2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Merhaba kızlar doktordan geldik yeni.biraz sancim var diyince nst ye girdim bisi cikmadi sükür.idrar enfeksiyonu cikti biraz munurol verdi kasilmalar icin de magnezyum.Ama ilaclarimi alamadim Türkiye geneli sistemler gitmis birdr kan uyusmazligi ignesini sadece devlet veriyormus onuda depodan bulup getircekler cagirinca gidip ignemi olucam.Bi oraya bi buraya gidip hicbirini halledemeden eve döndüm
Ama cok şükür bebisim iyimis haftasiyla uyumlu 1300 civari cikti bide koca kafali biraz2 hafta sonra cagirdi bundan sonra 2 haftada 1mis cok sevindim
Kasilmalar olunca bide burda birkac sey duyunca evhamlanmistim.günde 10 kereye kadar kasilmalar olabilirmis sadece duzenli olmamasina su kanama Allah korusn dikkat etmeliymisiz.2 saatten fazla hareketsiz kalmamali 12 saatte 10 hareket saymaliymisiz.Bizden haberler böylé.

bebişine maşallah kilosu iyi :) kafasını seveyim ya :)

Reactions: mnt
mnt Sagol canim.Kizimda koca kafali cikiyordu sonra dengelemisti hatta korkmustum dogumda zorlanirim diye cok sükür rahat gecmksti insallah buda öyle olur.odalari falanda gördüm bu sefer ebeleri gordüm bi kiz bir oglan bebis dogmus kapilari süslüydükendimi güzelliklere motive etmeye calisiyorum dogum anini unutyoruz.Aklimiza getirmiyoruz

Yeni
:) rabbim hepimize kolay doğum bebişlerimizede sağlık sıhhat nasip etsin inşallah :) evet güzel şeylere odaklanalım :)

Kendimi nazarlatmayım ama ben yattığım gibi uyuyorum deliksiz. Bir defa tuvalete kalkarsam kalkıyorum. Ama belki 1 2 haftaya değişir bu durum..
Benim kız gündüz hareketli gece ben yatağa girince hareket kalmıyor o da uyuyor sanırım Rahatsız etmiyor annesini

ne
inşallah mesai başlasın sorarım yönetmeliklere bakıyorum anlamdım çok açık değiller nte baktım biraz 31+... da rapor alanda var 32+.. rapor alanda
ne kadar gec alınsa okadar iyi olur gibi geldi, onceden 37. de cıkıp ertesi gun dogum oldugunda 40.haftayla o aradaki 3 hafta yanıyordu, ama sımdı eklenıyor dıye biliyorum..

benim kızımda oyleydı, dogunca da geceleri rahat edeceksin demektir. masallahh :)
cidden anne karnında uyku duzenleri nasılsa dogduklarında da öyle oluyor, tecrube ile sabit :)

ne

ne kadar gec alınsa okadar iyi olur gibi geldi, onceden 37. de cıkıp ertesi gun dogum oldugunda 40.haftayla o aradaki 3 hafta yanıyordu, ama sımdı eklenıyor dıye biliyorum..
benim şefim çalışırken doğum yaptı 2aylık izinden kalan süre doğum sonrasına atılmıştı :) bu kolaylık sağlanıyor artık öyle biliyorum :)

İstanbulda kar nedeniyle 5 gündür evde yatıyorum valilik hamilelere de tatil yaptı bakalım yarın da yapacak mı kardan değilde buzdan çok korkuyorum

Reactions: mnt
kuzumbenimm kızlar şimdi özlükte çalışanlara sordum 32. haftadan önceki kontrolünde doktorun gün verir dediler bir arkadaşta burda yazmıştı bunu saolsun. raporu 32+0 olarak veriyorlar bir kaç gün geçmiş olsa bile doktor ayarlıyormuş yani 32 dolacak. inşallah yardım edebilmişimdir :)

Gece uyuyamayan tek ben değilmişim sağ dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor tam uyucam ceren hanım başlıyor tekmelemeye çok halsiz kalıyorum tabii gece uyumayınca sabah ona kadar uyuyorum dengem düzenim şaştı resmen birde dün bir ağrı girdi sağ tarafıma nasıl korktum Allahtan geçti

MaşAllah doğdu zamanda öyle olur inşAllah benim kız karnımdaki gibi olursa sanah beş buçukta ayaktayım demektir :)

Slm arkadaslar dudaklari kuruyan veya catlayan varmi? nedendir aceba?
Normal canim olabilir.Ev ici sicaklik da kurutuykr benimde burnum kuruyo felaket bide gece ateş basiyo ki tshirtleyim ben evde.dudagim da cok aciyo ben bepantholun duduk kremini aldim dogal diye bide sebamed gordüm ama kalmamis alamadim o da iyidir diye düsünuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…