- 5 Ocak 2017
- 386
- 583
- 33
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #28.101
n11 den almıştım ikili olarak 150 tl falandı sanırım. ama 1 tane yeterli ben 1 tanesini yarılamadım bile çok sürmediğim için.Kızlar krem tavsiyeleriniz için teşekkür ederim lierac kullanan arkadaşım fiyatı kaça ve nerden aldın ?
Vazelin kullanmayın kızlar .paraben içeriyor
bnce doktorunun da yaptığı çok saçma. açlık tokluk şekeriyle şeker yüklemesi çok farklı şeyler. sağlık ocağı hekimini hiç anlamadım zaten o neden sorumlu olacakmış ki bu senin kararın sonuçta ilk defa öyle birşey duydum.Mrb arkadaşlar yaşadığım durumu anlatmak ıstıyorum .. bugün doktor kontrolüm vardı .. şeker yüklemesi yerıne doktorum açlık ve tokluk şekerime bakmamız yeterlı dedi.. bakıldı bir problem çıkmadı herşey normaldi .. öğleden sonra tetanoz asısı için aile hekımıne gıttım ve bıraz tartışmalı gectı .. şeker yuklemesı neden yaptırmadın dedi bende doktorumun gerek duymadığını açlık ve tokluk sekerı bakılmasının yeterlı olduğunu soyledım .. aıle hekımıyle tartıştık sesler cok yükseldi.. bana kağıt imzalatmaya kalktı kendı isteğimle yaptırmadıgıma dair .. ben senın bebegının sorumluluğunu alamam .. şeker ile ilgili bişey çıkarsa bana hesap sormaya hakkın yok tarzı konuştu .. sağlık bakanlığını şeker yüklemesini yapıldı mı dıye sorgulanıyoruz dedi .. benım ailemde şeker Yok zaten ben şekerli olan şeyleri seven biri değilim .. ne yapacağımı bilemedim .. şeker yuklemesı yaptırsam şeker çıksa bana verecegı diyet bi tedavısı yok .. ne yapmalıyım arkadaşlar doktoruma mı güveneyım .. yoksa aile hekımın de şeker yüklemesini yaptırayım mı ..
Ben ikinci kutuyu yarıladım :)n11 den almıştım ikili olarak 150 tl falandı sanırım. ama 1 tane yeterli ben 1 tanesini yarılamadım bile çok sürmediğim için.
bnce doktorunun da yaptığı çok saçma. açlık tokluk şekeriyle şeker yüklemesi çok farklı şeyler. sağlık ocağı hekimini hiç anlamadım zaten o neden sorumlu olacakmış ki bu senin kararın sonuçta ilk defa öyle birşey duydum.
Benim görümceminde önce açlık tokluk şekerine bakıldı gerek duyulmadı için yaptırmadı ama benim doktorum özellikle ailede şeker hastası olduğu için yükleme yaptırdı sanırım doktoruna göre değişiyorgünaydın kızlar
Benim doktorumda bu randevuda aç gel açlık tokluk şekerine bakacağız dedi. Şeker yüklemesi yapmak gerekli mi acaba
günaydın kızlar
Benim doktorumda bu randevuda aç gel açlık tokluk şekerine bakacağız dedi. Şeker yüklemesi yapmak gerekli mi acaba
Bende yaptırmadım şeker yuklemesi hatta açlık tokluk bile.. Dr istemedi.onceki bebegimde yoktu şeker ailemde de yok bende fazla kilo almadım tatlıda pek canım istemiyo.gerekli gormedikBenimki de yükleme istemedi. Açlık-Tokluk yaptırttı. Her Dr farklı farklı konuşuyor işte. Olan bize oluyor cnm hep bi tedirginlik hep bi endişe
Normal canım korkma geçen hafta benim bebişte analttığın gibiydi hareketlerini zor hissediyordum şuan normale döndük şükürArkadaşlar çok tedirginim. Cevap verirseniz çok sevinirim. Son zamanlarda bebeğim kıpır kıpırdı sürekli olarak hareket ediyordu ve güçlü vuruşları vardı. Son üç gündür çok derinden hafif hareketleri var onu da pek sık hissetmiyorum. 26+0 olduk bugün inşaallah. Normal mi bu durum?
canım korkma birkaç gün önce aynı korkuları bende yaşadım. bebeğim çok derinden vuruyordu dikkat etmesem hissetmiyordum bile.bebek sürekli döndüğü için bazen hareketleri derinden hissedebiliyormuşuz. bi kaç güne tekrar eski haline dönüyor. inşallah seni fazla bekletmeden kuvvetli tekmelere başlarArkadaşlar çok tedirginim. Cevap verirseniz çok sevinirim. Son zamanlarda bebeğim kıpır kıpırdı sürekli olarak hareket ediyordu ve güçlü vuruşları vardı. Son üç gündür çok derinden hafif hareketleri var onu da pek sık hissetmiyorum. 26+0 olduk bugün inşaallah. Normal mi bu durum?
