2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Allah yardımcın olsun canım sana dayanma gücü versin sabır versin

Canim benim Allah sabir versin cok uzuldum. Rabbim senin icin daha hayirlilarini nasip etsin. Derdi veren Rabbim dayanma kuvvetini de verecektir insallah.

Kızlar böyle vajina girişinde batma gibi bişeyler oluyor. Akıntım falan yok. Sizde yaşayan var mı ?

Merhaba arkadaşım okudum bir daha okudum acaba doğrusu okudum die Rabbim Peygamber sabri versin zor bir dönem ama atlaticaksin inş kuzum Rabbim yardimci olsun herzaman yanındayız

cok uzgunum, ALlahım sabır versin o bi melekti, melek oldu

çok ama çok üzüldüm arkadaşım.inan ne diyeceğimi hiç bilemiyorum.allah acını dindirsin ve en kısa zamanda yeniden hamile kalıp yavrunu kucağına almanı nasip etsin inşallah.

Başın sağolsun canım Allah bir daha göstermesin evlat acısını bilirim iki kere yaşadım bunu Rabbim kimseye yaşatmasın çok üzüldüm o günlere döndüm Allah yardımcın olsun acını biraz olsun hafifletsin ne diyim..

öğlen hazırlandım okula gitmek üzereyken bayılacak gibi oldum.nabzım 126atıyordu.ayaklarımda derman yoktudizlerim titriyordu resmen.deli gibi pişman oldum hafta sonu doktora gitmediğime.şimdi acile geldim.doktor muayene etti.sırtımı dinleyince akciğerfilmi istedi.kurşun yelek giyerek çektir dedi.bir de kan verdim.doktorumu aradım filmi çektirebilirsin dedi.ama benim içime hiç sinmedi.çektirmedim kızlar.iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama kapısında hamilelerin girmesi kesinlikle yasaktır yazısını görünce direk vazgeçtim.şimdi kan sonucunu bekliyorum.bakalım ne diyecek.

Bi kan tahlili sonucun gelsinde öyle hareket edersin canım. Rahatsızlığının nedeni tahlilde çıkar belki mikrop vs. Ama doktorun çelik yelekli yaptirabilirsin demişse bir problem olmuyodur diye demiştir. Yine de tereddüt etmekte haklısın. . Haber ver bizde mutlaka.

çok geçmiş olsun Allah peygamber sabrı versin inşAllah

Süt yardımı dediğin şey neoluyo canım ilk defa duydum da

oy masallah:))

kanımda baya yüksek oranda mikrop çıktı canım.hamilelikte kullanabileceğim bir antibiyotik verdi doktor.azar işitirim diyordum ama kızmadı filmi çektirmediğime.çelik yelekte olsa içim rahat etmedi hiç ya.allah korusun zorunlu olur çektiririm ama şimdilik dursun ilacı içiyim bakalım.iyileşirim inşallah.Bir arkadaşım hamileyken düştü kolu kırıldı hatta normal doğum yaptı alçılı kolla:)o çektirmişti çelik yelekle.maşallah çokta sağlıklı bir oğlu var kızımla yaşıt ama bir ihtimalde olsa insan cesaret edemiyor.

Çok geçmiş olsunn... kurşun yelekle zararı minimuma imdiriyorlar ama kapıdaki uyarı insanı gerçekten etkiliyor ben de olsam çektirmezdim sanırım... kan tahlili sonçlandığında gerek kalmayacaktır belki de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…