zaman kahverengi kanaması oldu ama çok şükür bir problem yaşamadı için rahat olsun doktorunla görüştükten sonra bize de haber ver olur mu ?

Günaydın kızlar dün doktor kontrolüm vardı çok şükür iyi geçti...

bağırsak parlaklığı tamamen geçmemiş ama azalmış, yanında ek bir bulgu olmadığı için korkacağımız birşey yok dedi doktorum zamanla tamamen yok olmasını bekleyeceğiz bir sonra ki kontrolüm 03 şubat bakalım ozmana kadar tamamen yok olur inşallah..

Yarında şeker yüklemesi yapılacak 50mg şeker içmem yeterliymiş öyle söyledi doktorum.

Bu arada ben kontrol için beklerken benden önde ki bayanın suyu geldi :) apar topar ebeyle bir gittiler eşi acayip paniikledi falan birebir o ana şahit oldummmm çok heycanlıydı :) ayy dedimm bizde böyle mi olucaz Allah ım o günleri de hayırlısıyla göstersin bizlere :)

Çok sevindim canım bak ne güzel azalmış parlaklık. Eminim bir daha ki kontrolünde tamamen yok olacak. İçin rahat etsin artık kafana takma :))

İğneler bittikten sonra şikayetlerin devam ederse gel demişti devam etmedi benim canım ama nolur noolmaz diye kontrol zamanımda tekrar kan idrar vericem

Sende de mi enfeksiyon vardı.geçmiş olsun o zaman.valla iyi olduğumu anlamak çok zor olmuycak çünkü şuanda berbat durumdayım.yeni kalktım karnım aç doğru düzgün bişey yemediğim için elim ayağım titriyor.benim nabzım çok hızlı atıyor.en son 127 yi gördüm resmen ayakta duramıyorum dizlerim titriyor diyebilirim.dün başladım antibiyotiğe bakalım bir iki günde gösterir etkisini inşallah.senin içinde şüphe varsa tekrar yaptır testini .inşallah temiz çıkar.

Geçmiş olsun canım ya dikkat et düşme evde. Antibiyotik ne verdi?

İğneler bittikten sonra şikayetlerin devam ederse gel demişti devam etmedi benim canım ama nolur noolmaz diye kontrol zamanımda tekrar kan idrar vericem

benim de bitti sikayetlerim hatta daha 1 tane fitil kullanmadim bugun kullancam onu da. İnsallah temizlenmistir canim

canim benim cok gecmis olsun sen baya agir geciriyorsun o zaman. Acaba kalbinin hizli atmasi falan ondan miymis? Benim o kadar agir degil doktor antibiyotige gerek yok demisti. Sadece akintim coktu yanma falan da olmuyordu. Lokosit fazlaydi ondan suda eritmek icin ilac verdi bi de fitil. İnsallah atlatiriz ve doguma kadar gelmez bi daha hastalijlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…