- 16 Mart 2016
- 2.711
- 2.549
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #28.581
ay ağrılar başladı he :) bende de bazı günler oluyor geçiyor zaten kalsa dayanamam galiba :) yavru kuşlar sağlıklı olsunlarda ben acılara razıyım :)Günaydın kızlar herkeste farklı sıkıntılar son ayları kazasız belasız atlatalım inşAllah ben sabah 5.30 kalktım kasık ağrısıyla şükür çabuk geçti tabii sonra uyuyamadım
Aynen öyle onlar iyi olsun herşey geçecek nasılsaay ağrılar başladı he :) bende de bazı günler oluyor geçiyor zaten kalsa dayanamam galiba :) yavru kuşlar sağlıklı olsunlarda ben acılara razıyım :)
saol canım inş hepimizin keyfi yerinde olsunbir sorun yok inşallah. bazı günler bunalıma giriliyor normaldir sinir hassasiyet karışıyor ama inşallah hemen keyfin yerine gelir :)
Nerde yaşıyorsun canım öncesinde de korkardım düşüp bir yerimi kırmaktan ama şimdi iyice hassas oldum eşim sabah odama kadar bırakıp öyle işe gitti :) Allah bütün hamile arkadaşlarımızı korusun..acil bir durum olmaz inşallah benim yaşadığım şehir tüm kış buz yürürken kendimi kasmaktan bacaklarım ağırıyor ama yapacak bişi yok Allah tüm hamişleri korusun inşallah :)
ben erzurumdayımNerde yaşıyorsun canım öncesinde de korkardım düşüp bir yerimi kırmaktan ama şimdi iyice hassas oldum eşim sabah odama kadar bırakıp öyle işe gitti :) Allah bütün hamile arkadaşlarımızı korusun..
bende sağıma yatsam bir süre sonra sağ tarafım ağrıyor soluma yatsam aynı şekilde zaten dönmem 5 dk :) karnımın altına yastık koymasam midem ve kaburgalarım inanılmaz ağrı yapıyorGünaydın kızlar herkeste farklı sıkıntılar son ayları kazasız belasız atlatalım inşAllah ben sabah 5.30 kalktım kasık ağrısıyla şükür çabuk geçti tabii sonra uyuyamadım
tüm bebeklere duyurum var
heyyyy tüm bebekler. anneyi üzmek yok. baba yı az üzün babane konusunda serbestsiniz . 36. haftadan önce gelmek yok. vaktini bekleyene kocaman bi meme hediye. gece anneye geleceğim diye asla tutturmuyorsunuz. hepiniz doktora kontrole gittiğinizde gelmeye karar veriyorsunuz. ve anneyi fazla bağırtmadan geliyosunuz tamam mı minnoşlarım. söz dinlerseniz size hediye 2 koca meme verir
günaydın canım artık iş ev yoruyor halsiz kalmamız çok normalgünaydın kızlar bugun cok halsizim ve heran ağlama modundayım
Aynen yaaa bütün gece aynı durumdayım birde tuvalete gitme eklenince tam oluyor diyorum vücut uykusuzluğa hazırlıyor bizibende sağıma yatsam bir süre sonra sağ tarafım ağrıyor soluma yatsam aynı şekilde zaten dönmem 5 dk :) karnımın altına yastık koymasam midem ve kaburgalarım inanılmaz ağrı yapıyorböyle tamamlayacağız herhalde
Hiç korkma canom onlar kendilerine baktırıyorlar emin ol sen sakin ol yetergünaydın canım artık iş ev yoruyor halsiz kalmamız çok normalhormonlarda tavan artık bebişin gelişine az kaldı ben de ayrıca bebeğe bakabilecek miyim endişesi var o kadar kitap aldım okudum sürekli araştırıp video izliyorum ama hiç bebek bakmadım daha önce bilmeden yanlış bir şey yaparım diye çok korkuyorum
günaydın canım artık iş ev yoruyor halsiz kalmamız çok normalhormonlarda tavan artık bebişin gelişine az kaldı ben de ayrıca bebeğe bakabilecek miyim endişesi var o kadar kitap aldım okudum sürekli araştırıp video izliyorum ama hiç bebek bakmadım daha önce bilmeden yanlış bir şey yaparım diye çok korkuyorum
Aynen katılıyorum sanaBence bebekler kendine gayet rahat baktırır bence, annelik içgüdüsüne inanıyorum kendi adıma
Orda yaşayanlar alışıyor kara soğuğa ama sen sonradan gittin anladığım kadarıyla tabi o hava şartlarında şoförlerin ekstra dikkatli olması şart sen çok dikkatli ol canım biyere yetişecem telaşı yapma..ben erzurumdayımkar kış kıyamet üçlemesi hayatımızın bir parçası oldu :) gitmede gidemiyoruz burdan çakılıp kalacağız diye korkuyorum.şehir beni yoruyor dolmuşlar sokaklar insanlar kurallara uymayan şöförler kaç kez ezilme tehlikesi geçirdim bilmiyorum kaymaktan değil ezilmekten korkar oldum.
aşırı dikkat lazım ve hamişler bence mümkünse yalnız dolaşmamalı ben eşimden ayrılamaz oldumOrda yaşayanlar alışıyor kara soğuğa ama sen sonradan gittin anladığım kadarıyla tabi o hava şartlarında şoförlerin ekstra dikkatli olması şart sen çok dikkatli ol canım biyere yetişecem telaşı yapma..
tüm bebeklere duyurum var
heyyyy tüm bebekler. anneyi üzmek yok. baba yı az üzün babane konusunda serbestsiniz . 36. haftadan önce gelmek yok. vaktini bekleyene kocaman bi meme hediye. gece anneye geleceğim diye asla tutturmuyorsunuz. hepiniz doktora kontrole gittiğinizde gelmeye karar veriyorsunuz. ve anneyi fazla bağırtmadan geliyosunuz tamam mı minnoşlarım. söz dinlerseniz size hediye 2 koca meme verir
ben erzurumdayımkar kış kıyamet üçlemesi hayatımızın bir parçası oldu :) gitmede gidemiyoruz burdan çakılıp kalacağız diye korkuyorum.şehir beni yoruyor dolmuşlar sokaklar insanlar kurallara uymayan şöförler kaç kez ezilme tehlikesi geçirdim bilmiyorum kaymaktan değil ezilmekten korkar oldum.
bende bugün ona yapıştım ama 2 kez kaydı onu da ben tuttumaşırı dikkat lazım ve hamişler bence mümkünse yalnız dolaşmamalı ben eşimden ayrılamaz oldum
Valla bebeği olan arkadaşlarım da öyle söylüyor ne yapman gerektiğini hissediyormuşsun, anlıyormuşsun bebeğini..Hiç korkma canom onlar kendilerine baktırıyorlar emin ol sen sakin ol yeter
ben iki sene önce yiğenim olunca anladım onu gerçekten kardeşimşin ilk çocuğu kaldık kardeşimle baş başa ama baktık mı baktık valla şimdi diyoruz nasıl bakmışız diye ondan hiç korkmuyorum sağlıklı olsunda gerisi olur inşAllahValla bebeği olan arkadaşlarım da öyle söylüyor ne yapman gerektiğini hissediyormuşsun, anlıyormuşsun bebeğini..
halıfleks çok sağlıklı gelmiyor bana yaa iyi araştırmak lazımKizlar sizce odanin zeminini halifleksle kaplamak mantikli mi ozellikle kis ayinda rahat ederler ama hijyen acisindan nasil olur bilemiuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?