2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar krem tavsiyeleriniz için teşekkür ederim lierac kullanan arkadaşım fiyatı kaça ve nerden aldın ?

Vazelin kullanmayın kızlar .paraben içeriyor
n11 den almıştım ikili olarak 150 tl falandı sanırım. ama 1 tane yeterli ben 1 tanesini yarılamadım bile çok sürmediğim için.

bnce doktorunun da yaptığı çok saçma. açlık tokluk şekeriyle şeker yüklemesi çok farklı şeyler. sağlık ocağı hekimini hiç anlamadım zaten o neden sorumlu olacakmış ki bu senin kararın sonuçta ilk defa öyle birşey duydum.

Ben ikinci kutuyu yarıladım :)

Günaydın kızlar :)
Herkese mutlu günler..
26.haftaya girdik biz oglusumla
Umarim hepimiz için sorunsuz gecer bundan sonraki sureclerimiz..
Bu haftamizda bitsinde artık 6.ayımız bitti diyebileyim

günaydın kızlar

Benim doktorumda bu randevuda aç gel açlık tokluk şekerine bakacağız dedi. Şeker yüklemesi yapmak gerekli mi acaba

günaydın kızlar

Benim doktorumda bu randevuda aç gel açlık tokluk şekerine bakacağız dedi. Şeker yüklemesi yapmak gerekli mi acaba
Benim görümceminde önce açlık tokluk şekerine bakıldı gerek duyulmadı için yaptırmadı ama benim doktorum özellikle ailede şeker hastası olduğu için yükleme yaptırdı sanırım doktoruna göre değişiyor

günaydın kızlar

Benimki de yükleme istemedi. Açlık-Tokluk yaptırttı. Her Dr farklı farklı konuşuyor işte. Olan bize oluyor cnm hep bi tedirginlik hep bi endişe

Benimki de yükleme istemedi. Açlık-Tokluk yaptırttı. Her Dr farklı farklı konuşuyor işte. Olan bize oluyor cnm hep bi tedirginlik hep bi endişe
Bende yaptırmadım şeker yuklemesi hatta açlık tokluk bile.. Dr istemedi.onceki bebegimde yoktu şeker ailemde de yok bende fazla kilo almadım tatlıda pek canım istemiyo.gerekli gormedik

Arkadaşlar çok tedirginim. Cevap verirseniz çok sevinirim. Son zamanlarda bebeğim kıpır kıpırdı sürekli olarak hareket ediyordu ve güçlü vuruşları vardı. Son üç gündür çok derinden hafif hareketleri var onu da pek sık hissetmiyorum. 26+0 olduk bugün inşaallah. Normal mi bu durum?

Normal canım korkma geçen hafta benim bebişte analttığın gibiydi hareketlerini zor hissediyordum şuan normale döndük şükür

canım korkma birkaç gün önce aynı korkuları bende yaşadım. bebeğim çok derinden vuruyordu dikkat etmesem hissetmiyordum bile.bebek sürekli döndüğü için bazen hareketleri derinden hissedebiliyormuşuz. bi kaç güne tekrar eski haline dönüyor. inşallah seni fazla bekletmeden kuvvetli tekmelere başlar

Canım sana önce şunu soyliyim şeker yüklemesi zorunlu değil isteğe bağlı yaptırmadın diye aile hekimi kalkıp sana kağıt imzalatamaz öyle bi hakkı yok bu konuda sana bağırıp ses de yukseltemez oda haddi değil..devlet ona şekeri soramaz zorunlu değil velhasıl topuk kanı aldırma tarama testi bunlar zorunlu kağıt imzalatabilirler bu normal..onun dışında hamile bi bayanın zorunlu olmadıkça tercihlerine saygı göstermek lazım .doktorunda doğru yada yanlış yapmış diyemem benim doktorumda istemedi şeker yuklemesi açlık tokluk bile bakılmadı bende istemedim zaten.ama önce bi kendime baktım ilk gebeligimde şeker çıkmadı fazla kilo almadım ailemde şeker yok canım tatlı istemiyo. Şeker çıksa bile diyetten başka verebilecek bişey yok.oyuzden ben ve doktorm buna gerek gormedik. Sonuçlarıda benim mesuliyetimde

Maaşallah öncelikle bebişine..bi arkadaşa daha suyun fazla dedi doktor başka doktora gitmişti hemen digeride normal demişti..bunun için canını sıkma başka dr a da gidersin.başı aşağıda ama daha çok değişir o 34 e kdr bi bakarsın akşama dönmüş moralini bozma bende gidiyorum doktora ama doğumu onda yapmıcam daha hastane ve dr a karar bile vermedim..sana ayrıca başıma geleni anlatıyim doktora gittim gittim alıştım ilk gebeligimde doğuma iki hafta kala doktorum hacca gitti ben kaldım ortada arkadaşına yonlendirdi bir gördüm kadını ikinciye doğuma aldı gordum ama okdr memnun kaldım ki iyiki onda yapmışım.. Her şerde vardır bi hayır belki yeni doktorunu doğumda daha memnun kalırsın..hiç moralini bozma canım

Normal canım korkma geçen hafta benim bebişte analttığın gibiydi hareketlerini zor hissediyordum şuan normale döndük şükür

Ay inşaallah kızlar

Bende yaptırmadım şeker yuklemesi hatta açlık tokluk bile.. Dr istemedi.onceki bebegimde yoktu şeker ailemde de yok bende fazla kilo almadım tatlıda pek canım istemiyo.gerekli gormedik

Benim bebeğimin suyu fazla çıktı cnm. Dr şekerden şüphelendi ki açlık tokluk normal çıkmıştı. Böyle durumlarda olabiliyormuş. Diyete girdik bakalım. Zaten yapılacak başka bişey de yok.

Canım ne kadar güzel şeyler almışsınız evet yorucu ama nasıl zevk verici bakması alması valla kızımızın annesi çok zevki çok şanslı bir bebek bende pijama takımı, gecelik, iç çamaşırı alışverişimi havuzlu handa şahinlerden yapmıştım arkadaşımın tavsiyesi üzerine.. Kızımın adını güneş koyduk dün akşam instagram da ismine özel hediyeliklere bakarken şunları çok beğendim bir de eminönünü gezeceğim içime farklı bir şey sinmezse bunları sipariş etmeyi düşünüyorum..

Ayrıca benim kızım bebekleriyle oynamaya başladı bile bakın görün kocaman oldu

Eklentiler

• 15909629_10211135524721254_307171239_n.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 115
  • 15910269_10211135525281268_1655128080_n.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 111
  • 15870525_10211135524321244_292435848_n.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 117

Allah razı olsun canım çok destek oldun içimi ferahlattın. Konu evlat olunca hepimiz çok çok hassasız..
Kendi Dr um değildi zaten suyu fazla diyen. Adamı da gözüm tutmadı pek. Yine de dikkat etmeye başladım yediğime içtiğime..

KÖtü olmuş cnm yaa aile hekimim bana sormamıştı bile yükleme yapılıp yapılmadığını

inşallah problem yaşamayız. hiç birimiz tek sıkıntımız sert hareketleri olur

bugün oysho da indirim başlamış bilginiz olsun ben ordan birkaç parça bişi aldım. haberiniz olsun. bir ara izin alabilirsem bende havuzlu hana gideceğim inş.

Eklentiler

• 0282335626_1_1_2.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 125
  • 0800793800_1_1_2.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 109
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…