2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

canim benim Allahtan aciklik uok bu iyiye isaret guzelcr dinlen, netten arastirma yaoma bol dua et. Dualarimiz seninle. Suyunun gelsigini nasil anladin canim yani bazen bende de su gibi akinti oluyo ama akinti deyip grciyorum

İnşallah canım.Benim gribal enfeksiyon.kalp atımı hamilelikte artıyor birde hastalık eklenince dahada şiddetleniyor dedi doktor.geçer inşallah bir iki güne.
insallah csnim
Son zamanlari saglikla atlatalim hayirlisiyla

Ay kızlar ocak ayı annelerine baktımda doğurmaya başladılar patır patır Bizimde ne kaldıki şurda. Çoğumuz martın sonunda doğurmaya başlarız sanırım. Ay çok heyecanlı
ayy insallah canim ya umarim cbuk gecer su zamanlar

kızlar dün dr kontrolünde bebişim pozisyonu çaprazdı :) doktor dönüş için hazırlanıyor kafasını aşağı doğru verecek inşallah bir daha ki gelişinde dedi :) dün tam olarak 24 +6 idi . sizlerin bebişleri ne pozisyonda kafayı aşağı vermişler mi

İçimi rahatlattın canım.teşekkür ederim.16 tane var içinde.bitirene kadar içerim bırakmam.

H homesweethome86 canim cok üzüldüm dualarimiz seninle..Herseyde vardir bir hayir insallah en yakin zamanda rabjim yeniden nasip eder.

Kilo konusu acilmis.benim gebelik sekerim cikmisti.2 haftadir dikkat ediyorum bu sefer aldığım 7.5 kilonun 1.5 kilosunu kaybetmisim.korkudan yiyemiyorum bisey.ekmek yemiyorum sabah yumurta zeytin peynir falan.suan 6 kilo almis gozukuyorum tam 6 ayim doldu.bakalim bundan sonra nasil olacak.bende kilolu hamile kaldim 89 kiloyla boyum 1.70 .o yuzden hic almaya hakkim yok ama bebek icin biraz kendime de bakmam lazim.bakalim ne olacak..

Benim 24+3 te aşağıdaydı kafası ama doktorum daha küçük, yeri bol ve hareketli olduğu için döner sürekli yer değiştirir demişti. Geçen hafta birşey demedi. Haftaya salı gideceğim uyuşmazlık iğnesi için o zaman sorarım. 28. hafta içinde olacağım ama 30. haftada dönüyorlarmış sanırım tam bilmiyorum da.

İçimi rahatlattın canım.teşekkür ederim.16 tane var içinde.bitirene kadar içerim bırakmam.
Aklında bulunsun Allah korusun lohusa dönemimizde ya da emzirdiğimiz sürede hastalanırsak amoksisilin grubu antibiyotikler kullanılabilir. Bebeğe hiçbir zararı yoktur. Emerken bizden mikrop alacağına bu antibiyotiği alması daha faydalı.

simarik83 evet ya bende bir sonra ki kontrolüm de 30. haftanın içine girmiş olucam belki onun için öyle demiştir canım :) bide doğum hakkında konuşmaya başlarız da dedi... çok heycanlıyımmm :) Allah hepimize şu son 3 ayı sağlık ve sıhatle atlatmayı nasip etsinnn inşallahhh ya biran önce geçsin 3 ay :)

Ayyy sorma gün saymaya başladım son 90 gün normal doğum için kazasız belasız geçsin inşAllah

Valla ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Herşey bebişlere bağlı. Genel olarak şöyle bir baktımda 15-20 gün önceden sancısı gelip doğuranlar var ocak annelerinde, sezaryen olan da var. En azından 36. haftamızı sağ salim görelim :))

İnşallah benim doktorumda artık doğum hakkında konuşmaya başlar yoksa ben açıcam artık konuyu :)) Valla son viraja girdik artık hayırlısıyla sağ salim atlatırız inşallah. :)

Aynrn canım 36 38 görsek ne güzel olur bebişler için inşAllah beklerler :) ben sezeryan olursa bekleyebildiğim kadar beklicem şartlar el verirse

Herkese merhaba. Uzun zamandır giremiyorum olacak bütün anneler ne demişler çok iyidir umarım. Size bişey sormak istiyorum. Eğer daha önce konuşulduysa kusura bakmayın. Benim gibi Çalışmayan fakat kar buz yüzünden yüzünden yürüyüş de yapamayan annelerin evde yaptıkları hareket var mı acaba normal doğumu kolaylaştırmak için

Merhaba bayanlar nasilsiniz?rabbim üzerimizdeki tüm sıkıntıları gidersin milletce ferahlayalim.mümkün oldukca artik sosyal medyaya bakmiyorum haberleri kapatiyorum.Baktikca stres oluyorum çunku.kizimla oyun oynuyrum terapi gibi oluyo.
Rabbim sag salim kucaklarimiza kavustursun yavrularimizi insallah.kendimi hobiye verdim ugrasirken rahatliyorum.Sizler napiyorsunuz? Halimize şükredecek bir sürü seyimiz var ama sevinmiye utaniyorum bunca insan üzülürken...

Bende 7 kilo aldim istahim cok yok tahminim bundan sonrakiler ödem ve bebek kilosu olur.
Alisverisimi bitirdim.ikramliklar ve hediyelikler kaldi.Benden durumlar böyle

dün doktoruma sordum bütün gün işte oturuyorum akşam eve gidiyorum yemekten sonra hem halim olmuyor hem çok soğuk hiç hareket edemiyorum napabilirim diye evde koşu bandım ve bisikletim var kullanabilir miyim dedim bisiklete izin vermedi ancak koşu bandını max 3.00 de yavaş tempo da 15-20 dk arası kullanabileceğimi söyledi veee sakın düşme dedi :) başın dönerse yada nabzın hızlanırsa bırak dedi . onun dışında daha önce plates ve ya aerobik hareketlerinin eğitimini almadıysan yapma yalnış bi hareket sakıncalı olur dedi. en iyisi yürüyüş veya yüzme.

de
demek ki kilomuz uc asagi bes yukar normalsaglikla gelsinler ins.sen ne guzel alisverise baslamissin ben daha birsey almadim ilk oglumdan kalanlar var cok bisey almam israf olmasin diye ama hicbirsey almamakta olmaz heveslendim simdi

canım nasıl anladın su akıntısı oldugunu cok mu geldi

canim doktorun diyet verdiyse ona uy .hicbirsey yememekte olmaz .hem sana hem bebege lazim olan vitaminler var eksik etme hasta olma bak ben iki haftadir gribim oglumdan bulasti ilacta kullanamiyorum zor geciyr yine yiyeceķ icecekle ayaktayim cok sukur

Arkadaslar bişey sormak ıstıyorum.bizde kan uyusmazlıgı 12. haftada bakılmıstı..indirekt coobms testıne negatıf cıkmıstı..daha sonra bır daha yaptırdınız mı_? yada kacıncı hafta da bakılıyor..ınsallah kacırmamısımdır test haftasını..

Maalesef evde koşu bandım yok. Alsam koyacak yerim de yok napıcam böyle bilmiyorum

28. haftanın içindeyken mutlaka iğne yapılacak onu unutma. Bana geçen hafta coombs yaptılar şekere bakarlarken ona da baktılar. Daha önce de ilk muayeneye gittiğimde yani 6 haftalıkken yapılmıştı. Negatif çıktı. O testin bir zamanı yok endişelenme. 28. haftan bitmeden iğneni yaptır ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…