Canım sana önce şunu soyliyim şeker yüklemesi zorunlu değil isteğe bağlı yaptırmadın diye aile hekimi kalkıp sana kağıt imzalatamaz öyle bi hakkı yok bu konuda sana bağırıp ses de yukseltemez oda haddi değil..devlet ona şekeri soramaz zorunlu değil velhasıl topuk kanı aldırma tarama testi bunlar zorunlu kağıt imzalatabilirler bu normal..onun dışında hamile bi bayanın zorunlu olmadıkça tercihlerine saygı göstermek lazım .doktorunda doğru yada yanlış yapmış diyemem benim doktorumda istemedi şeker yuklemesi açlık tokluk bile bakılmadı bende istemedim zaten.ama önce bi kendime baktım ilk gebeligimde şeker çıkmadı fazla kilo almadım ailemde şeker yok canım tatlı istemiyo. Şeker çıksa bile diyetten başka verebilecek bişey yok.oyuzden ben ve doktorm buna gerek gormedik. Sonuçlarıda benim mesuliyetimdeMrb arkadaşlar yaşadığım durumu anlatmak ıstıyorum .. bugün doktor kontrolüm vardı .. şeker yüklemesi yerıne doktorum açlık ve tokluk şekerime bakmamız yeterlı dedi.. bakıldı bir problem çıkmadı herşey normaldi .. öğleden sonra tetanoz asısı için aile hekımıne gıttım ve bıraz tartışmalı gectı .. şeker yuklemesı neden yaptırmadın dedi bende doktorumun gerek duymadığını açlık ve tokluk sekerı bakılmasının yeterlı olduğunu soyledım .. aıle hekımıyle tartıştık sesler cok yükseldi.. bana kağıt imzalatmaya kalktı kendı isteğimle yaptırmadıgıma dair .. ben senın bebegının sorumluluğunu alamam .. şeker ile ilgili bişey çıkarsa bana hesap sormaya hakkın yok tarzı konuştu .. sağlık bakanlığını şeker yüklemesini yapıldı mı dıye sorgulanıyoruz dedi .. benım ailemde şeker Yok zaten ben şekerli olan şeyleri seven biri değilim .. ne yapacağımı bilemedim .. şeker yuklemesı yaptırsam şeker çıksa bana verecegı diyet bi tedavısı yok .. ne yapmalıyım arkadaşlar doktoruma mı güveneyım .. yoksa aile hekımın de şeker yüklemesini yaptırayım mı ..
Maaşallah öncelikle bebişine..bi arkadaşa daha suyun fazla dedi doktor başka doktora gitmişti hemen digeride normal demişti..bunun için canını sıkma başka dr a da gidersin.başı aşağıda ama daha çok değişir o 34 e kdr bi bakarsın akşama dönmüş moralini bozma bende gidiyorum doktora ama doğumu onda yapmıcam daha hastane ve dr a karar bile vermedim..sana ayrıca başıma geleni anlatıyim doktora gittim gittim alıştım ilk gebeligimde doğuma iki hafta kala doktorum hacca gitti ben kaldım ortada arkadaşına yonlendirdi bir gördüm kadını ikinciye doğuma aldı gordum ama okdr memnun kaldım ki iyiki onda yapmışım.. Her şerde vardır bi hayır belki yeni doktorunu doğumda daha memnun kalırsın..hiç moralini bozma canımKızlar doktorum hastaneden ayrıldı. Özel yer açtı. Doktorsuz kaldım
Ben de bugün farklı bir doktora çıktım. Hiç memnun kalmadım çok soğuk bir doktordu. Ne yapıcam hangi doktorda hangi hastanede doğum yapıcam kafam allak bullak. Acil bir durum olsa kime gidicem
Zaten moralim de çok bozuldu. Bebeğimin suyunu fazla buldu. Şekerden şüphelendi. Yememem gereken şeyleri söyledi. Halbuki bu güne kadar suyu hep normaldi. Korkumdan akşam yemeğini bile az yedim. Başı da aşağıdaymış kızımın. 1 kg 170 gram olmuş. 27+1 iz bugün ama 28+2 çıktı. Ama benim içim çok sıkıldı bugün
Normal canım korkma geçen hafta benim bebişte analttığın gibiydi hareketlerini zor hissediyordum şuan normale döndük şükür
canım korkma birkaç gün önce aynı korkuları bende yaşadım. bebeğim çok derinden vuruyordu dikkat etmesem hissetmiyordum bile.bebek sürekli döndüğü için bazen hareketleri derinden hissedebiliyormuşuz. bi kaç güne tekrar eski haline dönüyor. inşallah seni fazla bekletmeden kuvvetli tekmelere başlar
Bende yaptırmadım şeker yuklemesi hatta açlık tokluk bile.. Dr istemedi.onceki bebegimde yoktu şeker ailemde de yok bende fazla kilo almadım tatlıda pek canım istemiyo.gerekli gormedik
Canım ne kadar güzel şeyler almışsınız evet yorucu ama nasıl zevk verici bakması almasıBen dün nihayet Eminönü çıkartması yaptım havayı güzel buluncaa... :)
Çok katlı bir yermiş ama mağazalar ürünler benzer..
