- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #28.001
Canım çok teşekkür ederim doktorum iğne önerdi ve istirahat. Muayeneye çağırmadan direk iğne önermesini yadırgadım açıkçası iğneyi henüz yaptırmadım. Yarın sıradan bir hekimden randevu aldım bakalım o ne önerecek en azından içim rahat eder. Kanama tekrarlamadı canım. Hafif ağrım var ama bebeğin kilosu da arttı yani anormal bir ağrı gibi gelmedi.Çok geçmiş olsun canım bişey yoktur inşallah ama yine de git doktora için rahat etsin bizimde..haber ver mutlaka bizede
Canım bir de farenjit olmuşum onun için de doktora gittim bugün antibiyotik ve ağrı kesici verdi.Kilim ve tohum canim umarim önemli birsey degildir.hem doktora hem okul yoruluyorsun ondan olmuştur belki.bize yaz gelismeleri merak ederiz
@4753 sen kafede cok yoruluyorsun galiba.bak bebisin sana dinlen anne diye mesaj gönderiyor.dikkat et kendine iyice dinlen
Canım ilgine teşekkür ederim. Kanama tekrar etmedi. Doktorum bir iğne önerdi. Muayene olmadan da ezberden iğneye yönlendirmesini yadırgadım. Yarın sıradan bir hekimden randevu aldım. Bir bakalım durum nasılmış. İğneyi yaptırmadım.günaydın herkeseKilim ve tohum nasıl oldun canım
Canım ilgine teşekkür ederim. Kanama tekrar etmedi. Doktorum bir iğne önerdi. Muayene olmadan da ezberden iğneye yönlendirmesini yadırgadım. Yarın sıradan bir hekimden randevu aldım. Bir bakalım durum nasılmış. İğneyi yaptırmadım.Kilim ve tohum çok geçmiş olsun moralini yüksek tut bebiş bak burdayım diyor inşallah bir sıkıntı yoktur
İnşalalh canım evet sağsalim kucağımıza alacağımız günler yaklaştı artık çok şükür.cok gecmıs olsun, sagsaglım bi kucagımıza alsaydık bebişlerimizi hayırlısıyla
Canım ilgine teşekkür ederim.Canım çok geçmiş olsun ben ilk 4 ay kanama geçirdim çok sıkıntılı günlerdi kırmızı kanama genelde 2 gün oldu sonrasında 15 gün kahverengi kanama oldu bir arkadaşımın gebelik boyunca zaman zaman kahverengi kanaması oldu ama çok şükür bir problem yaşamadı için rahat olsun doktorunla görüştükten sonra bize de haber ver olur mu ?
Canım ilgine teşekkür ederim. Kanama tekrar etmedi. Doktorum bir iğne önerdi. Muayene olmadan da ezberden iğneye yönlendirmesini yadırgadım. Yarın sıradan bir hekimden randevu aldım. Bir bakalım durum nasılmış. İğneyi yaptırmadım.
Üstüne bir de farenjit oldum, kbb uzmanı antibiyotik ve ağrı kesici verdi onları kullanacağım doktorum da onay verdi.[/QUOT ne demek canım her zaman :) acaba boğazdaki enfeksiyondan mı oldu diyr geldi aklıma biran iğneyi yaptırmanı tavsiye ederim ben çok vuruldum hemen akıntıyı kesiyor bebeğe hiç bir zararı sanada
Canım ilgine teşekkür ederim.Kilim ve tohum canım sıkma canını ama doktoruna mutlaka görün lütfen kanama devam etsin ya da etmesin. Son 3 ay ilk 3 ayımız gibi riskli artık. Herhangi ufak birşeyde beklemeden doktorlarımıza ya da acile gitmemiz gerekiyor.
canım belediye tarafından hamileler yapılan bir tür yardım. bazı illerde süt veriyor bazı illerde parasını veriyor. sağlık ocağından bilgi vermeleri gerekiyordu. benim kartım gelmiş onu alıp anlaşmalı marketlerden sanırım 20 tl lik süt alabiliyorsun 8 ay falan sanırım.Süt yardımı dediğin şey neoluyo canım ilk defa duydum da
Canım ilgine teşekkür ederim.geçmiş olsun canım.kendini yorduysan ondan da olabilir diye düşündüm ben.oğlun iyiymiş ama çok şükür ki inşallah önemli bişey değildir.sanırım bugün gidiceksin doktora bizi de haberdar et mutlaka
Amin canım inşallah sağ Salim atlatıp sağlıkla yavrularımızı kucaklayacağız.Kilim ve tohum canim nasil oldun insalqh onemli bir sey degildir. Su 3,5 ayi atlatsaydik hayirlisiyla resmen diken ustundeyiz valla
canım geçmiş olsun. şimdi gördüm bir sebebi varmı yoksa durup dururken mi geldi kanaman. artık bebişlerimiz kocaman oldu korkma olurmu sakın Allah korusun erken bile doğsa yaşama şansları çok yüksek.Canım ilgine teşekkür ederim.
