2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

benim bebeğimin plasentası tamamen asağıda üstelik rahim ağzını tamamen kapatıyor.16. haftalarda söyledi doktorum.endiselenmemi 28. haftaya kadar yukarı çıkabileceğini söyledi.en son 24. haftada gittim yukarı çıkmamıştı.ilişki,ağır kaldırmak,karın bölgeme basınç yapacak hareketlerde bulunmak yasak.karın bölgesine darbe alma dedi ama kanama yapacak gibi durmuyor,tek dezavantaj sezeryan olursun dedi.beni hiç korkutmadı.neti ben de ilk okumuştum hayatım karardı resmen.ayrıca ayrıntılı için başka doktora gitmiştim o kesinlikle vajinal muayene olmamamı söyledi.inşallah bebeklerimizi zamanında sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz.olumsuz düşünme stres yapma.

Bunu kullanmadım ama burdaki parçaların hepsine ihtiyacın var.ben kısaca en lazım bakım ürünlerinden bahsedeyim.ilk doğduğunda tırnakları için tırnak makası kullanamayabilirsin etine yapışık olduğu için önce tırnak törpüsü sonra tırnak makasına ihtiyacın var.banyoda göz yakmayan şampuana ihtiyacın var tabi yumuşak bir lifede.her banyo sonrası masaj yaparak vücut kremi sürmelisin.çünkü yenidoğanın vücudu kuru olur.ayrıca hafif masaj bebeği sakinleştiriyor sizinde iletişiminizi kuvvetlendirir.ayrıca her banyo sonrası ve ihtiyaç duyduğunda burnunu çekmen lazım bunun için burun aspiratörü lazım.ilk doğduğunda pamuk kullanmanı öneririm altını silerken.ılık suyla tabi.ayrıca gün içinde sık sık alt açtığında pişik önleyici krem sürmelisin.pişik olmadan önce önlem almak önemli.şimdilik aklıma gelen bunlar.ha ben burda saydığım bakım ürünlerinin bir çoğunu bübchen marka kullandım kızımda çok memnun kaldım.şimdide aynısını deniycem cildine uygun olmazsa değiştiririm markayı.

Kızlar köpüklü banyo filesimi yoksa normal filemi netten bakıyordum fikir alim dedim

Kızlar köpüklü banyo filesimi yoksa normal filemi netten bakıyordum fikir alim dedim
File sert gelmez mi canım.ya süngerimsi bişey ya tülbent kumaşı varya mermerşahi deniliyor ya da elde örme çok yumuşak bir lif olmalı

Kızlar bugün midem çok bulaniyor. Sanırım üsüttüm sürekli karnimi açıp bebisi seversem sonuç bu olur

Olsun guzel bisy yapiyorsun... onunla konusuyormusun kitap falan okuyormusun??
i ona dünyanın en güzel kitabını okuyorum dinlerken çok hareketleniyor maşallah . Kuran i kerim . Peygamberimizin hayatının çocuk versiyonu anlatımı olan kitabını okudum.

i ona dünyanın en güzel kitabını okuyorum dinlerken çok hareketleniyor maşallah . Kuran i kerim . Peygamberimizin hayatının çocuk versiyonu anlatımı olan kitabını okudum.
Ben daha hic bisey okumadim arada bir mozart dinletiyorum.. uygun bir kitap alamadim henuz

File sert gelmez mi canım.ya süngerimsi bişey ya tülbent kumaşı varya mermerşahi deniliyor ya da elde örme çok yumuşak bir lif olmalı
Canım yıkamak için değil file kuvetin üstüne takıp bebeği rahat tutmak için yıkarken

Babyjem iyi bir marka diye biliyorum canım. Ben kızıma babyjem in banyo setini aldım. Küveti kovası maşrapası filesi süngeri lazımlığı hepsi içinde Burun aspiratörü bebedor un aldım. Böyle bir set almadım, ayrı ayrı aldım canım.

Adıyla yaşasın sağlıkla gelsin Güneşimiz. Çok güzel isim seçmişsiniz... Yaşam kaynağımız güneş!
Çok güzelmiş çikolatalarr güneş ismine göre pek çok güzel şey bulabilirsin bence canım...

Oyyy maşallah bizim kızın da kocaman bir pony'si var kendinden büyük :))) doğsunlar büyüsünler de oysasınlar o günleri de görelimmmm :))

Teşekkürler canım , çoğunu duymuştum demek tabure de benzer sebeplerden sakıncalı... mantkklı! Vazgeçtim tabureden.. artık olduğu kadar halletmeye çalışacağım ayakta.
Evet az kaldı idare edeceğiz artık ne yapalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…