2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kizlar dun su akintisi oldu acile gittim progestana baslatti rahim agzinda aciklik yok ama kisalma varmis tam sinirdaymis erken dogum riskinden dolayi istirahat verdi birde turnusol testi .hemde dogum günümde bunlari yaşadım. ama onu saglikli gormek yetti bana 30 cm 750 grm olmus oglusum

geçmiş olsunnn dikkat et dinlen, inşallah sorunsuz bi şekilde sağlıkla doğar bebeğin canım

geçmiş olsn canım dikkat et kendine Allah korusun sizleri maşallah bu arada bebeğine

Çok dikkat et kendine geçmiş olsun canım

[QUOTE="aras_u25, post: 49546930, member: 790601"]18 çıkmıştı benimde canım. Antibiyotik iğne olarak verdi bana. 3 gün sabah akşam. 3.gün sabah iyiydim. Bi arkadaşımın 180 çıkmışti çok şükür oda iyileşti sonra onu düşününce 29 çok değil gibi geldi ama evet dediğin gibi çok kötü yapıyor insanı. Tez zamanda iyileş inşallah sende[/QUOTE]
[USER=790601]@aras_u25
uconn ve rahatsız olan tüm annelere geçmiş olsn Allah şifa versin kendimize dikkat edelim son 3 ay da sıkıntılı bir dönem Allah hem bizleri hem de bebişlerimizi korusun[/USER]

Son düzenleme:
Kilim ve tohum canim umarim önemli birsey degildir.hem doktora hem okul yoruluyorsun ondan olmuştur belki.bize yaz gelismeleri merak ederiz

4753 sen kafede cok yoruluyorsun galiba.bak bebisin sana dinlen anne diye mesaj gönderiyor.dikkat et kendine iyice dinlen

canım bol bol istirahat et son 3 ayımız kaldı artık bu dönemde riskli biz elimizden geleni yapalım Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alacağız

Geçmiş olsun canım ya dikkat et düşme evde. Antibiyotik ne verdi?
Sağol canım.largopen 1 g verdi.8 günlük bir ilaç.dün ve bugün toplam iki tane içtim.şuan ishal oldum.ilaç yapmış olabilir mi bu kadar hızlı.yoksa hastalıkla mı alakalı acaba?

İnşallah canım.Benim gribal enfeksiyon.kalp atımı hamilelikte artıyor birde hastalık eklenince dahada şiddetleniyor dedi doktor.geçer inşallah bir iki güne.

herkese merhaba.uzun zamandir girmiyorum. 26 .haftadayim toplamda 7 -7,5 kilo aldim merak ediyorum sizlerde kilo durumu nasil ben cok mu aldim bilemedim

Çok geçmiş olsun.sen çok yoğun çalışıyordun sanırım.ay lütfen bırak işi gücü yat evde.annen ya da kayınvaliden falan baksın.lütfen çabuk geçsin şu üç ay iyice stres oldum

herkese merhaba.uzun zamandir girmiyorum. 26 .haftadayim toplamda 7 -7,5 kilo aldim merak ediyorum sizlerde kilo durumu nasil ben cok mu aldim bilemedim
7 kilo çok mu bilemiyorum ama en azından benimkinin yanında çok sayılmaz.ben tam 11 kilo aldım.17-18 i garantiledim doğum sonuna kadar.

Dikkat et bol bol dinlen. Son 3 ayımız artık sağ salim geçirseydik ya Allah yardımcımız olsun.

Sağol canım.largopen 1 g verdi.8 günlük bir ilaç.dün ve bugün toplam iki tane içtim.şuan ishal oldum.ilaç yapmış olabilir mi bu kadar hızlı.yoksa hastalıkla mı alakalı acaba?

Largopen amoksisilin grubu bir antibiyotiktir ve bebek dostu etken maddedir kullanırken kafanda soru işareti olmasın. İshalinde antibiyotikten kaynaklanıyor büyük ihtimalle. Muz ye ve bol sıvı tüket tedavin süresince. İnşallah çabuk geçirirsin. Ama sakın antibiyotiğini kendini iyi hissetsende bırakma bitir hepsini. 7 günlüktür büyük ihtimalle en az 5 gün kullanman lazım.

7 kilo çok mu bilemiyorum ama en azından benimkinin yanında çok sayılmaz.ben tam 11 kilo aldım.17-18 i garantiledim doğum sonuna kadar.
ben kilolu basladim 69 kiloydum suan 76 76,5 gibiyim migde bulntm cok oluyordu ablama kalsa hic alma diyor ama o kadar da benim icin mumkun degil malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…