- 12 Ocak 2012
- 4.304
- 2.180
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #28.041
Bu dediklerini ne zaman yaşayacağız canımKilim ve tohum az daha büyüsün karnındaki yamulmaları küçük tepeleri göreceksin.poposunu ya da başını yaslayıp itecek.dirseğini dizini ya da topuğunu farkedeceksin.ilk kızımda karnımın üstüne koyduğum şeyi yere düşürürdü tekmesiyle.hatta bazı geceler o kadar çok hareket ederdi ki saatlerce uyuyamazdım
Aman sağlıkla büyüsünler canım vakitlice sağlıkla doğsunlarKilim ve tohum az daha büyüsün karnındaki yamulmaları küçük tepeleri göreceksin.poposunu ya da başını yaslayıp itecek.dirseğini dizini ya da topuğunu farkedeceksin.ilk kızımda karnımın üstüne koyduğum şeyi yere düşürürdü tekmesiyle.hatta bazı geceler o kadar çok hareket ederdi ki saatlerce uyuyamazdım
yakında:)özellikle son ay kıpırdıycak yeri kalmadığı için yaptığı bütün hareketleri kuvvetle hissediyorsun.düşün şimdi 1 kilolar.2-2.5 kiloyken çok daha güçlü olacaklar.şu anda ürkütücü gelebilir ama rahatsız edici değil merak etme:)Bu dediklerini ne zaman yaşayacağız canım
siradan doktor lafin cok hosuma gitti canim :) iyi olmana sevindim. Umarim yarin da iyi haberler alirsin bebisini gor de icin de rahat etsin.
oyle valla ya tam rahatlayacagiz drrken patir patir dokuluyoruz.sag salim atlatsaydik iyiydi. Sen seker yuklemesi yaptirmadin mi canim doktorun onermedi mi? Benim de kan dusuk cikti 5 civari. Nerdeyse hic yok. Gunde 2 ye cikardi kan hapini insallah kanimiz yukselir.alerji icin yqpqbilecegin baska sey yok mu canim acaba
Sabırsızlıkla o anı yaşamayı bekliyorumyakında:)özellikle son ay kıpırdıycak yeri kalmadığı için yaptığı bütün hareketleri kuvvetle hissediyorsun.düşün şimdi 1 kilolar.2-2.5 kiloyken çok daha güçlü olacaklar.şu anda ürkütücü gelebilir ama rahatsız edici değil merak etme:)
Allah korumuş canım ben evde tekken duşa girmiyorum ne olur ne olmaz diye kar buz Allah korusunBugün banyoda ayağım kaydı nasıl oldu anlamadım sırt üstü tam duşucekken lavaboya tutundum cok korktum ama son anda yırttım..aman kızlar dikkat edin özellikle karda buzda
Allah korumuş dikkat et son zamanlar daha riskli artık evde biri yokken banyoya girmememi lazım geçmiş olsunBugün banyoda ayağım kaydı nasıl oldu anlamadım sırt üstü tam duşucekken lavaboya tutundum cok korktum ama son anda yırttım..aman kızlar dikkat edin özellikle karda buzda
Geçmiş olsun canım dikkat edelim hepimiz birden tansiyonumuz dengemiz sasabiliyor.Bugün banyoda ayağım kaydı nasıl oldu anlamadım sırt üstü tam duşucekken lavaboya tutundum cok korktum ama son anda yırttım..aman kızlar dikkat edin özellikle karda buzda
Bugün banyoda ayağım kaydı nasıl oldu anlamadım sırt üstü tam duşucekken lavaboya tutundum cok korktum ama son anda yırttım..aman kızlar dikkat edin özellikle karda buzda
Kilim ve tohum az daha büyüsün karnındaki yamulmaları küçük tepeleri göreceksin.poposunu ya da başını yaslayıp itecek.dirseğini dizini ya da topuğunu farkedeceksin.ilk kızımda karnımın üstüne koyduğum şeyi yere düşürürdü tekmesiyle.hatta bazı geceler o kadar çok hareket ederdi ki saatlerce uyuyamazdım
Bu dediklerini ne zaman yaşayacağız canım
Canm ya kanın çok düşük ihmal etme ilacını sakın.. Kan yapıcı faydalı yiyeceklere yönel.
