2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Baygınlık hissi bir anda ateş basma nefes darlığı oluyor bende özellikle iş yerinde ama yatıp biraz dinlendikten sonra geçiyor sen de sık sık dinlen canım

Bayanlar çatlak kremi gobeginize ne kullaniyosunuz isim rica ediyorum almam gerek

Bugün banyoda ayağım kaydı nasıl oldu anlamadım sırt üstü tam duşucekken lavaboya tutundum cok korktum ama son anda yırttım..aman kızlar dikkat edin özellikle karda buzda
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş bende bu durumdan çok tedirginim özellikle buzlanmadan çok korkuyorum

kızlar hastane için kapı süsü ve dağıtılacak hediyelikleri ne zaman nerden almayı düşünüyorsunuz...
bir de babynests diye bir yatak var almayı düşünen yada hakkında bilgisi olan var mı..

bu arada bizimde kontrolümüz ctesi günü. 28 haftayı bitirmiş olucam kısmetse. artık ağzı burnu netleşmiştir oğumun diye düşünüyorum. çok merak içerisindeyim

kızlar hastane için kapı süsü ve dağıtılacak hediyelikleri ne zaman nerden almayı düşünüyorsunuz...
bir de babynests diye bir yatak var almayı düşünen yada hakkında bilgisi olan var mı..
canım onları ablam ben alıcam dediği için ben bakmayı bıraktım doğuma yakın sanırım halleder. babynests ise almayı düşünmüyorum bana sevimsiz ve gereksiz yer kaplıyomuş gibime geliyor.
zaten alt açması battaniyesi yatağı herşeyi var. taşımak için puseti var. gereksiz gördüm ben.

Valla neler kullanmıyorum ki gnde iki defa bio oil başta bebe yağı normal nemlendirici krem lierac şuanda yok ama kullanmıştım dunde biyerde okudum ilk defa denedim vazelin

Vazelin kullanma bence hamilelikte önerilmiyor.

Vazelinin zararı var mı? Vazelin hamilelikte kullanılır mı?
Vazelin 15 20 karbonlu hidrokarbonlardan meydana gelen petrol türevi bir kremdir.

Ciddi bir yan etkisi olduğu bilinmemekle birlikte hamilelik (gebelik) döneminde kullanılması tavsiye edilmemektedir. İçeriğinde yer alan petrol ve petrol türevleri gebelik döneminde yan etkiler yaratabilir. Ayrıca kullanmadan önce bir uzmandan yardım alınması yararlı olacaktır.

Ben eminönüne gidip bakmayı düşüyorum havuzlu hana bir kez gittim hediyelik hazırlayan dükkanlar vardı ama o gün çok yorulmuştum fırsat bulamadım ayrıca bir günümü ona ayıracağım

Vazelini duymamistim ama bebe yagi da ayni sekilde petrol türevi kizlar sürmeseniz daha iyi hatta bebislerinize de hic hemde.Onun yerine dogal icerikli yada en guzeli zeytinyagi:) benim yegenimin bitanesi suyu ablamin erken gelmis azar azar farketmemis akinti diye bebis susuz kalmis o yuzden dogunca pul puldu yavrum hep zeytinyagladik kuzuyu.Masallah simdi 12 yasinda koca delikanli oldu.
Birde benim ogluş boyle sanki geriniyo gibi oluyo ittirip duruyo baya kuvvetli karnima ozellikle sag tarafima bide sola yatinca legen kemigime degiyo ittiriyo:) sizinkiler nasil? Insallah önumuzdeki carsamba kontrol var.

supremee

Canım aman çok dikkat et...
Ben de geçtiğimiz günlerde ev gereçleri satan bir yerden duşakabin içine banyo tipi kaydırmaz paspas tarzı bir şey aldım.. hatta tabure de alacağım şimdi..

Göbek çıktıkça ağırlık merkezi değişiyor dengesizlk olabilir , su şampuan derken iyice kayganlaşıyor...
duştan çıktığımız yerde de yerde kaymaz bir şey olmalı.. sen tecrübeliisn de gerçi

Kızlar krem tavsiyeleriniz için teşekkür ederim lierac kullanan arkadaşım fiyatı kaça ve nerden aldın ?

Vazelin kullanmayın kızlar .paraben içeriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…