2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydın kızlarr bende oksuruyodum kaç gündür bugün daha da arttı boğuk boğuk kuru bi öksürük neyapsamki

kızlar bebek bakım çantası alan var mı aranızda hangi marka nasıl bir ürün düşünüyorsunuz.. sırt çantası mı yoksa yan asmalı çanta mı olmalı

Aaaa şimdi nasılsınn?? Oğluşun nasıl canım?

bu hafta hep kontroldeydim canim. oglus iyi de biraz aceleci cikti yaramaz. dun hep alttan muaneler yaptilar fitil vrdiler progestan verdiler bide 2. asimida olduk..sukur suan iyi akintim halen var kesilmesini bekliyoruz. ama suan her yanim aciyo. zamani dolsada alsak kucagimiza sagsalim.

kızlar bebek bakım çantası alan var mı aranızda hangi marka nasıl bir ürün düşünüyorsunuz.. sırt çantası mı yoksa yan asmalı çanta mı olmalı

Sırt çantası kullanımı daha rahat geliyor sanki bana ben skip hoptan beğendim çanta bunu almayı düşünüyorum.

Eklentiler

• 56928813062212243069.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 84
Benim eskiden kalan sirt cantam var canim.ilk 2 yil özellikle gerek oluyor sonra sonra canta kücüluyor cocuk cantsi yapiyorsun sirin cocuk sirt cantasi var ya.Sirt cantasi daha rahat oluyor bencede iki elin serbest bebegi rahat tutuyorsun.ýük de eşit biniyo sirta.ama capraz kullananda var cuzdani cikarmak falan onda daha rahat sanirim.Senin hayat sartlarina bagli biraz:) kol cantalarinizi uzun süre boyunca unutun derim :)ben yeni yeni takiyordum yine kaldircam dolaba:)

Geçmiş olsun canım. İnşallah kisa zamanda biter akıntı. Sen kendini yormamaya çalış. Evdesin dimi?

Bugun seker yuklemesi yaptirdim.ilk ictim.kotu oldum.bir ter basti ki ...kafam tuhaf oldu.toplam 5 defa kan verdim
İlk saat gectikten sonra rahatladim.o.kadar saat hareketsiz oturmak hic hos degil.bir de benim damarlar ince deldi destiler.ins temiz cikar hepimizin sonuclari...pazartesi cikacak.

Ayy cok heyecan verici seyler.. ben bir an once zamanim gelse de dogursam diye iple cekiyorum vakit gecmiyor sanki...sana da oyle geliyor mu?? kac ayliksin??

Ben 28. Hafta içindeyim biraz öndeyim senden sanirim canim.. bdt 3 Nisan.

Geçmiyor gibi gerçekten.. gün gün sayıyoruz :) Son zamanlar alışveriş oda hazırlığı hastane süsleri derken kolay geçecektir ama fiziksel zorluklar sıkıntılarımızla da zorlaşacaktır... çoğu bitti azı kaldı hepimiz için sağlıkla gelsinler de her şeye razıyız anne adayları olarakkk... :)

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun yaaaa daha iyi olmana sevindim canım inşallah akıntı da biter acılar da geçer.. ara ara oluyor böyle aksiyonlar.
Her şerde bir hayır vardır bak biraz istirahat etmek iyi gelir belki sana da.. çok ayakta kaldığın tempolu bir işin var mecburen kendi yerin olunca... vücudun sana biraz dinleenn mesajı vermiş olabilir... inşallah son olsun bu. Sağsalim gelsin oğluşun...

Günaydın kızlarr bende oksuruyodum kaç gündür bugün daha da arttı boğuk boğuk kuru bi öksürük neyapsamki

Karabiberli bir kaşık bal iyi gelir yumuşatır...
çok sıcak veya çok soğuk içme ılık ballı süt de iyi olabilir canım... geçmiş olsun..

Kilim ve tohum

Tatlı öğretmenimiz nerelerdesin ? Nasıl oldun? Oğluşun ve sen iyisinizdir inşallah...

Bayraklıdan uzaktır inşallah evin/okulun. Terör izmire de geldi malesef ! Geçmiş olsun sizlere de başımız sağolsun

Ay

Yanıyorum yaaa bu nasıl bir mide yanması ilaç içtim fayda etmedi varmı öneriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…