- 8 Ocak 2016
- 2.335
- 2.425
- 133
- 42
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #28.561
denicem bakalım içebilirim inşAllahzeytin yağı iç bir kaşık canim
ben de yeni kurtuluyorum oksurukten en iyi zeytin yağı hiç sevmezdim ama insan mecbur kalınca ...denicem bakalım içebilirim inşAllah
Valla babasının yanına oturdum diye böyle söyledi.önce babayı kıskandı.kıskançlık duygusuyla kardeşi geldi aklına birden:)hiç kıskanmıyor gibi duruyordu normalde.kendi isim belirliyor kardeşim doğunca şöyle yaparız böyle yaparız diye anlatıyor.ama içinden geçirdiği başkaaymış tabi.etraftaki insanlar heleki yaşlılara anlatamıyorsun derdini.bizim babaannemizde çok konuşuyor sizinki gibi.öyle böyle abi abla olacaklar görücez bakalım o günleri ne olacak halimiz:)Hadi yaaaa kiyamam ne düsündü de öyle söyledi :) benimki simdilik bisi demiyo ama daha kücük seninkinden 3 olcak Allah nasip ederse.ben bebege hazirlik yaparken kizimda yanimdaydi hep onun da ihtiyaci olan kücuk seyler almaya calistim bazen de yeri geldi sana almistik bunu da kardesinin diye soyledim simdi bisi gorunce kardesime de al falan diyo ama yasarken nolur bilmem insallah dedgin gibi dengeyi kurabiliriz.benim derdim de cevredikler kizimda olmayan duygulari uyandiriyorben azami derecede dikkat ederken cevrenin soyelemsi sinirimi bozuyo.kv gecen bize geldi kizimin bindigi araba var sigiyo hala da biniyo cocuk kv görünce o sana kucuk gelmis artik ona kardesin binsin sana baska aliriz dedi cocuk önce durdu sonra hayir benim oooo diye bagirdi hircinlasti.yahu ne gerek var daha bunu söylemye bebek dogmamis ona binecek kadar büyümemis birak yavrucum binsin dimi ama.yazik kizim biz yalnizken anne kardesim buyuyunce o da biner insallah diyen bi cocuk.Kv geldi cocugum duugularini deprestirdi gitti sen ablasin artik o sana olmaz falan diye baska baska seyleri söyleyip sinirlendirdi.sonrada tamam tamam diyo ama is isten geciyo. nasil anlatcam bunu onlara bilmem
Bazen haksızlık yaptım gibi geliyor ama diyorum tek çocuk bana yeterdi ikinciyi kızım yalnız kalmasın diye yaptım.yani sonuçta onların iyiliği için gelecekte yanlız kalmamış olacaklar.seninki az daha büyüktü herhalde daha kolay atlatır gibime geliyor.bizimkilerin 3 yaş 9 ay olacak arası.Yaa gerçekten mi ama çok normal o kendisi daha bebek zaten bakalım ben neler görecem daha yeni başlıyoruz
canım yuklemede benim sekerim aclık 88, 1 saat sonraki tokluk 185 cıkmıstı, 75mg yuklenmişti dr um bidaha bidaha yukleme yapmayalım diye, kontrollu gidince bisey olmuyor, diyetisyene de gidiyorum, bizi yakan karbonhidrat. tarhana corbasındaki un, yayla corbasındaki un ve pirinc bile 160 lara cıkmasına neden oluyor dusun artık. hassas bi surecteyiz, gececek insallah, dikkat et sende, benım kızımda da cıktı, bu ikinci hamileliğim, onda da cıktı.Senin seker kac cikti canim.ben de iki haftadir yemek oncesi ve bor saat sonrasi ölçüm yapıyorum.yarin ölçüm sonuçlarını doktora gosterecm. Büyük ihtimal insuline başlatacak :-(
acil bir durum olmaz inşallah benim yaşadığım şehir tüm kış buz yürürken kendimi kasmaktan bacaklarım ağırıyor ama yapacak bişi yok Allah tüm hamişleri korusun inşallah :)Evet gerçekten güzel oldu eğer tatil yapmasalardı da izin isterdim kayıp düşmekten korkuyorum çünkü.. gerçi dışarıda trafik felç heryer kar hamileykende insan korkuyor acil bir durum olmasından
Kıskanması çok normal bir durum uzmanlar kıskanmaması duygularını bastırması daha kötü diyor görümcemin oğlu bebeği kıskanmıyor diyordu ama çocuk duygularını bastırıyormuş tik oldu çocukta psikolojik yardım aldılar duygularını anlatması daha iyi bence
dun gece oglum beni tehdit etti.kardesimi istemem .karninda durur dedi .dusun artik...zaten cope falan atiyordu daKıskanması çok normal bir durum uzmanlar kıskanmaması duygularını bastırması daha kötü diyor görümcemin oğlu bebeği kıskanmıyor diyordu ama çocuk duygularını bastırıyormuş tik oldu çocukta psikolojik yardım aldılar duygularını anlatması daha iyi bence
bende concortu daha çok bebeğndim ama eşim mamas papas daha küçük oluyor içide daha geniş ve uzun diye onu beğendi bende çok kararsız kalanlardanım. evet tam yatmıyor bu dezavantaj 6 aylıktan sonra kullanıyor puseti ana kucağı almak zorundayız.Cnm bende concord u çok beğeniorum bizde karar veremedik henüz tek aklıma takılan tam yatmıo bide ayak örtüsü naylon gbi
Aman Allahım bıcırıklardaki laflara bak :) inşAllah çabuk alışırlar kardeşlerine bir bilseler ne büyük nimet kardeşdun gece oglum beni tehdit etti.kardesimi istemem .karninda durur dedi .dusun artik...zaten cope falan atiyordu da
gunaydin canim..ins dua edelim birbirimize.... Celik gibi sinirlerimiz olsunGünaydınnnn kızlarrr ve tatlı bebişler :) sağlıklı sihatlii günler olsun inşallahh
gunaydin canim..ins dua edelim birbirimize.... Celik gibi sinirlerimiz olsun
günaydın kızlar bol tekmeli günler bir haftayı daha yarıladık. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.gunaydin canim..ins dua edelim birbirimize.... Celik gibi sinirlerimiz olsun
hayırlı günler :)Günaydınnnn kızlarrr ve tatlı bebişler :) sağlıklı sihatlii günler olsun inşallahh
Ayyy sabah sabah iyi geldi bu :)tüm bebeklere duyurum var
heyyyy tüm bebekler. anneyi üzmek yok. baba yı az üzün babane konusunda serbestsiniz . 36. haftadan önce gelmek yok. vaktini bekleyene kocaman bi meme hediye. gece anneye geleceğim diye asla tutturmuyorsunuz. hepiniz doktora kontrole gittiğinizde gelmeye karar veriyorsunuz. ve anneyi fazla bağırtmadan geliyosunuz tamam mı minnoşlarım. söz dinlerseniz size hediye 2 koca meme verir
bir sorun yok inşallah. bazı günler bunalıma giriliyor normaldir sinir hassasiyet karışıyor ama inşallah hemen keyfin yerine gelir :)günaydın kızlar bugun cok halsizim ve heran ağlama modundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?