2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydın kızlar herkeste farklı sıkıntılar son ayları kazasız belasız atlatalım inşAllah ben sabah 5.30 kalktım kasık ağrısıyla şükür çabuk geçti tabii sonra uyuyamadım
ay ağrılar başladı he :) bende de bazı günler oluyor geçiyor zaten kalsa dayanamam galiba :) yavru kuşlar sağlıklı olsunlarda ben acılara razıyım :)

acil bir durum olmaz inşallah benim yaşadığım şehir tüm kış buz yürürken kendimi kasmaktan bacaklarım ağırıyor ama yapacak bişi yok Allah tüm hamişleri korusun inşallah :)
Nerde yaşıyorsun canım öncesinde de korkardım düşüp bir yerimi kırmaktan ama şimdi iyice hassas oldum eşim sabah odama kadar bırakıp öyle işe gitti :) Allah bütün hamile arkadaşlarımızı korusun..

Reactions: mnt
ben erzurumdayım kar kış kıyamet üçlemesi hayatımızın bir parçası oldu :) gitmede gidemiyoruz burdan çakılıp kalacağız diye korkuyorum.şehir beni yoruyor dolmuşlar sokaklar insanlar kurallara uymayan şöförler kaç kez ezilme tehlikesi geçirdim bilmiyorum kaymaktan değil ezilmekten korkar oldum.

Günaydın kızlar herkeste farklı sıkıntılar son ayları kazasız belasız atlatalım inşAllah ben sabah 5.30 kalktım kasık ağrısıyla şükür çabuk geçti tabii sonra uyuyamadım
bende sağıma yatsam bir süre sonra sağ tarafım ağrıyor soluma yatsam aynı şekilde zaten dönmem 5 dk :) karnımın altına yastık koymasam midem ve kaburgalarım inanılmaz ağrı yapıyor böyle tamamlayacağız herhalde

İnşallah canım inşlllaaahhhh

günaydın kızlar bugun cok halsizim ve heran ağlama modundayım
günaydın canım artık iş ev yoruyor halsiz kalmamız çok normal hormonlarda tavan artık bebişin gelişine az kaldı ben de ayrıca bebeğe bakabilecek miyim endişesi var o kadar kitap aldım okudum sürekli araştırıp video izliyorum ama hiç bebek bakmadım daha önce bilmeden yanlış bir şey yaparım diye çok korkuyorum

Aynen yaaa bütün gece aynı durumdayım birde tuvalete gitme eklenince tam oluyor diyorum vücut uykusuzluğa hazırlıyor bizi

Hiç korkma canom onlar kendilerine baktırıyorlar emin ol sen sakin ol yeter

Bence bebekler kendine gayet rahat baktırır bence, annelik içgüdüsüne inanıyorum kendi adıma

Orda yaşayanlar alışıyor kara soğuğa ama sen sonradan gittin anladığım kadarıyla tabi o hava şartlarında şoförlerin ekstra dikkatli olması şart sen çok dikkatli ol canım biyere yetişecem telaşı yapma..

aşırı dikkat lazım ve hamişler bence mümkünse yalnız dolaşmamalı ben eşimden ayrılamaz oldum

babaanne konusinda cok guldum az kalsin kahkaha atacaktim otobuste ben de surekli diyorum olgum nisanda gel ne zaman gelirsen gel diyorum. Insallah dinler bizim minikler bizi. Benim kaynana simdiden birakmayacak bizi gibi konusuyo. Dogumdan sonra 1 hafta kalip gitsinler istiyorum onlarin stresi apayri ya

aman canim dikkat et. Ben izmirde yurumeye korkuyom orda olsam napardim bilmem. Erzurum deyince aklima sey geldi biri tweet atmis ya -30 derecede okula gidiyo cocuklar tatil yok. Bizim cocuklar kutup ayisi mi diue

Kizlar sizce odanin zeminini halifleksle kaplamak mantikli mi ozellikle kis ayinda rahat ederler ama hijyen acisindan nasil olur bilemiuorum

Valla bebeği olan arkadaşlarım da öyle söylüyor ne yapman gerektiğini hissediyormuşsun, anlıyormuşsun bebeğini..
ben iki sene önce yiğenim olunca anladım onu gerçekten kardeşimşin ilk çocuğu kaldık kardeşimle baş başa ama baktık mı baktık valla şimdi diyoruz nasıl bakmışız diye ondan hiç korkmuyorum sağlıklı olsunda gerisi olur inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…