2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kilim ve tohum az daha büyüsün karnındaki yamulmaları küçük tepeleri göreceksin.poposunu ya da başını yaslayıp itecek.dirseğini dizini ya da topuğunu farkedeceksin.ilk kızımda karnımın üstüne koyduğum şeyi yere düşürürdü tekmesiyle.hatta bazı geceler o kadar çok hareket ederdi ki saatlerce uyuyamazdım

Bu dediklerini ne zaman yaşayacağız canım

Aman sağlıkla büyüsünler canım vakitlice sağlıkla doğsunlar

yakında:)özellikle son ay kıpırdıycak yeri kalmadığı için yaptığı bütün hareketleri kuvvetle hissediyorsun.düşün şimdi 1 kilolar.2-2.5 kiloyken çok daha güçlü olacaklar.şu anda ürkütücü gelebilir ama rahatsız edici değil merak etme:)

Canm ya kanın çok düşük ihmal etme ilacını sakın.. Kan yapıcı faydalı yiyeceklere yönel.
Dr benden şeker yüklemesi istemedi. Ailende şeker hastası olan yoksa açlık tokluk baktırman yeterli dedi. Tabi bunun yanında bebeğin kilosuna suyuna annenin aldığı kiloya da bakılıyo.. Bi anormallik varsa yükleme isteniyor. Benim gittiğim Dr bu yönde karar verdi.

Sabırsızlıkla o anı yaşamayı bekliyorum

Bugün banyoda ayağım kaydı nasıl oldu anlamadım sırt üstü tam duşucekken lavaboya tutundum cok korktum ama son anda yırttım..aman kızlar dikkat edin özellikle karda buzda
Allah korumuş dikkat et son zamanlar daha riskli artık evde biri yokken banyoya girmememi lazım geçmiş olsun

Bugün banyoda ayağım kaydı nasıl oldu anlamadım sırt üstü tam duşucekken lavaboya tutundum cok korktum ama son anda yırttım..aman kızlar dikkat edin özellikle karda buzda

En korktuğum şeylerden biri düşmek. Duşa kabin biraz yüksek bizim içine girip çıkarken korkuyorum. Hayırlısı ile atlatabilseydik şu son haftaları. Hep dua ediyorum bunun için...

H homesweethome86 canım çok geçmiş olsun, Allahım sabır versin sadece bunu söyleyebiliyorum. Ben de yaşadım Malesef bu durumu...O içindeki boşluğu, o ümitsizliğini az-çok tahmin edebiliyorum. Meleklerimiz bizleri cennette bekliyor...Tek ilacı Zaman ve dua canım...Umutsuzluğa kapılma...Allah yardımcın olsun...Dertleşmek istersen buralardayız...En yakın zamanda hayırlı güzel haberler alman dileğiyle...

ben gecen gun karnima su sisesi koydum dibinde biraz su vardi. Nefes alis verislerimde hafif dalgalaniyordu oglus vurunca calkalaniyordu :) tabii benim hosuma gitti bu olay gulme krizine girdim sise dustu ara ara oyle koyip video cekeyim diyorum hem guclenmesini de kayit altina almis oluriz insallah siseyi kendi dusurdugu zaman da gelir

iyi yapmiesin canim. Ben kiloluyum gerci bastan beri 2 kilo aldim ama hala kiloluyum farketmiyor :) bende de esimde de ailede seker var doktor isyemeseydi de yaptirirdik sanirim. Cok sukur ki bi sey cikmadi. Kan yapici seyler de kuru uzum falan yesem iyi olur ama tatli bayiyo hala beni. Sen de dikkat et canim insallah ilaclar iyi gelir.

aman canim dikkatli ol. Allah korumus valla. Ben de artik penguen gibi oldum yavaa yavas hareket ediyorum korkumdan. Banyodan ben de korkuyorum ya kuvet yuksek oraya cikarken baya endiseleniyorum. Ama paspas koydum islanmasini goze alarak ona basiyorum sen de oyle yap

Ay Allah korumuş canım. Bende çok korkuyorum valla banyoda düşmekten. Duşa girerken eşime haber veriyorum arada gelip yokluyor o da. Ne kadar dikkat etsekte bir an insanın boşluğuna geliyor işte.

eskisine göre daha belirgin tabi. bazen akşam uzandığımda o dalglaanmalar olmaya başladı gördükçe çok hoşuma gidiyor
bazen sakin bazen çok hareketli hala. ama sanırım ayakları benimde kasığıma dayanıyor.
bu arada oturup kalkarken kasıklarım çok ağrıyor ve acıyor benim. sanırım genişlemeye devam ediyorum.

Ben de penguen oldum artik herkes farkediyor.ben kilolu oldugum icin herkes son ayim zannediyor.degisik ah vah durumu gosteriyorlar.kendi kendime guluyorum.
Kizlar saglik ocaginda kan tahlili vermistim.troid cikti.sonra ben ona.bagli kalmadim.endokrin doktoruna.uzun beklemeden sonra gittim.sonuc temiz ama ilaca devam dedi.aclik tokluk sekerim de iyi cikti.seker yuklemesi 75 lik yaptiriyor.cuma gunu...ins temiz cikar.
Siz de bas donmesi gibi degil ama bayginlik hissi geliyor mu eger uzanmazsam bayilicam zannediyorum.tansiyonuma bakiyorum normal...ben ilk gebelikte zehirlenme gecirdim.stresli olmamaya calisiyorum ama zorlaniyorum.

Bana kanama olduğu dönemde her hafta progestan iğne yapıldı ama doktorum yazıyordu iğneyi sana ezbere iğne önermelerine bende şaşırdım canım.. insan gerçekten çok korkuyor bizde 4 ay diken üstündeydik sürekli kanama tekrarladığından çok şükür geçti o günler.. geldi mi sıkıntılar üst üste geliyor zaten çok geçmiş olsun ilaçlarınla kısa sürede toparlarsın inşallah.. bana da uzun süredir zaman zaman kramp giriyordu ama bu sabah 6 da çok kötü girdi resmen bağırarak uyandım ve sabah üzerine basamadığımdan işe gidemedim süt,peynir,yoğurt,kefir o kadar çok yiyip içiyorum ki neden böyle oluyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…