2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben henuz bebise hic bisey almadim... erken diye dusunerek.. suan 24 haftaligim 30 a dogru alirim herhalde...yalnis mi biliyorum?

Kızlar köpüklü banyo filesimi yoksa normal filemi netten bakıyordum fikir alim dedim

Arkadaşım kullanmıştı. Normale göre daha meşakatli. Bebeğin konforu olarak düşünüyoruz ama dezavantajları da var sanırım. Köpüklü fileyi bir miktar ıslatmak gerekiyor öncesinde , ıslatıp ısıtmak, sonrasında ise çabuk soğuyor, bebeğe döktüğün su ılıkken yattığı yer bir miktar daha soğuk oluyor gibi oluyormuş. Ben ikisinden de aldım. Annem ve eşim yardımıyla filesiz yıkarım ilk etapta ama file gerekirse de ince olan normal fileyi deneyeceğim ilk... iyi alışverişler canım..

öbür fileyede su dökmen lazım kullanmadan bana da biri batıyor ağırlıktan gibi bişey demişti bilemiyorum bakalım

Hoşgeldiiinn...
Maşallah de
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... alışveriş için doğru zaman diye bir şey yok aslında... sağlık durumu , maddi imkanlar , inanışlar (belli bir haftadan sonra hazırlıklara başlamanın doğru olduğuna inanmak gibi) bunu belirliyor...
Bebek ürünleri satan mağazalarda her şey bir arada satılıyor , indirimleri takip edebilirsin alacakalrını belirleyip..
ben son aylarda ağırlaşırım diye korktuğum için biraz da heves ve sabırsız olduğum için cinsiyeti öğrendiğim haftadan beri alışveriş yapıyorum hala tamamlamış değilim de işte yavaş yavsş yaya yaya :) 30. Haftada başlamak da ideal önünde 2,5 ay oluyor ohoooo neler yapılır

Bana kalsada hemen baslarim ama millet diyor ki 7 ayliktan once alma. 1 ayim kaldi.. bir simdiden baslarsam her gordugumu alacam diye korkuyorum

tuvaletten kalktiktan sonra sicak sicak bisi akiyo sanki tuvaletimi tutamadimda yapiyormus gibi peceteleri top yapip tutmam dahi engellemedi. o sekilde canim

Aaaa şimdi nasılsınn?? Oğluşun nasıl canım?

Bana kalsada hemen baslarim ama millet diyor ki 7 ayliktan once alma. 1 ayim kaldi.. bir simdiden baslarsam her gordugumu alacam diye korkuyorum

Bir şey kalmamış canım madem öyle... ilk bir hevesle insan her şeye saldırıp gereksiz/fazla şeyler alabiliyor ama ihtiyaçları belirleyip gitmek , biberonun hangisi iyi oyun buyun hangisi iyi diye araştırıp gitmek daha verimli bir alışveriş için iyi tabiiii

Ayy cok heyecan verici seyler.. ben bir an once zamanim gelse de dogursam diye iple cekiyorum vakit gecmiyor sanki...sana da oyle geliyor mu?? kac ayliksin??

Canım yıkamak için değil file kuvetin üstüne takıp bebeği rahat tutmak için yıkarken
Hımm şimdi anladım.ben köpüklü olandan almıştım bir süre sonra bir yerinden patladı köpükler dökülüyordu içinden.ama baya kullandık onu.bazıları bebek suyun üstünde kalıyor üşüyor diye tercih etmiyor böyle şeyleri altına havlu falan koyuyor.hangisi bebeğin suyun içinde daha fazla kalmasını sağlıyorsa onu al bence.

Gunaydin guzel anneler tatli bebisler. Bol tekmeli gunlerimiz olsun insallah. Oglus sabahlari uyandiriyor beni artik :) sol tarafima yatiyorum genelde ordan vuruyo pit pit. Kahvaltidan sonra duruyor :)

daha alinacak coook seyimiz var dimi bazen gozum korkuyor nasil yetisecek hepsi diye. Bebisleimiz saglikli olsun da hallederiz insallah gerisini

Ben henuz bebise hic bisey almadim... erken diye dusunerek.. suan 24 haftaligim 30 a dogru alirim herhalde...yalnis mi biliyorum?
Bende hiç birşey almadım 28-30dan sonra düşünüyorum.Kişiye göre değişir kızlar erkenden alıp hazır etmek istiyorlar çok sıkıştırmamak için geniş geniş yayılıyorlar, ben çok telaşlanacağım son haftalar onlar bitirmiş olacak Allahın izniyle:)

Adı gibi olsun güzel kızımız diye koyduk teyzesi isminin enerjisini taşısın hayatı boyunca Araştırmalarım devam ediyor canım :) çikolataları çok beğendim onu kesin yaptıracağım öpüyorum seni ve güzel kızını...

canım mesajı şimdi gördüm. ama ben gelene kadar sanırım takvimi eklemişsin. forumdaki takvimden bahsettin dimi

Günaydin:) hepimize aydın olsun insallah.
Küvet filesi ilk zamanlar ihtiyac oluyor anneler gittikten sonra kendi basina yikamak korkutuyor insani biz esimle yikardik sonradan alisiyorsun.Hem normal file hem süngerde kullandim süngeri tavsiye etmem gercekten buz gibi oluyo bebegi oraya oturtamiyorsun zaten irkikiyolar.bide önemli olan birinin tutarken digrrin yikamasi yani file gibi tutan bisi lazim.Filenin dezavantaji da bebek havada kaliyo sürekli birinin su dökmesi lazim alti hemen su doluyo.Bu köpüklü fileyi denemedim yine soguk tutuyorsa işe yaramaz malesef.
Sadece ilk zmanlarda kullanilcagi icin icinize sineni alin arkadaslar.Sonradan kas yapip tek elle tutarken diger elinizle yikayabiliyorsnz annelerimiz gibi:) zaten oturmaya basladiginda da havlu serip oturtuyorsunuz tombişi rahat rahat yikiyorsunuz:)

Aslında en iyisi eski sistem ser havluyu altına yıka bebişi üşüme tehlikeside yok aklımda olacak tavsiyen teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…