- 15 Ağustos 2016
- 192
- 282
- 18
- 35
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #27.881
Allah yardımcın olsun canım sana dayanma gücü versin sabır versinMerhaba güzel anneler hiçbirinizi üzmek istemiyorum ama duaya ihtiyacım var içimdeki yangın için. Dün sabah suyum geldi akşama doğru doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim. Bu yangını Rabbim kimseye yaşatmasın ne olur dua edin lütfen dayanamıyorum
Canim benim Allah sabir versin cok uzuldum. Rabbim senin icin daha hayirlilarini nasip etsin. Derdi veren Rabbim dayanma kuvvetini de verecektir insallah.Merhaba güzel anneler hiçbirinizi üzmek istemiyorum ama duaya ihtiyacım var içimdeki yangın için. Dün sabah suyum geldi akşama doğru doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim. Bu yangını Rabbim kimseye yaşatmasın ne olur dua edin lütfen dayanamıyorum
Bizim kalp parlaklığı kayboldu canım, içini ferah tut bu parlakliklar önemli olmuyor zamanla kayboluyor. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Kızlar böyle vajina girişinde batma gibi bişeyler oluyor. Akıntım falan yok. Sizde yaşayan var mı ?
Merhaba arkadaşım okudum bir daha okudum acaba doğrusu okudum die Rabbim Peygamber sabri versin zor bir dönem ama atlaticaksin inş kuzum Rabbim yardimci olsun herzaman yanındayızMerhaba güzel anneler hiçbirinizi üzmek istemiyorum ama duaya ihtiyacım var içimdeki yangın için. Dün sabah suyum geldi akşama doğru doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim. Bu yangını Rabbim kimseye yaşatmasın ne olur dua edin lütfen dayanamıyorum
cok uzgunum, ALlahım sabır versinMerhaba güzel anneler hiçbirinizi üzmek istemiyorum ama duaya ihtiyacım var içimdeki yangın için. Dün sabah suyum geldi akşama doğru doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim. Bu yangını Rabbim kimseye yaşatmasın ne olur dua edin lütfen dayanamıyorum
çok ama çok üzüldüm arkadaşım.inan ne diyeceğimi hiç bilemiyorum.allah acını dindirsin ve en kısa zamanda yeniden hamile kalıp yavrunu kucağına almanı nasip etsin inşallah.Merhaba güzel anneler hiçbirinizi üzmek istemiyorum ama duaya ihtiyacım var içimdeki yangın için. Dün sabah suyum geldi akşama doğru doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim. Bu yangını Rabbim kimseye yaşatmasın ne olur dua edin lütfen dayanamıyorum
Başın sağolsun canım Allah bir daha göstermesin evlat acısını bilirim iki kere yaşadım bunu Rabbim kimseye yaşatmasın çok üzüldüm o günlere döndüm Allah yardımcın olsun acını biraz olsun hafifletsin ne diyim..Merhaba güzel anneler hiçbirinizi üzmek istemiyorum ama duaya ihtiyacım var içimdeki yangın için. Dün sabah suyum geldi akşama doğru doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim. Bu yangını Rabbim kimseye yaşatmasın ne olur dua edin lütfen dayanamıyorum
Bi kan tahlili sonucun gelsinde öyle hareket edersin canım. Rahatsızlığının nedeni tahlilde çıkar belki mikrop vs. Ama doktorun çelik yelekli yaptirabilirsin demişse bir problem olmuyodur diye demiştir. Yine de tereddüt etmekte haklısın. . Haber ver bizde mutlaka.öğlen hazırlandım okula gitmek üzereyken bayılacak gibi oldum.nabzım 126atıyordu.ayaklarımda derman yoktudizlerim titriyordu resmen.deli gibi pişman oldum hafta sonu doktora gitmediğime.şimdi acile geldim.doktor muayene etti.sırtımı dinleyince akciğerfilmi istedi.kurşun yelek giyerek çektir dedi.bir de kan verdim.doktorumu aradım filmi çektirebilirsin dedi.ama benim içime hiç sinmedi.çektirmedim kızlar.iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama kapısında hamilelerin girmesi kesinlikle yasaktır yazısını görünce direk vazgeçtim.şimdi kan sonucunu bekliyorum.bakalım ne diyecek.