Dr benden şeker yüklemesi istemedi. Ailende şeker hastası olan yoksa açlık tokluk baktırman yeterli dedi. Tabi bunun yanında bebeğin kilosuna suyuna annenin aldığı kiloya da bakılıyo.. Bi anormallik varsa yükleme isteniyor. Benim gittiğim Dr bu yönde karar verdi.
aman canim dikkatli ol. Allah korumus valla. Ben de artik penguen gibi oldum yavaa yavas hareket ediyorum korkumdan. Banyodan ben de korkuyorum ya kuvet yuksek oraya cikarken baya endiseleniyorum. Ama paspas koydum islanmasini goze alarak ona basiyorum sen de oyle yapBugün banyoda ayağım kaydı nasıl oldu anlamadım sırt üstü tam duşucekken lavaboya tutundum cok korktum ama son anda yırttım..aman kızlar dikkat edin özellikle karda buzda
Ay Allah korumuş canım. Bende çok korkuyorum valla banyoda düşmekten. Duşa girerken eşime haber veriyorum arada gelip yokluyor o da. Ne kadar dikkat etsekte bir an insanın boşluğuna geliyor işte.Bugün banyoda ayağım kaydı nasıl oldu anlamadım sırt üstü tam duşucekken lavaboya tutundum cok korktum ama son anda yırttım..aman kızlar dikkat edin özellikle karda buzda
eskisine göre daha belirgin tabi. bazen akşam uzandığımda o dalglaanmalar olmaya başladı gördükçe çok hoşuma gidiyorKızlar sizin de bebişlerin tekmeleri sertleşti mi ben iki gündür daha çok dikkat ediyorum da tekmelerin bazıları can yakıyor ayrıca karnımda da gerginlik var. Ve leğen kemiğime dayadığı ayakları zaman zaman oturmamı engelliyor.
Bana kanama olduğu dönemde her hafta progestan iğne yapıldı ama doktorum yazıyordu iğneyi sana ezbere iğne önermelerine bende şaşırdım canım.. insan gerçekten çok korkuyor bizde 4 ay diken üstündeydik sürekli kanama tekrarladığından çok şükür geçti o günler.. geldi mi sıkıntılar üst üste geliyor zaten çok geçmiş olsun ilaçlarınla kısa sürede toparlarsın inşallah.. bana da uzun süredir zaman zaman kramp giriyordu ama bu sabah 6 da çok kötü girdi resmen bağırarak uyandım ve sabah üzerine basamadığımdan işe gidemedim süt,peynir,yoğurt,kefir o kadar çok yiyip içiyorum ki neden böyle oluyor anlamadımCanım ilgine teşekkür ederim.
Kahverengi leke tarzı bir kanama oldu sancı eşlik ettiği
İçin tedirgin oldum fakat yine de sakinim kızlar. Eşim ve ailem epey endişelendiler hele ki eşimin suratından düşen bin parça. Ben onlara moral Vermeye başladım.
Hatırlıyorum canım sen de epey zor zamanlar geçirdin şok şükür sağlıklı bebeğin.
Kanama tekrar etmedi ve kırmızıya dönmedi canım doktor da bunu özellikle sordu.
Doktorum bir iğne önerdi. Muayene olmadan da ezberden iğneye yönlendirmesini yadırgadım. Yarın sıradan bir hekimden randevu aldım. Bir bakalım durum nasılmış. İğneyi yaptırmadım.
Üstüne bir de farenjit oldum, kbb uzmanı antibiyotik ve ağrı kesici verdi onları kullanacağım doktorum da onay verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?