2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben eminönüne gidip bakmayı düşüyorum havuzlu hana bir kez gittim hediyelik hazırlayan dükkanlar vardı ama o gün çok yorulmuştum fırsat bulamadım ayrıca bir günümü ona ayıracağım

Ben dün nihayet Eminönü çıkartması yaptım havayı güzel buluncaa... :)
Çok katlı bir yermiş ama mağazalar ürünler benzer..
Kıyafet değil de hastane süsü ,hediyelik , mevlüt hediyeliği gibi şeyleri hallettim iyi oldu. Çok ucuz uygun bir yer değil ama her şey bir arada alternatif çok o kısmı güzel... bir kısmı da ınstagram siparişiyle almıştım zaten.. ama cidden yoruyor... doğuracağım sandım bir ara yani gezerkennn.. yanına meyveni,kuruyemişini, suyunu al. Gezerken ağzıma attım ben.. asansör kullan bir de ara katta tabureler var arada soluklan

Mevlüt için kese içinde ufak asılabilen Kuran aldım hesiyelik..
Hastane süsleri , badem draje için kutu , şeker için Kavanoz , kullan at ikram bardakları tabakları vs. Süsleme malzemeleri de aldık annemle bşiyler yapacağız..

Gecelik sabahlık takımı aldım..
emzirme atlet ve sütyeni , hamile iç çamaşırları aldım denemelik şahinler markasından.

Hastane odasından son hallerini paylaşmak da nasip olur inşallah... sana da gideceklere de güzel alışverişler diliyorum canım...

Eklentiler

• IMG_7906.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 127
  • IMG_7910.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 126
  • IMG_7917.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG_7911.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 130
  • IMG_7919.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG_7924.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_7922.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 120
  • IMG_7918.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 131
  • IMG_7916.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 135
Güle güle kullanın canım hepsi de çook güzel görünüyor, mutlulukla, sağlıcakla... Bu arada tabure demişsin; banyoda yıkanırken oturmak içinse hamilelere tavsiye edilmiyor diye biliyorum ...

Kilim ve tohum canımm yeni okudum geçmiş olsun bence yorulmuşsundur farkında değiliz hala eskisi gibi düşünüyoruz kendimizi ama vücudun dengesi değişiyor.. çok yormadan sakince geçirmemiz lazım bugünlerimizi.
şimdi nasılsın bugün başka doktora gidebildin mi?

Mrb arkadaşlar yaşadığım durumu anlatmak ıstıyorum .. bugün doktor kontrolüm vardı .. şeker yüklemesi yerıne doktorum açlık ve tokluk şekerime bakmamız yeterlı dedi.. bakıldı bir problem çıkmadı herşey normaldi .. öğleden sonra tetanoz asısı için aile hekımıne gıttım ve bıraz tartışmalı gectı .. şeker yuklemesı neden yaptırmadın dedi bende doktorumun gerek duymadığını açlık ve tokluk sekerı bakılmasının yeterlı olduğunu soyledım .. aıle hekımıyle tartıştık sesler cok yükseldi.. bana kağıt imzalatmaya kalktı kendı isteğimle yaptırmadıgıma dair .. ben senın bebegının sorumluluğunu alamam .. şeker ile ilgili bişey çıkarsa bana hesap sormaya hakkın yok tarzı konuştu .. sağlık bakanlığını şeker yüklemesini yapıldı mı dıye sorgulanıyoruz dedi .. benım ailemde şeker Yok zaten ben şekerli olan şeyleri seven biri değilim .. ne yapacağımı bilemedim .. şeker yuklemesı yaptırsam şeker çıksa bana verecegı diyet bi tedavısı yok .. ne yapmalıyım arkadaşlar doktoruma mı güveneyım .. yoksa aile hekımın de şeker yüklemesini yaptırayım mı ..

Mrb arkadaşlar yaşadığım durumu anlatmak ıstıyorum .. bugün doktor kontrolüm vardı .. şeker yüklemesi yerıne doktorum açlık ve tokluk şekerime bakmamız yeterlı dedi.. bakıldı bir problem çıkmadı herşey normaldi .. öğleden sonra tetanoz asısı için aile hekımıne gıttım ve bıraz tartışmalı gectı .. şeker yuklemesı neden yaptırmadın dedi bende doktorumun gerek duymadığını açlık ve tokluk sekerı bakılmasının yeterlı olduğunu soyledım .. aıle hekımıyle tartıştık sesler cok yükseldi.. bana kağıt imzalatmaya kalktı kendı isteğimle yaptırmadıgıma dair .. ben senın bebegının sorumluluğunu alamam .. şeker ile ilgili bişey çıkarsa bana hesap sormaya hakkın yok tarzı konuştu .. sağlık bakanlığını şeker yüklemesini yapıldı mı dıye sorgulanıyoruz dedi .. benım ailemde şeker Yok zaten ben şekerli olan şeyleri seven biri değilim .. ne yapacağımı bilemedim .. şeker yuklemesı yaptırsam şeker çıksa bana verecegı diyet bi tedavısı yok .. ne yapmalıyım arkadaşlar doktoruma mı güveneyım .. yoksa aile hekımın de şeker yüklemesini yaptırayım mı ..

