- 12 Ocak 2012
- 4.304
- 2.180
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #28.541
uzman yardımı gerekebilir kıskanması normal ama zarar vermeye kalkar mı orası tedirgin edici inşallah doğana kadar benimser ve severKızım sonunda ağzından baklayı çıkardı.kardeşim doğduğunda onu çöpe atıcam dedibeni nasıl günlerin beklediğini çok güzel izah etmiş oldu.napıcam ben bilmiyorum.
Kıskanması çok normal bir durum uzmanlar kıskanmaması duygularını bastırması daha kötü diyor görümcemin oğlu bebeği kıskanmıyor diyordu ama çocuk duygularını bastırıyormuş tik oldu çocukta psikolojik yardım aldılar duygularını anlatması daha iyi benceKızım sonunda ağzından baklayı çıkardı.kardeşim doğduğunda onu çöpe atıcam dedibeni nasıl günlerin beklediğini çok güzel izah etmiş oldu.napıcam ben bilmiyorum.
3,5 yaşında .doğduğunda alışana kadar uzun bir süre yalnız bırakmamamız gerekiyor zaten.çocuktur ne yapsa yeridir.tuvalete bile birinden birini yanımda götürürüm artıkuzman yardımı gerekebilir kıskanması normal ama zarar vermeye kalkar mı orası tedirgin edici inşallah doğana kadar benimser ve sever
İyi bari içine atmasında.duyuyorum okuyorum bende bir sürü örnek gözüm korkuyor.kekelemeye başlayan altına kaçıranvs vs.inşallah aradaki dengeyi sağlarız eşimde bende alışma sürecini sağ salim atlatırız.Kıskanması çok normal bir durum uzmanlar kıskanmaması duygularını bastırması daha kötü diyor görümcemin oğlu bebeği kıskanmıyor diyordu ama çocuk duygularını bastırıyormuş tik oldu çocukta psikolojik yardım aldılar duygularını anlatması daha iyi bence
Evet gerçekten güzel oldu eğer tatil yapmasalardı da izin isterdim kayıp düşmekten korkuyorum çünkü.. gerçi dışarıda trafik felç heryer kar hamileykende insan korkuyor acil bir durum olmasındanharika bir durum bence :) beş gün tatil verseler tüm hamilelere :)
Bende eğer bir sıkıntı olmazsa 37 haftaya kadar çalışmayı planlıyorum.. nefes olayı bende de öyle soluk soluğa kalıyorum bol bol dinleneceğiz artık yapacak bişey yok az zamanımız kaldıkızlar bende bugün sordum işyerime 32 haftanı doldurunca 32+0 da getircen dedi zaten doktorlarımızda biliyordur. bende 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum inşAllah bakalım hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun .
birde geçen şunu öğrendim sizlere de söleyimm artık bu aylardan sonra beyaz renk çamaşır tercih edin diyorlar Allah korusun 1-2 damla kan falan gelir siyah ya da koyu renk çamaşırlarda belli olmaz.. benimde tüm çamaşırlarım renkli çoğunlukta siyah ... bugün iş çıkışı almayı düşünüyorum bakalımm..
birde acayip şişim ya karnım taş gibi yine bi kaç gündür ağrım sızım yok çok şükür. sadece şiş ve sert karnım nefes almakta zorlanıyorumm ...
Benim dudaklarım inanılmaz kuruyor ve çatlıyor 2 lt altında su da içmiyorum doktoruma sordum o da dudak koruyucu kullan dedi ki ekstra bir şey söylemediSlm arkadaslar dudaklari kuruyan veya catlayan varmi? nedendir aceba?
Cnm bende concord u çok beğeniorum bizde karar veremedik henüz tek aklıma takılan tam yatmıo bide ayak örtüsü naylon gbibebek arabası almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim şuanda aklımda concort neo ve mamas papas armadillo flip puset var sizce hangisini tercih etmeliyim yada ne önerirsiniz acaba bu kadar ağır alarak yanlış mı yapmış olacağım ??
Hadi yaaaa kiyamam ne düsündü de öyle söyledi :) benimki simdilik bisi demiyo ama daha kücük seninkinden 3 olcak Allah nasip ederse.ben bebege hazirlik yaparken kizimda yanimdaydi hep onun da ihtiyaci olan kücuk seyler almaya calistim bazen de yeri geldi sana almistik bunu da kardesinin diye soyledim simdi bisi gorunce kardesime de al falan diyo ama yasarken nolur bilmem insallah dedgin gibi dengeyi kurabiliriz.benim derdim de cevredikler kizimda olmayan duygulari uyandiriyor3,5 yaşında .doğduğunda alışana kadar uzun bir süre yalnız bırakmamamız gerekiyor zaten.çocuktur ne yapsa yeridir.tuvalete bile birinden birini yanımda götürürüm artık
İyi bari içine atmasında.duyuyorum okuyorum bende bir sürü örnek gözüm korkuyor.kekelemeye başlayan altına kaçıranvs vs.inşallah aradaki dengeyi sağlarız eşimde bende alışma sürecini sağ salim atlatırız.