Kıyafet değil de hastane süsü ,hediyelik , mevlüt hediyeliği gibi şeyleri hallettim iyi oldu. Çok ucuz uygun bir yer değil ama her şey bir arada alternatif çok o kısmı güzel... bir kısmı da ınstagram siparişiyle almıştım zaten.. ama cidden yoruyor... doğuracağım sandım bir ara yani gezerkennn.. yanına meyveni,kuruyemişini, suyunu al. Gezerken ağzıma attım ben.. asansör kullan bir de ara katta tabureler var arada soluklan
Mevlüt için kese içinde ufak asılabilen Kuran aldım hesiyelik..
Hastane süsleri , badem draje için kutu , şeker için Kavanoz , kullan at ikram bardakları tabakları vs. Süsleme malzemeleri de aldık annemle bşiyler yapacağız..
Gecelik sabahlık takımı aldım..
emzirme atlet ve sütyeni , hamile iç çamaşırları aldım denemelik şahinler markasından.
Hastane odasından son hallerini paylaşmak da nasip olur inşallah... sana da gideceklere de güzel alışverişler diliyorum canım...
Maaşallah öncelikle bebişine..bi arkadaşa daha suyun fazla dedi doktor başka doktora gitmişti hemen digeride normal demişti..bunun için canını sıkma başka dr a da gidersin.başı aşağıda ama daha çok değişir o 34 e kdr bi bakarsın akşama dönmüş moralini bozma bende gidiyorum doktora ama doğumu onda yapmıcam daha hastane ve dr a karar bile vermedim..sana ayrıca başıma geleni anlatıyim doktora gittim gittim alıştım ilk gebeligimde doğuma iki hafta kala doktorum hacca gitti ben kaldım ortada arkadaşına yonlendirdi bir gördüm kadını ikinciye doğuma aldı gordum ama okdr memnun kaldım ki iyiki onda yapmışım.. Her şerde vardır bi hayır belki yeni doktorunu doğumda daha memnun kalırsın..hiç moralini bozma canım
KÖtü olmuş cnm yaa aile hekimim bana sormamıştı bile yükleme yapılıp yapılmadığınıMrb arkadaşlar yaşadığım durumu anlatmak ıstıyorum .. bugün doktor kontrolüm vardı .. şeker yüklemesi yerıne doktorum açlık ve tokluk şekerime bakmamız yeterlı dedi.. bakıldı bir problem çıkmadı herşey normaldi .. öğleden sonra tetanoz asısı için aile hekımıne gıttım ve bıraz tartışmalı gectı .. şeker yuklemesı neden yaptırmadın dedi bende doktorumun gerek duymadığını açlık ve tokluk sekerı bakılmasının yeterlı olduğunu soyledım .. aıle hekımıyle tartıştık sesler cok yükseldi.. bana kağıt imzalatmaya kalktı kendı isteğimle yaptırmadıgıma dair .. ben senın bebegının sorumluluğunu alamam .. şeker ile ilgili bişey çıkarsa bana hesap sormaya hakkın yok tarzı konuştu .. sağlık bakanlığını şeker yüklemesini yapıldı mı dıye sorgulanıyoruz dedi .. benım ailemde şeker Yok zaten ben şekerli olan şeyleri seven biri değilim .. ne yapacağımı bilemedim .. şeker yuklemesı yaptırsam şeker çıksa bana verecegı diyet bi tedavısı yok .. ne yapmalıyım arkadaşlar doktoruma mı güveneyım .. yoksa aile hekımın de şeker yüklemesini yaptırayım mı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?