Mrb arkadasım bugün doktor kontrolünde kan uyuşmazlığını sordum .. ilk gebelıkte problem olmuyor dedi .. hiç aşıdan falan bahsetmedi ..ne yapmayalım .. yarın arayıp sorsam mı .. peki senın negatıf çıkmasına rağmen iğne mı vurulacaksın ..

Kızlar doktorum hastaneden ayrıldı. Özel yer açtı. Doktorsuz kaldım
Ben de bugün farklı bir doktora çıktım. Hiç memnun kalmadım çok soğuk bir doktordu. Ne yapıcam hangi doktorda hangi hastanede doğum yapıcam kafam allak bullak. Acil bir durum olsa kime gidicem
Zaten moralim de çok bozuldu. Bebeğimin suyunu fazla buldu. Şekerden şüphelendi. Yememem gereken şeyleri söyledi. Halbuki bu güne kadar suyu hep normaldi. Korkumdan akşam yemeğini bile az yedim. Başı da aşağıdaymış kızımın. 1 kg 170 gram olmuş. 27+1 iz bugün ama 28+2 çıktı. Ama benim içim çok sıkıldı bugün

Doktorun özel yerine gitsen doğum içinde onun önerdiği bir hastaneye

ne saçma şey ya ne zorunluluğu var ki benim aile hekimim öyle bir şey söylemedi ben de yaptırmadım aile de de yok glukoz degerim de gayet iyi.

sıkma canını. Sadece bir doktora guvenme. Stres bebeğe zarar verir canım. Icini rahat tut başka doktora da görün. Ilk defa duydum genelde ınsanlar suyunun azalmasindan korkarlar seninki fazla çıkmış.

Şekerine bakıldı mi canım ? Bana da öyle demişti kendi dojtirumdan başka bi doktor.cok soğuk davrandı hem. Hemen suyun fazla dedi. Detaylı ya girdim o gün. Yüksek değilmiş ama sinira yakın demişti. Sonraki kontrolümde normal çıktı. Hamur işi tatlı hiç yemedim.ekmek de az yedim.ve sol tarafima doğru yattim çoğu zman.cok sükûr duzeldi. Tek doktora guvenmemek lazım .canini da sıkma inşallah

Güle güle kullanın canım hepsi de çook güzel görünüyor, mutlulukla, sağlıcakla... Bu arada tabure demişsin; banyoda yıkanırken oturmak içinse hamilelere tavsiye edilmiyor diye biliyorum ...

Sağol canım, amin hepimiz....
Ya ciddi misin öyle mi neden tavsiye edilmiyor acaba... kısa süreli otursak fln.. bunu bir araştırayım sağol uyardigin için de..
Ben tabure şey için istedim jilet ile yapılan bazı operasyonlar :) göbekten eğilmek vs zor oldu bacaklara fln..
Daha da zorlaşacak. Bir formül bulmalı ...

Cok enteresan ya.
Bana sağlık ocağı veya aile hekimi konuyla ilgili bir şey sormadı.
Sadece bebek kimlik çıkartıp getirin dedi topuk kani alacaklarmis i 2.doz tetonozu olurken söyledi bunu da..
Şeker taraması yaptırmak zorunluluk değilki. Doktorun yapalım der sen yaptırmak istemezsin bu da senin hakkın. Başka bir sağlık ocağına mi danışman lazım acaba ordaki insanlar terslik yapıyor olabilir.

kadin dogum.doktorum yaptirmalisin dedi
Troid cikmisti endokrin doktoruna gittim
Sekere bakan doktormus.aclik tokluk kan sekerime bakti
İyi dedi.ama seker yuklemesi yapilmali dedi
İkisi ayni sey degil.dedi.ben de kilo da var.kilo etken olabiliyormus
75 lik cuma gunu yaptiricam ins

Açlık-Tokluk şekerime bakıldı cnm. Yükleme yapılmadı bana. Son 2-3 gündür pirinç fazlaca tükettim ondan mı böyle oldu acaba Artık bende dikkat edicem hamur işi tatlı falan yemicem normale döner inşallah..

Benim ilk gebeliğimdeki Doktorum ayrıntılara önem veren biraz da pimpirikli diyebileceğimiz bir doktordu canım. İdrar yolları enfeksiyonum olduğunda tembihlemişti; şunları da hatta; afedersiniz duşta ayakta idrarını yapmak, duşta oturarak yıkanmak, özel bölgeyi sabunla veya pH dengesini bozacağından diğer sıvı sabunlarla yıkamak, özel bölgeye tazyikli duş tutarak yıkamak...Bunları kesinlikle yapma, bunlar da enfeksiyona neden olabilir demişti. Benim de o gün bugündür aklımdadır canım. Evet Malesef jilet işi zor Allah kolaylık versin hepimize ama az kaldı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…