2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Her zaman olmuyor ama oldun mu inletiyor resmen geçen sabah beşe kadar uyuyamadım
Anliyorum seni kolay degil.. banada oluyor... bazen cok fazla yemek yeyince de agirlik hissediyorum tabi mide doluyor baski yapiyor o cok zor sanada oluyor mu?

Kizlar seker testini yorumlamayi biliyor musunuz ...75 lik 4 saat test sizin sonuclar nasil cikti

cok sagol canim milletin nazari 3 ay kaldi diyorum yoookkkne uc ayi daha az kaldi baksana gobegine diye diye mal lar yaaaa

buarada kizlar 26 haftadayim ve sadece toplamda 400 gr almisim cok ilginc geldi bana tombalaktim cunku

buarada kizlar 26 haftadayim ve sadece toplamda 400 gr almisim cok ilginc geldi bana tombalaktim cunku
ayyy 400 gr aldın ciddimisin yaaa ben 27 haftadayın 12 kilo ama ben 42 kiloyla hamile kaldım ondan diyor doktorum yinede sinir edici bir durum

ayyy 400 gr aldın ciddimisin yaaa ben 27 haftadayın 12 kilo ama ben 42 kiloyla hamile kaldım ondan diyor doktorum yinede sinir edici bir durum
Ben 24 haftalik 10 kilo aldim ve gorunuste daha alacam.. olsun demek ki iyi besleniyoruz bebislermize

Ben 24 haftalik 10 kilo aldim ve gorunuste daha alacam.. olsun demek ki iyi besleniyoruz bebislermize
Tek değilmişim sevindim :) doktor otuzuncu haftaya kadar dikkat et kilo alma dedi otuzdan sonra daha hızlı alacaksın kilo dedi ama zor görünüyor dediği alırım kesin

Tek değilmişim sevindim :) doktor otuzuncu haftaya kadar dikkat et kilo alma dedi otuzdan sonra daha hızlı alacaksın kilo dedi ama zor görünüyor dediği alırım kesin
Evet istahin benim gibi aciksa.... gunduzleri degilde aksamlari cok yiyorum...

Kızlar merhaba iyi akşamlar birşey sormak istiyoruö vajina girişinizde batma,sızı gibi, iğne batması gibi şeyler oluyor mu sık sık olmasada 1haftadır ara ara oluyor doktora gittim sordum korkulacak birşey yok dedi ama gelde bana laf anlat..

Vajina girisinde degilde tam yanlarda oluyor o da gelisen rahimin ani gerilmesinden oluyor mus.... ama vajina icinde olmadi bende...

EVet bende de geçtiğimiz 2 gün oldu hatta karnım da daha bir sertti göbek deliğim içten sızladı , genişledi resmen göbüşh bugün rahatladı... doktor normal diyor aynen.. korkma sen de çok sık olmuyorsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…