2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

aynı durumdayız canım gece de 0n kere uyanıyorum her sağa sola dönüşümde uyanıyorum malesef...

sağa yatıyorum ağrıyo sola dönüyorum bu sefer o ağrıyo sırt üstü yasak yüz üstü zaten mümkün değil ...

ee sabahın köründe kalk işe gel bittiimm yanii.. şu izne çıkcağımız tarih gelsin diye gün sayıyorumm.. uykuya şimdiden hasret kaldık gece de erken yatamıyorum 12 yi buluyor uyumam..

diyorum ki bu uykusuzluk antreman galiba bebiş için ön hazırlık :)

evet sanırım antreman çünkü bebiş de sabaha kadar tekmeliyor zaten:)) ama artık çok halsizleştim bilmiyorum nekadar dayanırım 15 şubatda aslında ayrılabilirim ama çalışabilir raporu alıp 2 hafta daha zorlamak istiyorum bakalım hayırlısı

çalışabilir raporu için tam 32. haftanın içinde mi gitmeliyiz doktora benim kafam karışıyor bu duruma

sanırım evet 32. hafta gitmeliyiz ama doktorumuz zaten bizi yönlendirir canım
en son kontrolümde kaç hafta sonra gelmem gerektiğini belitmedi 32. haftada raporu veriyorsalar ben de o haftaya kadar bekleyim diyorum :) baya var ama sürekli ultrasona maruz kalmaktan kaçınıyorum

en son kontrolümde kaç hafta sonra gelmem gerektiğini belitmedi 32. haftada raporu veriyorsalar ben de o haftaya kadar bekleyim diyorum :) baya var ama sürekli ultrasona maruz kalmaktan kaçınıyorum
beni ayda bir cagırıyor canım 32. haftada calısabilir raporu mu alacaksın ayrılacak mısın izne

beni ayda bir cagırıyor canım 32. haftada calısabilir raporu mu alacaksın ayrılacak mısın izne
sağlığım el veriyorsa ben çalışmayı düşünüyorum bebeğin doğumdan sonra bana çok ihtiyacı olacak 1 ay bile nimet :) işim ağır değil masa başı çok yorulunca mescide gidip uzanıyorum sabah akşam işe gidip gelirkende yürüyüş yapmış oluyorum iyi oluyor.ayrıca ben evde kaldım mı yalnızlık benim sinirlerimi bozuyor kavgacı oluyorum :)

kızlar 32. hafta raporunu 32+0 da mı alıyorduk? peki 37. hafta raporunu ne zaman alıyorduk? 37+0 da degil mi? bu ikinci hamileliğim ama unutmusum vallahi :)

selam kızlar ctesi randevumuz vardı. gördüm miniğimi çok şükür. o eller yine suratta olduğu için tam olarak göremedik ama artık bayağı bildiğini bebek
39 cm 1350 gr olmuşş oğluşum.
bir dahaki randevu 1 ay sonra dedi. o randevu ile nst maceramız başlıcakmış ve her hafta çağırmaya başlıcakmış ay dedim ne güzel.
son 80 gün hayırlısıyla

canım sakın korkma bebeğin nasipse dünyaya gelecekse bundan sonra bir sıkıntı olmayacak sadece biraz ufak olacak annesi. ama hayati bir sıkıntı olmayacaktır.
sende bol bol dua et bende bol bol dua ediyorum.
rabbim hayırlısıyla zamanı geldiğinde kurtarsın hepimizi inş.
ara ara durumdan haberdar et bizi

kızlar 32. hafta raporunu 32+0 da mı alıyorduk? peki 37. hafta raporunu ne zaman alıyorduk? 37+0 da degil mi? bu ikinci hamileliğim ama unutmusum vallahi :)
en iyisi özlük birimine sorup öğrenmek olacak haftanın kaçıncı günü olduğunun bir önemi oluyor mu ki ben tam öğrenince yazarım inşalalh :)

en iyisi özlük birimine sorup öğrenmek olacak haftanın kaçıncı günü olduğunun bir önemi oluyor mu ki ben tam öğrenince yazarım inşalalh :)
Mart yada şubat annelerine sorun muhtemelen onlar izne ayrılmıştır yada ayrılmak uzeredir

Reactions: mnt
Kızlar kaburga sırt ağrıları normal artık yavaş yavaş uykusuz geceler basliyacak bebek büyüdüğü için oluyor ağrılar bebegimiz bizi son bir ay kala uykusuz bırakarak doğumdan sonraki duruma hazirlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…