en kızdım kelime sen abla oldun ne ablası daha üç yaşında bebek abla olmasına uzun seneler var yazık Allah yardımcınız olsun kesin bir dille anlatın siz yapamıyorsanız eşinizle konuşunHadi yaaaa kiyamam ne düsündü de öyle söyledi :) benimki simdilik bisi demiyo ama daha kücük seninkinden 3 olcak Allah nasip ederse.ben bebege hazirlik yaparken kizimda yanimdaydi hep onun da ihtiyaci olan kücuk seyler almaya calistim bazen de yeri geldi sana almistik bunu da kardesinin diye soyledim simdi bisi gorunce kardesime de al falan diyo ama yasarken nolur bilmem insallah dedgin gibi dengeyi kurabiliriz.benim derdim de cevredikler kizimda olmayan duygulari uyandiriyorben azami derecede dikkat ederken cevrenin soyelemsi sinirimi bozuyo.kv gecen bize geldi kizimin bindigi araba var sigiyo hala da biniyo cocuk kv görünce o sana kucuk gelmis artik ona kardesin binsin sana baska aliriz dedi cocuk önce durdu sonra hayir benim oooo diye bagirdi hircinlasti.yahu ne gerek var daha bunu söylemye bebek dogmamis ona binecek kadar büyümemis birak yavrucum binsin dimi ama.yazik kizim biz yalnizken anne kardesim buyuyunce o da biner insallah diyen bi cocuk.Kv geldi cocugum duugularini deprestirdi gitti sen ablasin artik o sana olmaz falan diye baska baska seyleri söyleyip sinirlendirdi.sonrada tamam tamam diyo ama is isten geciyo. nasil anlatcam bunu onlara bilmem
Aynen öyle.ben hatta buyuk cocugun daha cok ilgilenilmesi gerektigini dusunuyorum cunku bilincli olan o.mumkun oldugumcada kizim uyuyana kadar onunla sonra yatinca digeriyle ister istemez emizrme falan duygusal bag kuruluyor.Eşim benimle hem fikir yanlislarini gorüyor ama ailesine cok söyleyemiyor.yine iş bana düsüyor...en kızdım kelime sen abla oldun ne ablası daha üç yaşında bebek abla olmasına uzun seneler var yazık Allah yardımcınız olsun kesin bir dille anlatın siz yapamıyorsanız eşinizle konuşun
Haklısın önce büyük olan zaten oda alışır siz bilinçli davranınca şükür eşin farkında birde o anlamasa daha kötü olur durumAynen öyle.ben hatta buyuk cocugun daha cok ilgilenilmesi gerektigini dusunuyorum cunku bilincli olan o.mumkun oldugumcada kizim uyuyana kadar onunla sonra yatinca digeriyle ister istemez emizrme falan duygusal bag kuruluyor.Eşim benimle hem fikir yanlislarini gorüyor ama ailesine cok söyleyemiyor.yine iş bana düsüyor...
Yaa gerçekten mi ama çok normal o kendisi daha bebek zaten bakalım ben neler görecem daha yeni başlıyoruzKızım sonunda ağzından baklayı çıkardı.kardeşim doğduğunda onu çöpe atıcam dedibeni nasıl günlerin beklediğini çok güzel izah etmiş oldu.napıcam ben bilmiyorum.
Anliyorum ama sebebi neymis?? bu arada bas agrisi de oluyor bende...Benim dudaklarım inanılmaz kuruyor ve çatlıyor 2 lt altında su da içmiyorum doktoruma sordum o da dudak koruyucu kullan dedi ki ekstra bir şey söylemedi
Senin seker kac cikti canim.ben de iki haftadir yemek oncesi ve bor saat sonrasi ölçüm yapıyorum.yarin ölçüm sonuçlarını doktora gosterecm. Büyük ihtimal insuline başlatacak :-(dikkat et,bende de şeker cıktı, hem endokrinoloji hem diyetisyene gidiyorum, hergun her ogun once ve 1 saat sonrasında ölcum yapıyorum, artık parmak uclarım hissislesti. ama diyorum ki surda 3 ayım kaldı bebişim saglıklı dogsunda sonrasında yer içerim. yeterki iyi olsunlar. seker cok tehlikeli, kötu senaryolar duydum arkadasımdan daha da korktum
Allahım korusun böyle sınavlara tabi tutmasın kimseyi
zeytin yağı iç bir kaşık canimKızlar boğazımda kuru bir öksürük var bir türlü geçmiyor evde ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?