- 2 Mart 2011
- 1.275
- 1.327
- 158
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #28.141
Merhabalar kızlar plesantası aşağıda olan var mı Doktorum beni 3 hafta sonra yeniden çağırdı plesantasına bakmak için vajinal muayne de yapabilirim çok önemli bir durum Dedi normal doğum olmaz be sezeryanda kanamalı olur Dedi üstelik başka riskler de var ama şimdilik konuşmaylım 27. Haftanın içinde gel Dedi 26+larda gideceğim durumu benim gibi olan var mı çok üzgünüm şuan internete okuduklarım korkunç zaten
Bunu kullanmadım ama burdaki parçaların hepsine ihtiyacın var.ben kısaca en lazım bakım ürünlerinden bahsedeyim.ilk doğduğunda tırnakları için tırnak makası kullanamayabilirsin etine yapışık olduğu için önce tırnak törpüsü sonra tırnak makasına ihtiyacın var.banyoda göz yakmayan şampuana ihtiyacın var tabi yumuşak bir lifede.her banyo sonrası masaj yaparak vücut kremi sürmelisin.çünkü yenidoğanın vücudu kuru olur.ayrıca hafif masaj bebeği sakinleştiriyor sizinde iletişiminizi kuvvetlendirir.ayrıca her banyo sonrası ve ihtiyaç duyduğunda burnunu çekmen lazım bunun için burun aspiratörü lazım.ilk doğduğunda pamuk kullanmanı öneririm altını silerken.ılık suyla tabi.ayrıca gün içinde sık sık alt açtığında pişik önleyici krem sürmelisin.pişik olmadan önce önlem almak önemli.şimdilik aklıma gelen bunlar.ha ben burda saydığım bakım ürünlerinin bir çoğunu bübchen marka kullandım kızımda çok memnun kaldım.şimdide aynısını deniycem cildine uygun olmazsa değiştiririm markayı.iyi akşamlar nisan anneleri bu bebek bakım setini kullanan var mı acaba nasıl?Siz hangilerini aldınız veya önerirsiniz burun aspiratörü zararlı mı yoksa gönül rahatlıkla kullanılabiliyor mu çok soru sordum galiba araştırıyorum da şu an
File sert gelmez mi canım.ya süngerimsi bişey ya tülbent kumaşı varya mermerşahi deniliyor ya da elde örme çok yumuşak bir lif olmalıKızlar köpüklü banyo filesimi yoksa normal filemi netten bakıyordum fikir alim dedim
Olsun guzel bisy yapiyorsun... onunla konusuyormusun kitap falan okuyormusun??Kızlar bugün midem çok bulaniyor. Sanırım üsüttüm sürekli karnimi açıp bebisi seversem sonuç bu olur
i ona dünyanın en güzel kitabını okuyorum dinlerken çok hareketleniyor maşallah . Kuran i kerim . Peygamberimizin hayatının çocuk versiyonu anlatımı olan kitabını okudum.Olsun guzel bisy yapiyorsun... onunla konusuyormusun kitap falan okuyormusun??
Ben daha hic bisey okumadim arada bir mozart dinletiyorum.. uygun bir kitap alamadim henuzi ona dünyanın en güzel kitabını okuyorum dinlerken çok hareketleniyor maşallah . Kuran i kerim . Peygamberimizin hayatının çocuk versiyonu anlatımı olan kitabını okudum.
Canım yıkamak için değil file kuvetin üstüne takıp bebeği rahat tutmak için yıkarkenFile sert gelmez mi canım.ya süngerimsi bişey ya tülbent kumaşı varya mermerşahi deniliyor ya da elde örme çok yumuşak bir lif olmalı
Bende barış manço sezen aksu dinletiyorum :) müzik kulağı olsun saçma şeyler dinlemesin :)Ben daha hic bisey okumadim arada bir mozart dinletiyorum.. uygun bir kitap alamadim henuz
Birgün bende üşütücem bebişi severkenKızlar bugün midem çok bulaniyor. Sanırım üsüttüm sürekli karnimi açıp bebisi seversem sonuç bu olur
Evet dogru soyluyorsunBende barış manço sezen aksu dinletiyorum :) müzik kulağı olsun saçma şeyler dinlemesin :)
Arkadaşım eşşekte tepki veriyor cadı :) ilk onu dinletmiştim ondan sanırımEvet dogru soyluyorsun
iyi akşamlar nisan anneleri bu bebek bakım setini kullanan var mı acaba nasıl?Siz hangilerini aldınız veya önerirsiniz burun aspiratörü zararlı mı yoksa gönül rahatlıkla kullanılabiliyor mu çok soru sordum galiba araştırıyorum da şu an
Canım ne kadar güzel şeyler almışsınız evet yorucu ama nasıl zevk verici bakması almasıvalla kızımızın annesi çok zevki çok şanslı bir bebek bende pijama takımı, gecelik, iç çamaşırı alışverişimi havuzlu handa şahinlerden yapmıştım arkadaşımın tavsiyesi üzerine.. Kızımın adını güneş koyduk dün akşam instagram da ismine özel hediyeliklere bakarken şunları çok beğendim bir de eminönünü gezeceğim içime farklı bir şey sinmezse bunları sipariş etmeyi düşünüyorum..
Ayrıca benim kızım bebekleriyle oynamaya başladı bilebakın görün kocaman oldu
Kızlar köpüklü banyo filesimi yoksa normal filemi netten bakıyordum fikir alim dedim
banada onlar daha iyi gibi geldi sanırım ondan alacam hangi marka aldınBenimki köpüklü banyo filesi canım yastıklıHerşey prensesim için
Benim ilk gebeliğimdeki Doktorum ayrıntılara önem veren biraz da pimpirikli diyebileceğimiz bir doktordu canım. İdrar yolları enfeksiyonum olduğunda tembihlemişti; şunları da hatta; afedersiniz duşta ayakta idrarını yapmak, duşta oturarak yıkanmak, özel bölgeyi sabunla veya pH dengesini bozacağından diğer sıvı sabunlarla yıkamak, özel bölgeye tazyikli duş tutarak yıkamak...Bunları kesinlikle yapma, bunlar da enfeksiyona neden olabilir demişti. Benim de o gün bugündür aklımdadır canım. Evet Malesef jilet işi zorAllah kolaylık versin hepimize ama az kaldı inşallah
banada onlar daha iyi gibi geldi sanırım ondan alacam hangi marka aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?