Kahverengi leke tarzı bir kanama oldu sancı eşlik ettiği
İçin tedirgin oldum fakat yine de sakinim kızlar. Eşim ve ailem epey endişelendiler hele ki eşimin suratından düşen bin parça. Ben onlara moral Vermeye başladım.
Hatırlıyorum canım sen de epey zor zamanlar geçirdin şok şükür sağlıklı bebeğin.
Kanama tekrar etmedi ve kırmızıya dönmedi canım doktor da bunu özellikle sordu.
Doktorum bir iğne önerdi. Muayene olmadan da ezberden iğneye yönlendirmesini yadırgadım. Yarın sıradan bir hekimden randevu aldım. Bir bakalım durum nasılmış. İğneyi yaptırmadım.
Üstüne bir de farenjit oldum, kbb uzmanı antibiyotik ve ağrı kesici verdi onları kullanacağım doktorum da onay verdi.
Canım ilgine teşekkür ederim.Kilim ve tohum canim çok geçmiş olsun. Çok şükür yakışıklı oglun tekme atıyor bak annecim ben iyiyim diyor :) Ama ihmal etmemekte de yarar var gibi. Bolca dinlen kötü olursan zaten acile gidersin dediğin gibi..
Canım şok teşekkür ederim. Evet progestan içerikli bir iğne. Keşke benim içimi rahatlatıp sonra iğne önerseydi canım iğne önlem amaçlı canım tabi yaptırabilirim sonuçta hekimim önerdi yanlış birTavsiyede bulunmaZ.canım geçmiş olsun. şimdi gördüm bir sebebi varmı yoksa durup dururken mi geldi kanaman. artık bebişlerimiz kocaman oldu korkma olurmu sakın Allah korusun erken bile doğsa yaşama şansları çok yüksek.
iğne için bakmasına gerek yok bence progestan tarzı bir iğne vermiş olabilir internetten içeriğine bir bak istersen.
ama içinin rahat etmesi için başka dr da görünmende fayda var.
sen doktorlar telefondamı görüştün sadece ultrasona girmedin mi. ultrasona muhakkak girmelisin bence.Canım şok teşekkür ederim. Evet progestan içerikli bir iğne. Keşke benim içimi rahatlatıp sonra iğne önerseydi canım iğne önlem amaçlı canım tabi yaptırabilirim sonuçta hekimim önerdi yanlış birTavsiyede bulunmaZ.
Evet canım eskiden olsa hiç bir şey ama bu halimizle uzun sayılabilecek bir yolu yürümek zorunda kaldım. Hava soğuktu ama bana iyi bile geldi o an.Kilim ve tohum benim 3-4 kere çok yorgun olduğumda kahveregi lekelenmem Olmuştu.çok mu hareket ettin bugün?önemli bişey değildir ama insan işkilleniyor yinede.yarında devam ederse git görün bir doktoruna.
Evet canım sadece telefonla görüştük ben de seninle aynı fikirdeyim ultrason ile bir bakmasında fayda var.sen doktorlar telefondamı görüştün sadece ultrasona girmedin mi. ultrasona muhakkak girmelisin bence.
oğluşun hareket ediyor madem korkma dualarım seninle yarın güzel haberlerle gelEvet canım sadece telefonla görüştük ben de seninle aynı fikirdeyim ultrason ile bir bakmasında fayda var.
Sağol canım çok teşekkürler evet teyzesi oğlum tekme atıyor.. buradayım iyiyim diyor gibi anlıyorum. İnşallah hepimiz sağlıklı haberler verelim bebeklerimizden.oğluşun hareket ediyor madem korkma dualarım seninle yarın güzel haberlerle gel
Bu test nedir acaba? Benim doktorum hiç bahsetmedi de. Anne kan grubu negatif olunca mı bakılıyor?28. haftanın içindeyken mutlaka iğne yapılacak onu unutma. Bana geçen hafta coombs yaptılar şekere bakarlarken ona da baktılar. Daha önce de ilk muayeneye gittiğimde yani 6 haftalıkken yapılmıştı. Negatif çıktı. O testin bir zamanı yok endişelenme. 28. haftan bitmeden iğneni yaptır ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?