2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Çok üzüldüm canım Allah sabır versin

Rabbim sabır versin acını hafifletsin inşallah.cennette Rabbim kavuştursun .

Canim Allah sabir versin.metanetli ol.anne adayi oldugum icin seni cekdiyin eziyetleri cok iyi anlaya biliyorum.uzulme.Inwallah ileride yeniden anneligi tadarsin.ve bebegin acilarini unutturur sana

Rabbim sabır versin yar ve yardımcın olsun inşallahhh canım benim

Kızlar günlerdir giremiyorum. Çok ağır bir grip geçirdim geçen hafta çarşambadan beri evde yatıyorum. Bugün işe gelebildim. Boğaz ağrım vardı . Sonra şiddetlendi. Ateşim çıktı.Acile gittim. antibiyotik ve parol verdi . Burun akıntım hiç durmadı. Hala bütün vücudum ağrıyor. Halsizim. Bugün yazılanları okudum.
H homesweethome86 çok çok çok üzüldüm... Ne yazacağımı da bilemiyorum. İnşallah zor günleri biran önce atlatırsın. En kısa zamanda sağlıkla yeniden bebeğini kucağına alırsın.

H homesweethome86 canım acını çok iyi anlayabiliyorum nasıl bir his nasıl bir boşluk olduğunu ama sabır et , bu bir imtihan rabbim bu imtihanı basıl atlatacağına bakar . Eminim bunda da bir hayır vardır bir sebep vardır bir şer bir hayır getirir. Asla ağlama aklına getirme demeyeceğim gerekirse ağla hıçkırarak ağla dağıt ortalığı sonra ama asla isyan etme toparla kendini bi bak kendine aslında ne kadar güçlü olduğunu gör .. güzelce kendin sar yaralarını ve kimsenin sana üzülerek acıyarak bakmasına iZin verme bol bol dua et. Rabbim sana öyle güzel kapılar açıcak öyle güzel evlatlar vericek ki sadece biraz zaman ve sabır .. Allah'ın izniyle herşey güzel olucak canım..

Canım benim Allah sabır versin...
her zaman dualarımda olacaksın , iyi olman ve kendini hazır hissettiğin zaman yeniden hayırlısıyla sağlıklı bir evlat sahibi olman için dua edeceğim..
Rabbim aileni ve sevdiklerini sana bağışlasın bu zor süreci birlikte atlatın ve bundan sonra yüzünüz hep gülsün inşallah..

Canım çok üzüldüm Allah sabır versin kendimi senin yerine koyduğumda acını çok iyi hissediyorum.. Senin için dua edeceğim inşallah kısa zamanda toparlar ve hazır olduğun anda tekrar bebek sahibi olursun...

İnşallah canım. Dün sabah açlık 95 1.saat 154
Bugün öğle açlık 100 /1.saat 118 çıktı.Yarın aksamı ve çarşamba da tüm öğün öncesi ve sonrasını ölçüp doktora gidecem

canim ben guzel haberler aldim doktordan umarim senin de sonucun guzel olur. Benim doktorum diyete gerek yok sekerin iyi dedi ama yine de dikkat edeceim ben. İnsallah senin de guzel olir sonucun

canim benim Allah sabir versin. Bu aciyi bir daha gostermesin hic bir anneye

Günaydın güzel anneler hepimize hayırlı haftalar olsun inşallah... bugün dr kontrolüm var...

bağırsak parlaklığına bakılacak azalmış mı diye dualarınızı bekliyorumm... Allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat nasip etsin inşallah her doktor kontrolünden mutlu çıkmak nasip olsunnnn...

İnşallah düzelmiştir canım. Genelde hep düzeldiğini duyuyoruz, okuyoruz o yüzden sen de canını sıkma, tedirgin olma. Güzel haberlerini bekliyoruz.

İnşallah düzelmiştir canım. Genelde hep düzeldiğini duyuyoruz, okuyoruz o yüzden sen de canını sıkma, tedirgin olma. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Amin canımmm inşallah.. akşamüzeri iş çıkışı dr kontrolüm çıkınca da yazarımm İnşallah güsel haberler veririm...

Geçen hafta 50 gr lık şeker yüklemesi sonucum 152 çıkmıştı biliyorsunuz. Dahiliye doktoru şeker ölçüm cihazıyla 1 hafta boyunca ölç demişti. Günde 2 öğün sadece tokluk ölç dedi çünkü açlık şekerim düşüktü zaten. 1 gün sabah-akşam, 1 gün öğle akşam vs. öğünleri değiştirerek ölç demişti. Cumartesi aradım doktoru ve sonuçlarımı söyledim. 1 hafta boyunca en yüksek 117 çıkmıştı şekerim. O da eşimle deneme yapalım dedik 4 tane meyve birden yedim ve 1 saat sonra ölçtüm 117 çıktı :). Doktorum sorun olmadığını artık her gün değil haftada 1-2 kere ölçerek kontrol etmemi istedi. Eğer 140'ın üzerine çıkan bir değerim olursa hemen kendisine gitmemi istedi. Kısaca bu şeker olayını da atlattım. O gün stresten yüksek çıktı sanırım.
Ben yine de dikkat ediyorum eskisi gibi hamurişi ve tatlı yemiyorum. Zaten çok yemiyordum ama şimdi iyice azalttım.
Artık sona yaklaşıyoruz hayırlısıyla kucağımıza alalım yavrularımızı sağlıcakla inşallah

Canım yaa gerçektençok üzüldüm Allah sabır versin çok zor bi imtihan.dualarım seninle

senenin ilk gününden selamlar olsun kızlar.
çok şükür ki 2017 ye karnımızda da olsa çekirdek aile olarak girdik o yüzden çok mutluyum.
göğsümden gelen bir sıvı henüz yok benim.
ama geceleri uyumak kabusum oldu. sağım solum çürüdü resmen uykular artık çok zor. dalamıyorum daldımmı kabus görüyorum. Allah ım şu 3 ayı da hayırlısıyla geçirmeyi nasip etsin hepimize.
bu arada bugün sağlık ocağındaki ebe aradı süt yardımı başlamış kaydımı yapmış sanırım önümüzdeki hafta almaya başşlıcam.

Bizim kalp parlaklığı kayboldu canım, içini ferah tut bu parlakliklar önemli olmuyor zamanla kayboluyor. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…