2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Çok geçmiş olsun canım bişey yoktur inşallah ama yine de git doktora için rahat etsin bizimde..haber ver mutlaka bizede
Canım çok teşekkür ederim doktorum iğne önerdi ve istirahat. Muayeneye çağırmadan direk iğne önermesini yadırgadım açıkçası iğneyi henüz yaptırmadım. Yarın sıradan bir hekimden randevu aldım bakalım o ne önerecek en azından içim rahat eder. Kanama tekrarlamadı canım. Hafif ağrım var ama bebeğin kilosu da arttı yani anormal bir ağrı gibi gelmedi.

Canım bir de farenjit olmuşum onun için de doktora gittim bugün antibiyotik ve ağrı kesici verdi.
Kahverengi lekelenme tarzı kanama için kendi doktorum iğne önerdi. Ama ben muayene etmeden beni ezberden iğne diye yönlendirmesini yadırgadım. İğneyi yaptırmadım henüz. Yarın sıradan bir hekimden randevu aldık bakalım ne durumdaymış bizim sıpa :)

günaydın herkese Kilim ve tohum nasıl oldun canım
Canım ilgine teşekkür ederim. Kanama tekrar etmedi. Doktorum bir iğne önerdi. Muayene olmadan da ezberden iğneye yönlendirmesini yadırgadım. Yarın sıradan bir hekimden randevu aldım. Bir bakalım durum nasılmış. İğneyi yaptırmadım.
Üstüne bir de farenjit oldum, kbb uzmanı antibiyotik ve ağrı kesici verdi onları kullanacağım doktorum da onay verdi.

Kilim ve tohum çok geçmiş olsun moralini yüksek tut bebiş bak burdayım diyor inşallah bir sıkıntı yoktur
Canım ilgine teşekkür ederim. Kanama tekrar etmedi. Doktorum bir iğne önerdi. Muayene olmadan da ezberden iğneye yönlendirmesini yadırgadım. Yarın sıradan bir hekimden randevu aldım. Bir bakalım durum nasılmış. İğneyi yaptırmadım.
Oğlum tekmelerle içimi rahatlatıyor sağolsun :)
Üstüne bir de farenjit oldum, kbb uzmanı antibiyotik ve ağrı kesici verdi onları kullanacağım doktorum da onay verdi.

cok gecmıs olsun, sagsaglım bi kucagımıza alsaydık bebişlerimizi hayırlısıyla
İnşalalh canım evet sağsalim kucağımıza alacağımız günler yaklaştı artık çok şükür.

Canım ilgine teşekkür ederim.
Kahverengi leke tarzı bir kanama oldu sancı eşlik ettiği
İçin tedirgin oldum fakat yine de sakinim kızlar. Eşim ve ailem epey endişelendiler hele ki eşimin suratından düşen bin parça. Ben onlara moral Vermeye başladım.
Hatırlıyorum canım sen de epey zor zamanlar geçirdin şok şükür sağlıklı bebeğin.
Kanama tekrar etmedi ve kırmızıya dönmedi canım doktor da bunu özellikle sordu.
Doktorum bir iğne önerdi. Muayene olmadan da ezberden iğneye yönlendirmesini yadırgadım. Yarın sıradan bir hekimden randevu aldım. Bir bakalım durum nasılmış. İğneyi yaptırmadım.

Kanama tekrar etmediğe kırmızıya dönmedi canım. Evet sakinim çünkü sakin kalmakla sancım azaldı ve ayrıca kanama tekrar etmedi fakat tedbirli olmak gerekir mutlaka muayene olmak lazım canım. Doktorum bir iğne önerdi. Muayene olmadan da ezberden iğneye yönlendirmesini yadırgadım. Yarın sıradan bir hekimden randevu aldım. Bir bakalım durum nasılmış. İğneyi yaptırmadım.

Süt yardımı dediğin şey neoluyo canım ilk defa duydum da
canım belediye tarafından hamileler yapılan bir tür yardım. bazı illerde süt veriyor bazı illerde parasını veriyor. sağlık ocağından bilgi vermeleri gerekiyordu. benim kartım gelmiş onu alıp anlaşmalı marketlerden sanırım 20 tl lik süt alabiliyorsun 8 ay falan sanırım.

Kanama tekrar etmedi.ve kırmızıya dönmedi çok şükür.
Evet yoğun bir zaman dilimindeyim belki de yoruldum canım.
Oğlum tekmelerle içimi ferahlatıyor.
Doktorum bir iğne önerdi. Muayene olmadan da ezberden iğneye yönlendirmesini yadırgadım. Yarın sıradan bir hekimden randevu aldım. Bir bakalım durum nasılmış. İğneyi yaptırmadım.

Kilim ve tohum canim nasil oldun insalqh onemli bir sey degildir. Su 3,5 ayi atlatsaydik hayirlisiyla resmen diken ustundeyiz valla
Amin canım inşallah sağ Salim atlatıp sağlıkla yavrularımızı kucaklayacağız.

canım geçmiş olsun. şimdi gördüm bir sebebi varmı yoksa durup dururken mi geldi kanaman. artık bebişlerimiz kocaman oldu korkma olurmu sakın Allah korusun erken bile doğsa yaşama şansları çok yüksek.
iğne için bakmasına gerek yok bence progestan tarzı bir iğne vermiş olabilir internetten içeriğine bir bak istersen.
ama içinin rahat etmesi için başka dr da görünmende fayda var.

Çok şükür oğlum tekme ile içimi rahatlatıyor.
Sakin kalmaya çalışıyorum canım. Eşim beklediğimden çok tepki verdi ona bile moral verir haldeyim.
Kanama tekrar etmedi. Doktorum bir iğne önerdi. Muayene olmadan da ezberden iğneye yönlendirmesini yadırgadım. Yarın sıradan bir hekimden randevu aldım. Bir bakalım durum nasılmış. İğneyi yaptırmadım.

Canım şok teşekkür ederim. Evet progestan içerikli bir iğne. Keşke benim içimi rahatlatıp sonra iğne önerseydi canım iğne önlem amaçlı canım tabi yaptırabilirim sonuçta hekimim önerdi yanlış birTavsiyede bulunmaZ.

sen doktorlar telefondamı görüştün sadece ultrasona girmedin mi. ultrasona muhakkak girmelisin bence.

Kilim ve tohum benim 3-4 kere çok yorgun olduğumda kahveregi lekelenmem Olmuştu.çok mu hareket ettin bugün?önemli bişey değildir ama insan işkilleniyor yinede.yarında devam ederse git görün bir doktoruna.
Evet canım eskiden olsa hiç bir şey ama bu halimizle uzun sayılabilecek bir yolu yürümek zorunda kaldım. Hava soğuktu ama bana iyi bile geldi o an.
Yarın sıradan bir hekime görüneceğim ardından iğneyi yaptıracağım canım.

oğluşun hareket ediyor madem korkma dualarım seninle yarın güzel haberlerle gel
Sağol canım çok teşekkürler evet teyzesi oğlum tekme atıyor.. buradayım iyiyim diyor gibi anlıyorum. İnşallah hepimiz sağlıklı haberler verelim bebeklerimizden.

Bu test nedir acaba? Benim doktorum hiç bahsetmedi de. Anne kan grubu negatif olunca mı bakılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…