- 4 Ocak 2012
- 555
- 629
- 303
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #28.501
günaydın kızlar.. gece uykularım perişan durumda.. sola yatsam etlerim acıyor artık sağa yatsam yine öyle yüzüstü yatsam geriliyor bukez.. gece uykusu kalmadı üstelik sabah altıda kalkıp işe gelmek gibi bir durum varken.. hem uykusuz hem ağrılı hem halsiz günler başladı sanırım.. alllah yardımcımız olsun çok korkuyorum artık
son zamanlar iştahım bir açıldı ki tamam tokum evde yemek yemeyecem diyorum eve gidiyorum gözüm dönüyor.cnm kahvalti ve oglen yemeklerini aksatmada snr catlasanda sodaaksam yogurt,cerez gbi gecistirebilirsn bnde ole yapmaya basladm brz rahatladm tawsiye edilir
evet sanırım antreman çünkü bebiş de sabaha kadar tekmeliyor zaten:)) ama artık çok halsizleştim bilmiyorum nekadar dayanırım 15 şubatda aslında ayrılabilirim ama çalışabilir raporu alıp 2 hafta daha zorlamak istiyorum bakalım hayırlısıaynı durumdayız canım gece de 0n kere uyanıyorum her sağa sola dönüşümde uyanıyorum malesef...
sağa yatıyorum ağrıyo sola dönüyorum bu sefer o ağrıyo sırt üstü yasak yüz üstü zaten mümkün değil ...
ee sabahın köründe kalk işe gel bittiimm yanii.. şu izne çıkcağımız tarih gelsin diye gün sayıyorumm.. uykuya şimdiden hasret kaldık gece de erken yatamıyorum 12 yi buluyor uyumam..
diyorum ki bu uykusuzluk antreman galiba bebiş için ön hazırlık :)
çalışabilir raporu için tam 32. haftanın içinde mi gitmeliyiz doktora benim kafam karışıyor bu durumaevet sanırım antreman çünkü bebiş de sabaha kadar tekmeliyor zaten:)) ama artık çok halsizleştim bilmiyorum nekadar dayanırım 15 şubatda aslında ayrılabilirim ama çalışabilir raporu alıp 2 hafta daha zorlamak istiyorum bakalım hayırlısı
sanırım evet 32. hafta gitmeliyiz ama doktorumuz zaten bizi yönlendirir canımçalışabilir raporu için tam 32. haftanın içinde mi gitmeliyiz doktora benim kafam karışıyor bu duruma
en son kontrolümde kaç hafta sonra gelmem gerektiğini belitmedi 32. haftada raporu veriyorsalar ben de o haftaya kadar bekleyim diyorum :) baya var ama sürekli ultrasona maruz kalmaktan kaçınıyorumsanırım evet 32. hafta gitmeliyiz ama doktorumuz zaten bizi yönlendirir canım
beni ayda bir cagırıyor canım 32. haftada calısabilir raporu mu alacaksın ayrılacak mısın izneen son kontrolümde kaç hafta sonra gelmem gerektiğini belitmedi 32. haftada raporu veriyorsalar ben de o haftaya kadar bekleyim diyorum :) baya var ama sürekli ultrasona maruz kalmaktan kaçınıyorum
sağlığım el veriyorsa ben çalışmayı düşünüyorum bebeğin doğumdan sonra bana çok ihtiyacı olacak 1 ay bile nimet :) işim ağır değil masa başı çok yorulunca mescide gidip uzanıyorum sabah akşam işe gidip gelirkende yürüyüş yapmış oluyorum iyi oluyor.ayrıca ben evde kaldım mı yalnızlık benim sinirlerimi bozuyor kavgacı oluyorum :)beni ayda bir cagırıyor canım 32. haftada calısabilir raporu mu alacaksın ayrılacak mısın izne
o hafta içinde canım diye biliyorumkızlar 32. hafta raporunu 32+0 da mı alıyorduk? peki 37. hafta raporunu ne zaman alıyorduk? 37+0 da degil mi? bu ikinci hamileliğim ama unutmusum vallahi :)
canım sakın korkma bebeğin nasipse dünyaya gelecekse bundan sonra bir sıkıntı olmayacak sadece biraz ufak olacak annesi. ama hayati bir sıkıntı olmayacaktır.Çok zor hastalıkla dolu bir hafta geçirdim. Pazartesi kanama oldu salı doktora gittim gayet iyi görünüyordu her şey!
Salı günü ayrıca farenjit olmuşum ilaç verdi doktor antibiyotik be ağrı kesici kullandım iyi de geldi. Ertesi gün grip başladı! Sinüzit ağrısı bütün akıntısı hapşırık tıksırık neyse dedim geçer.
Dün ishal oldum!
Be bu sabah altıda çok şiddetli bir mide ağrısıyla uyandım. Gün boyu bir şey yiyip içemedim ishal devam etti. Akşam dayanamadık acile gidelim dedim eşime burda bir kadın Doğum hastanesinde ancak pazar günü uzman buluruz diye geldik ben bir serum beklerken nst diye bir
Cihaza bağlamışlar cehalet benimki hiç de anlamıyorum tabi
Sonuç erken Doğum şüphesiyle hastanede yatıyorum ve korkuyorum kızlar.
Kendi doktorumla görüştüm yarın sabah gideceğim.
Erken doğumu önlemek için ilaç veriyorlar serum taktılar akciğer geliştirici iğne yaptılar hepsini doktorum da onayladı.
Moralim çok bozuk kızlar .
Dua edin lütfen!
en iyisi özlük birimine sorup öğrenmek olacak haftanın kaçıncı günü olduğunun bir önemi oluyor mu ki ben tam öğrenince yazarım inşalalh :)kızlar 32. hafta raporunu 32+0 da mı alıyorduk? peki 37. hafta raporunu ne zaman alıyorduk? 37+0 da degil mi? bu ikinci hamileliğim ama unutmusum vallahi :)
tamam canım sen sor en iyisi:)en iyisi özlük birimine sorup öğrenmek olacak haftanın kaçıncı günü olduğunun bir önemi oluyor mu ki ben tam öğrenince yazarım inşalalh :)
Mart yada şubat annelerine sorun muhtemelen onlar izne ayrılmıştır yada ayrılmak uzerediren iyisi özlük birimine sorup öğrenmek olacak haftanın kaçıncı günü olduğunun bir önemi oluyor mu ki ben tam öğrenince yazarım inşalalh :)
cok memnun olurum gercekten, beni de etiketlersin di mi? :)en iyisi özlük birimine sorup öğrenmek olacak haftanın kaçıncı günü olduğunun bir önemi oluyor mu ki ben tam öğrenince yazarım inşalalh :)
inşallah mesai başlasın sorarım yönetmeliklere bakıyorum anlamdım çok açık değiller nte baktım biraz 31+... da rapor alanda var 32+.. rapor alandacok memnun olurum gercekten, beni de etiketlersin di mi? :)
iyi fikir teşekkürler :)Mart yada şubat annelerine sorun muhtemelen onlar izne ayrılmıştır yada ayrılmak uzeredir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?