2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
de

demek ki kilomuz uc asagi bes yukar normalsaglikla gelsinler ins.sen ne guzel alisverise baslamissin ben daha birsey almadim ilk oglumdan kalanlar var cok bisey almam israf olmasin diye ama hicbirsey almamakta olmaz heveslendim simdi
Benim kizim var o yuzden biraz bastan almis oldum kizimdan birkac unisex esya var.sadece 0-3 ay parcalari aldim diger.büyük seyler yine var cok sükür canim.israf olmasin bencede varsa sadece birkac sey yeni alabilirsin hastane cikisi gibi vb.

Canim bence o igneyi yaptir.buyuk ihtimal progesteron ignesidir ve doktorun yorulma diye cagirmamis olabilir.cunku bana doktorum oyle demisti dinlenmen lazım ama gel demesem bu kez de ilgilenmedigimi düşünürsün dedi.keske sen deseydin bir gelsem mi diye.

Bu test nedir acaba? Benim doktorum hiç bahsetmedi de. Anne kan grubu negatif olunca mı bakılıyor?
Canim anne negatif baba pozitif oldugunda kan uyuazligi oluyor canim.testi var negatif olmali 28.haftada aşısi var.kimi doktor heray bakiyor kimisi arada bakiyor.benim doktorum 2 ser ay arayla bakti hep.onumuzdeki hafta tekrarlancak ve aşısini olucam insallah.

Kızlar bu gün dökülüyorum. Ne oldu bize böyle, yeni yıla iyi girmedik. Kara bulutlar geziniyor üzerimizde. Her şey Allah'tan tabii her daim şükretmek lazım..
Sabah hastanede yemek yiyince mideyi bozdum. Bünye alışık değil dışardan yemeğe..
Sonra alerjim tuttu en korktuğum şeylerden biri. Nezle hapşırık gözlerim burnum kıpkırmızı şiş.. Bi halsizlik mide bulantısı iştahsızlık gözlerimi açamıyorum. Alerji hapımı da içemiyorum
Açlık kan şekerim 75
Tokluk kan şekerim 89
Kanım da 9.84 çıktı.. Düşük

Gerçekten herkeste bir sağlık sorunu Allah beterinden korusun hepimizi kan ilacı almıyormusun

İğneni yaptırsan iyi olur canım önlem amaçlı ben üç kez vuruldum bebeğede sanada zararı yok iğnenin geçmiş olsun tekrar acaba boğazındaki enfeksiyondan mı oldu ki

Evet canım progestan takviyesi. Bana hiç gel muayene edelim bile demedi üstelik doktorum uzak vs da değil eşim arabayla kapısına kadar götürebilirdi yani arabayla 15 dakikada ofisinde olabiliyoruz.
Ben iğneyi yine yarın yaptırırım canım. Sizlerden gelen tavsiyeler yaptırmam yönünde.
Yarın herhangi bir hekime de görüneceğim içim de rahat etsin. Evet tam da dediğin gibi ilgi görmemek beni düşündürdü zira doktorum rahat biri bu benim bu süreci rahat atlatmamda çok önemli bir role sahip. Fakat kanama olası bir durum değil zaten ben pek çok meselede doktorumu aramadım çok şükür benim de oğlumun da sağlığı yerinde ufak tefek gebelik rahatsızlıkları için ise hiç aramadım. Yok belim ağrıyor yok sırrım ağrıyor iştahım az çok midem bulanıyor gibi bişey demedim aramadım. Ama bir gebelikte anne adayının başına gelebilecek en olmadık hallerden biri kanama ya da en tedirgin eden ki ben o durumda bile sakin kalmaya çalışıyorum.

İğneni yaptırsan iyi olur canım önlem amaçlı ben üç kez vuruldum bebeğede sanada zararı yok iğnenin geçmiş olsun tekrar acaba boğazındaki enfeksiyondan mı oldu ki
Sağolasın canım yarınki muayeneden sonra vurulacağım inşallah.

Canım çokmgeçmşş olsun. Ne yapabilirsin ki acaba alerji durumunda ?

Kızlar sizin de bebişlerin tekmeleri sertleşti mi ben iki gündür daha çok dikkat ediyorum da tekmelerin bazıları can yakıyor ayrıca karnımda da gerginlik var. Ve leğen kemiğime dayadığı ayakları zaman zaman oturmamı engelliyor.

Gerçekten herkeste bir sağlık sorunu Allah beterinden korusun hepimizi kan ilacı almıyormusun

Canım çokmgeçmşş olsun. Ne yapabilirsin ki acaba alerji durumunda ?

Kan ilacı içiyorum cnm Gynoferon ama sanırım günde 2 ye çıkarıcaz. Midem nasıl dayanıcaksa...
Alerji için bir şey yapamıyorum şuan cnm burnuma su çekip duruyorum. Antistaminik ilaç içmek yasak diye biliyorum ben. Hapşırmamak için burundan nefes almamaya çalışıyorum.

evet canm daha sert vuruyo Bazen. Benimki de sağ tarafıMDA duruyo daha çok oyüzden kaburgamin sağ arka tarafina çok baskı yaptığı zaman yurumemi engelliyo.

siradan doktor lafin cok hosuma gitti canim :) iyi olmana sevindim. Umarim yarin da iyi haberler alirsin bebisini gor de icin de rahat etsin.

oyle valla ya tam rahatlayacagiz drrken patir patir dokuluyoruz.sag salim atlatsaydik iyiydi. Sen seker yuklemesi yaptirmadin mi canim doktorun onermedi mi? Benim de kan dusuk cikti 5 civari. Nerdeyse hic yok. Gunde 2 ye cikardi kan hapini insallah kanimiz yukselir.alerji icin yqpqbilecegin baska sey yok mu canim acaba

Aynen nasıl bir tekmeyse bugün bir ara karnımdan fırlayacak sandım :)

Ben günde iki kez alıyorum kan ilacını maltofer içiyorum midemde sorun yaratmıyor ama ben yıllardır kullanıyorum kan ilacı belki ondamdır

Sağol canım ağrı kesici içtim bakalım inşallah Boğaz ağrım da azalır yarın nasıl ders anlatacağım diye düşünüyorum :) evet yarın oğlumu da göreyim rahat edeyim iyice :)
Amin inşallah bütün bebeklerin sağlık haberleri gelsin.

Ah kıyamam ya alerji hakikaten normalde de zor bir durum zaten hamilelikte üç kat zor
Miden için koruyucu talep et canım doktorundan belki işe yarar en azından miden rahat eder.

evet canm daha sert vuruyo Bazen. Benimki de sağ tarafıMDA duruyo daha çok oyüzden kaburgamin sağ arka tarafina çok baskı yaptığı zaman yurumemi engelliyo.
Benimki de sağda canım merdiven inip çıkmak beni zorluyor. Ve sert vuruyor iyice bu yaramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…