- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- 358
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #27.861
Çok üzüldüm canım Allah sabır versinMerhaba güzel anneler hiçbirinizi üzmek istemiyorum ama duaya ihtiyacım var içimdeki yangın için. Dün sabah suyum geldi akşama doğru doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim. Bu yangını Rabbim kimseye yaşatmasın ne olur dua edin lütfen dayanamıyorum
Rabbim sabır versin acını hafifletsin inşallah.cennette Rabbim kavuştursun .Merhaba güzel anneler hiçbirinizi üzmek istemiyorum ama duaya ihtiyacım var içimdeki yangın için. Dün sabah suyum geldi akşama doğru doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim. Bu yangını Rabbim kimseye yaşatmasın ne olur dua edin lütfen dayanamıyorum
Canim Allah sabir versin.metanetli ol.anne adayi oldugum icin seni cekdiyin eziyetleri cok iyi anlaya biliyorum.uzulme.Inwallah ileride yeniden anneligi tadarsin.ve bebegin acilarini unutturur sanaMerhaba güzel anneler hiçbirinizi üzmek istemiyorum ama duaya ihtiyacım var içimdeki yangın için. Dün sabah suyum geldi akşama doğru doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim. Bu yangını Rabbim kimseye yaşatmasın ne olur dua edin lütfen dayanamıyorum
Rabbim sabır versin yar ve yardımcın olsun inşallahhh canım benimMerhaba güzel anneler hiçbirinizi üzmek istemiyorum ama duaya ihtiyacım var içimdeki yangın için. Dün sabah suyum geldi akşama doğru doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim. Bu yangını Rabbim kimseye yaşatmasın ne olur dua edin lütfen dayanamıyorum
Merhaba güzel anneler hiçbirinizi üzmek istemiyorum ama duaya ihtiyacım var içimdeki yangın için. Dün sabah suyum geldi akşama doğru doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim. Bu yangını Rabbim kimseye yaşatmasın ne olur dua edin lütfen dayanamıyorum
Canım çok üzüldüm Allah sabır versin kendimi senin yerine koyduğumda acını çok iyi hissediyorum.. Senin için dua edeceğim inşallah kısa zamanda toparlar ve hazır olduğun anda tekrar bebek sahibi olursun...Merhaba güzel anneler hiçbirinizi üzmek istemiyorum ama duaya ihtiyacım var içimdeki yangın için. Dün sabah suyum geldi akşama doğru doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim. Bu yangını Rabbim kimseye yaşatmasın ne olur dua edin lütfen dayanamıyorum
İnşallah canım. Dün sabah açlık 95 1.saat 154
Bugün öğle açlık 100 /1.saat 118 çıktı.Yarın aksamı ve çarşamba da tüm öğün öncesi ve sonrasını ölçüp doktora gidecem
canim benim Allah sabir versin. Bu aciyi bir daha gostermesin hic bir anneyeMerhaba güzel anneler hiçbirinizi üzmek istemiyorum ama duaya ihtiyacım var içimdeki yangın için. Dün sabah suyum geldi akşama doğru doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim. Bu yangını Rabbim kimseye yaşatmasın ne olur dua edin lütfen dayanamıyorum
İnşallah düzelmiştir canım. Genelde hep düzeldiğini duyuyoruz, okuyoruz o yüzden sen de canını sıkma, tedirgin olma. Güzel haberlerini bekliyoruz.Günaydın güzel anneler hepimize hayırlı haftalar olsun inşallah... bugün dr kontrolüm var...
bağırsak parlaklığına bakılacak azalmış mı diye dualarınızı bekliyorumm... Allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat nasip etsin inşallah her doktor kontrolünden mutlu çıkmak nasip olsunnnn...
İnşallah düzelmiştir canım. Genelde hep düzeldiğini duyuyoruz, okuyoruz o yüzden sen de canını sıkma, tedirgin olma. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Canım yaa gerçektençok üzüldüm Allah sabır versin çok zor bi imtihan.dualarım seninleMerhaba güzel anneler hiçbirinizi üzmek istemiyorum ama duaya ihtiyacım var içimdeki yangın için. Dün sabah suyum geldi akşama doğru doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim. Bu yangını Rabbim kimseye yaşatmasın ne olur dua edin lütfen dayanamıyorum
Günaydın güzel anneler hepimize hayırlı haftalar olsun inşallah... bugün dr kontrolüm var...
bağırsak parlaklığına bakılacak azalmış mı diye dualarınızı bekliyorumm... Allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat nasip etsin inşallah her doktor kontrolünden mutlu çıkmak nasip olsunnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?