2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Arkadaşlar iyi geceler az evvel şiddetli bir sancı oldu vajinamın ucunda lavaboda kahverengi iki damla kan gördüm

Canım geçmiş olsun.. İdrar yollarından da gelmiş olabilir ama içini rahatlatmak adına ihmal etme derim ben..
Lütfen bizleri de haberdar et , inşaallah önemli bir şey yoktur..

Gribal bir şey mi acaba vücutta 3nfeksiyon da yapabiliyor olabilir..
Çok geçmiş olsun , yarın haberdar et yine bizi güzelce istirahat et canım.

Gribal bir şey mi acaba vücutta 3nfeksiyon da yapabiliyor olabilir..
Çok geçmiş olsun , yarın haberdar et yine bizi güzelce istirahat et canım.
Canım o da geliyor aklıma enfeksiyon mu acaba diye her durumda kontrol şart sakin kalmaya çalışıyorum ancak huzursuzlandım epey.

Canim cok gecmis olsun hemsirenin dedigi gibi biraz dinlen ama gecmezse mutlaka doktora git. Icine de korku sokma bisey yoktur insallah.
Canım çok teşekkür ederim, kanama devam ederse hiç
Beklemem mutlaka giderim acile.
Sakin durmaya çalışıyorum canım inşallah iyidir

Canım geçmiş olsun.. İdrar yollarından da gelmiş olabilir ama içini rahatlatmak adına ihmal etme derim ben..
Lütfen bizleri de haberdar et , inşaallah önemli bir şey yoktur..
Canım çok teşekkür ederim, evet aklıma da gelmiyor değil canım idrar yolları enfeksiyonu. İnşallah yoktur bir şey.

Iyidir annesi bak tekme de atiyormus. Ama yine de icin rahat degilse nobetci kadin dogum olan bir hastaneye git istersen
Galiba gideceğim hiç de istemiyorum gitmeyi zira kendi hekimim onay vermedikçe bir şey yaptırmayı düşünmüyorum ama mecbur kalacağım galiba.

Canım o da geliyor aklıma enfeksiyon mu acaba diye her durumda kontrol şart sakin kalmaya çalışıyorum ancak huzursuzlandım epey.

Oğlun hareketli iyi, yarını bekle canım. .
Haklısın huzursuz olmakta ben bile burdan endişe ettim birden kanama can sıkıyor, insallah önemsizdir devamı olmaz ...

Oğlun hareketli iyi, yarını bekle canım. .
Haklısın huzursuz olmakta ben bile burdan endişe ettim birden kanama can sıkıyor, insallah önemsizdir devamı olmaz ...
Evet canım oğlum hemen yardıma yetişiyor, sakin ol anne diyor adeta:)
Devamı olursa burda bekleyemem ama inaşşallah geçicidir.

Kilim ve tohum benim 3-4 kere çok yorgun olduğumda kahveregi lekelenmem Olmuştu.çok mu hareket ettin bugün?önemli bişey değildir ama insan işkilleniyor yinede.yarında devam ederse git görün bir doktoruna.

Kilim ve tohum canim çok geçmiş olsun. Çok şükür yakışıklı oglun tekme atıyor bak annecim ben iyiyim diyor :) Ama ihmal etmemekte de yarar var gibi. Bolca dinlen kötü olursan zaten acile gidersin dediğin gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…