2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Aynı durumdayım canım. Hatta bende bugün 26+0 . Cumartesi kontrolüm var . Dr 'a soracağım.

Merhabalar kızlar plesantası aşağıda olan var mı Doktorum beni 3 hafta sonra yeniden çağırdı plesantasına bakmak için vajinal muayne de yapabilirim çok önemli bir durum Dedi normal doğum olmaz be sezeryanda kanamalı olur Dedi üstelik başka riskler de var ama şimdilik konuşmaylım 27. Haftanın içinde gel Dedi 26+larda gideceğim durumu benim gibi olan var mı çok üzgünüm şuan internete okuduklarım korkunç zaten

Canım bişey soracağım ben takvimi ekleyemedim bi türlü. Nasıl yapılıyordu ?
Canım şu kısım önemli vajinayi tamamen mi kapamış?Yoksa vajinayi yakın bi yerdeyim mesela benimkide aşağıda ama tam kapamamis. Ayrıca vajinayi muayene yapabilmesi için kapamamis olması gerekiyor diye biliyorum.

geçmiş olsun canını sıkma pozitif düşün düzelir inşallah şuanda kaç haftalıksın?

Doktorum şuan rahim ağzını kapatıyor diyemeyiz Dedi geldiğinizde Dedi karından baktığımızda tam tanı koymazsak vajinal muayne yapacam Dedi 20. Haftada ayrıntılı ultrosanda da demişti plesanta aşağı yerleşimli takip edilecek diye 28. Haftaya kadar yukarı çıkmasını bekliyoruz Dedi

geçmiş olsun canını sıkma pozitif düşün düzelir inşallah şuanda kaç haftalıksın?
Amin inşallah Can'ım ya 24. Haftamın içindeyim Can'ım 27. Haftanın içindeyken gel Dedi üç hafta sonra gidecem kesin tanı ozaman konulur Dedi nolur dua edin plesanta yukarı çıksın başı da aşağıda zaten

Ben çok araştırdım bu konuyu. Şöyle zaten tamamen kapamıyorsa kanama gibi bir problem olmaz. Kanama ihtimalinin olmasının sebebi rahip ağzına yerleştiğinde oranın düz bir yüzey olmaması, bu sebeple plasantanın rahim girişine yapışması ayrılırkende kolay ayrılmaması sebebiyle kanama olması. Ama senin şuan kapama gibi durumun yok . Sadece rahim ağzına yakın bi yerde. Kaldı ki plesante genelde sonradan aşağı inen bişey değil. Genelde bebek büyüdükçe yukarı doğru çıkıyor. Yani başta kapatmıyorsa rahmi sonradan kapatma ihtimali çok düşük...

Ben ikinci kutuyu yarıladım :)
maşallah canım sen düzenli sürüyosun demekki. ben onun yapış yapış krem halini çok sevemedim bide öyle çatlama faalan henüz görmeyince sürmedim

canım hiç tedirgin olma. ben 28. haftadayım bende bile hala aynı sıkıntılar var. iki gün hareketliyse 2 gün sessiz kalıyor. 2 3 gündür sesi çıkmıyodu mesela çok derinden son iki gündür deli gibi hareketli

Ay
ayyyy inşallah inşallah ya ağzın bal yesin inşallah inşallah yukarı doğru çıkar inşallah kapatmıyor şuan Dedi inşallah yukarı çıkar öyle çok korkuyorum ki anlatamam 3. Gebeliğim ve ikisi düşük çok büyük korkular yaşıyorum dünden beri kendime gelemedim yazılanları da okuyunca çok kötü oldum aslında doktorum şimdilik sıkıntı yapmayın 3 hafta sonra teşhis koyacağız dedi

Canım nette herşeyin en kötüsü yazıyor okuyup moralini bozma hiç bende triod hastasıyım ilaç alıyorum nette o kadar kötü şeyler yazıyor ki doktora sordum ilacını alıyorsunnç korkma dedi konuştu anlattı netteki yazılanlara bakarsan benim bebek şimdiye düşmüştü yada çoktan doğmuştu

28. Haftada mutlaka yapılıyor uyuşmazlık iğnesi doğumdan sonrada eğer bebek pozitifse 72 saat içinde tekrar yapılıyor. İlk çocuklarda evet sorun olmuyor deniyor ama riske atmaya gerek yok doktorlarda riske atmak istemiyor. Sen sor bence

Ben on üçüncü haftadan beri düzenli kullanıyorum kocacığım unutturmuyor sağolsun ama etkisini gördüm çok Kuru cildin var şu ana kadar çatlak olmadı

İnşallah. Resmen o kıpır kıpır halini özledim iki günde. Dokunsalar ağlayasım var zaten korkudan

iyi akşamlar nisan anneleri bu bebek bakım setini kullanan var mı acaba nasıl?Siz hangilerini aldınız veya önerirsiniz burun aspiratörü zararlı mı yoksa gönül rahatlıkla kullanılabiliyor mu çok soru sordum galiba araştırıyorum da şu an

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-05-20-45-13-1.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 101
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…