24-28 haftalar arası canim.Kızlar şeker testini bu hafta mı yaptırmak gerekiyordu 25+2 deyim
çok geçmiş olsun Allah peygamber sabrı versin inşAllahMerhaba güzel anneler hiçbirinizi üzmek istemiyorum ama duaya ihtiyacım var içimdeki yangın için. Dün sabah suyum geldi akşama doğru doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim. Bu yangını Rabbim kimseye yaşatmasın ne olur dua edin lütfen dayanamıyorum
senenin ilk gününden selamlar olsun kızlar.
çok şükür ki 2017 ye karnımızda da olsa çekirdek aile olarak girdik o yüzden çok mutluyum.
göğsümden gelen bir sıvı henüz yok benim.
ama geceleri uyumak kabusum oldu. sağım solum çürüdü resmen uykular artık çok zor. dalamıyorum daldımmı kabus görüyorum. Allah ım şu 3 ayı da hayırlısıyla geçirmeyi nasip etsin hepimize.
bu arada bugün sağlık ocağındaki ebe aradı süt yardımı başlamış kaydımı yapmış sanırım önümüzdeki hafta almaya başşlıcam.
oy masallah:))Merhaba kizlar hepinizin yeni yili kutlu olsun.gecen hafta detayliya girdim.bebiwimin yuzunu gordum.bana guldu bide dil cikardi.babasina benziyor.ama ne yazik ki grip oldum.oksuruk burun akmasi balgam.bunun icin tavsiyeleriniz varmi?bebek icin korkuyorum.hamilelikte grip geciren varmi?
Anladım haftaya mı yapayım bu haftamı24-28 haftalar arası canim.
kanımda baya yüksek oranda mikrop çıktı canım.hamilelikte kullanabileceğim bir antibiyotik verdi doktor.azar işitirim diyordum ama kızmadı filmi çektirmediğime.çelik yelekte olsa içim rahat etmedi hiç ya.allah korusun zorunlu olur çektiririm ama şimdilik dursun ilacı içiyim bakalım.iyileşirim inşallah.Bir arkadaşım hamileyken düştü kolu kırıldı hatta normal doğum yaptı alçılı kolla:)o çektirmişti çelik yelekle.maşallah çokta sağlıklı bir oğlu var kızımla yaşıt ama bir ihtimalde olsa insan cesaret edemiyor.Bi kan tahlili sonucun gelsinde öyle hareket edersin canım. Rahatsızlığının nedeni tahlilde çıkar belki mikrop vs. Ama doktorun çelik yelekli yaptirabilirsin demişse bir problem olmuyodur diye demiştir. Yine de tereddüt etmekte haklısın. . Haber ver bizde mutlaka.
öğlen hazırlandım okula gitmek üzereyken bayılacak gibi oldum.nabzım 126atıyordu.ayaklarımda derman yoktudizlerim titriyordu resmen.deli gibi pişman oldum hafta sonu doktora gitmediğime.şimdi acile geldim.doktor muayene etti.sırtımı dinleyince akciğerfilmi istedi.kurşun yelek giyerek çektir dedi.bir de kan verdim.doktorumu aradım filmi çektirebilirsin dedi.ama benim içime hiç sinmedi.çektirmedim kızlar.iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama kapısında hamilelerin girmesi kesinlikle yasaktır yazısını görünce direk vazgeçtim.şimdi kan sonucunu bekliyorum.bakalım ne diyecek.
Doktorunla haberleş istersen canım o yonlendirecektir mutlaka. Beni 26.haftamda çağırdı.Anladım haftaya mı yapayım bu haftamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?