- 19 Mart 2012
- 2.443
- 2.117
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #28.601
Evet bnmki kardeşi doğduğunda 4.5 yaşında olucak..şuanda kıskanmıyo gibi ama bütün onlemleri alıcam kendini yalnız hissetmesin diye.daha dün babasıyla konuştuk yatana kdr onunla sonrasında bebişle ilgilenicez.sonucta bebek anlamaz ama buyuğu cok yadırgar.doganın kanunu zaten saltanat ortaklık kabul etmezBazen haksızlık yaptım gibi geliyor ama diyorum tek çocuk bana yeterdi ikinciyi kızım yalnız kalmasın diye yaptım.yani sonuçta onların iyiliği için gelecekte yanlız kalmamış olacaklar.seninki az daha büyüktü herhalde daha kolay atlatır gibime geliyor.bizimkilerin 3 yaş 9 ay olacak arası.
Evet bnmki kardeşi doğduğunda 4.5 yaşında olucak..şuanda kıskanmıyo gibi ama bütün onlemleri alıcam kendini yalnız hissetmesin diye.daha dün babasıyla konuştuk yatana kdr onunla sonrasında bebişle ilgilenicez.sonucta bebek anlamaz ama buyuğu cok yadırgar.doganın kanunu zaten saltanat ortaklık kabul etmezBazen haksızlık yaptım gibi geliyor ama diyorum tek çocuk bana yeterdi ikinciyi kızım yalnız kalmasın diye yaptım.yani sonuçta onların iyiliği için gelecekte yanlız kalmamış olacaklar.seninki az daha büyüktü herhalde daha kolay atlatır gibime geliyor.bizimkilerin 3 yaş 9 ay olacak arası.
valla ben de ablamin 2 cocuguna baktim hatta ilk gin hastanede kaldim ne cesaret. Ne alt degistirmeyi biliuordum ne kucagima almayi. Hatta igrenc alt degistirmem diyordum ama is basa dusunce mis gibi baktim altini da degistirdim susturdum da :)Valla bebeği olan arkadaşlarım da öyle söylüyor ne yapman gerektiğini hissediyormuşsun, anlıyormuşsun bebeğini..
tüm bebeklere duyurum var
heyyyy tüm bebekler. anneyi üzmek yok. baba yı az üzün babane konusunda serbestsiniz . 36. haftadan önce gelmek yok. vaktini bekleyene kocaman bi meme hediye. gece anneye geleceğim diye asla tutturmuyorsunuz. hepiniz doktora kontrole gittiğinizde gelmeye karar veriyorsunuz. ve anneyi fazla bağırtmadan geliyosunuz tamam mı minnoşlarım. söz dinlerseniz size hediye 2 koca meme verir
gece uykularım benimde öyle uyusam kabus görüyorum geri kalan zamn uyuyamıyorum. sanırm bebişler doğumdan sonraya hazırlamaya başladılar bizibende sağıma yatsam bir süre sonra sağ tarafım ağrıyor soluma yatsam aynı şekilde zaten dönmem 5 dk :) karnımın altına yastık koymasam midem ve kaburgalarım inanılmaz ağrı yapıyorböyle tamamlayacağız herhalde
halıfleks çok sağlıklı gelmiyor bana yaa iyi araştırmak lazım
canım seninle aynı zamandayız. çatı ağrısı bende 1 hafta 10 gündür var nerdeyse. özellikle oturur halden kalkarken çok canım acıyor yürüdükçe açılıyor.Bugün sabah bi agrıyla uyandım ilk defa vajina kemiklerim agrıyodu sağ sol hertarafı bismillah dedim açılmamı oluyo gerçi buşekilde mi olur onu da bilmem ama neyseki kısa sürdü geçti
ben lohusalığı düşünüyorum nasıl atlatıcam diye bir de doğum korkusu bebek bakımı da cabası ayyy bilmiyorum korkular sarmaya basladı iyicegünaydın canım artık iş ev yoruyor halsiz kalmamız çok normalhormonlarda tavan artık bebişin gelişine az kaldı ben de ayrıca bebeğe bakabilecek miyim endişesi var o kadar kitap aldım okudum sürekli araştırıp video izliyorum ama hiç bebek bakmadım daha önce bilmeden yanlış bir şey yaparım diye çok korkuyorum
Evin kaloriferliyse normak bir halı yeter bence artı bişeye gerek yokozellikle bir sey dokulunce sorun olir gibi geliyor bana da aslinda. Alti silinemeuecek falan. Ama baska alternatif ne olabilir acaba
Canım şimdiki bebeklerin çoğu alerjik..halıflexi bırak halı bile onermiyolar.bende shaggy halı vardı daha iki aylık bebek bronşit olmuştu alerjikmiş meğersem kaldırdım halıyı ince koydum.ayrıca ne tüylü battaniye ne kazak hiçbişe giydiremedm hepsi alerji yaptı yüzü yara oluyodu.kazak giyenlerin kucağına vermiyodum yoksa öksürük yapıyodu yani alerji riskini en aza indirmek lazmKizlar sizce odanin zeminini halifleksle kaplamak mantikli mi ozellikle kis ayinda rahat ederler ama hijyen acisindan nasil olur bilemiuorum
Bende zaten kramp var sürekli ama bu uyurken olmuş uyanınca hissettim ama alışıcaz artık heralde genişlemeden falandırcanım seninle aynı zamandayız. çatı ağrısı bende 1 hafta 10 gündür var nerdeyse. özellikle oturur halden kalkarken çok canım acıyor yürüdükçe açılıyor.
bende öyle zannediyorum rahim genişliyor kemikler açılıyor. dr um hareket halinde gelen ağrılardan korkma dedi kalsiyum takviyesini arttırdı.
bizim yerimize de kayıyorlarbende bugün ona yapıştım ama 2 kez kaydı onu da ben tuttumdedim ki ben mi sana emanetim sen mi bana
babaanne konusinda cok guldum az kalsin kahkaha atacaktim otobuste ben de surekli diyorum olgum nisanda gel ne zaman gelirsen gel diyorum. Insallah dinler bizim minikler bizi. Benim kaynana simdiden birakmayacak bizi gibi konusuyo. Dogumdan sonra 1 hafta kalip gitsinler istiyorum onlarin stresi apayri ya
aman canim dikkat et. Ben izmirde yurumeye korkuyom orda olsam napardim bilmem. Erzurum deyince aklima sey geldi biri tweet atmis ya -30 derecede okula gidiyo cocuklar tatil yok. Bizim cocuklar kutup ayisi mi diue
babaanne konusinda cok guldum az kalsin kahkaha atacaktim otobuste ben de surekli diyorum olgum nisanda gel ne zaman gelirsen gel diyorum. Insallah dinler bizim minikler bizi. Benim kaynana simdiden birakmayacak bizi gibi konusuyo. Dogumdan sonra 1 hafta kalip gitsinler istiyorum onlarin stresi apayri ya
aman canim dikkat et. Ben izmirde yurumeye korkuyom orda olsam napardim bilmem. Erzurum deyince aklima sey geldi biri tweet atmis ya -30 derecede okula gidiyo cocuklar tatil yok. Bizim cocuklar kutup ayisi mi diue
Arkadaslar 2.5 saatdir bebegin hareketlerni hissetmiyorum normal mi aceba uyudumu??
uyumustur canim.[/QUOTE
Bende oyle dusunuyorum ama ister istemez insan endise ediyor..
Bizim ilk gebeliğimiz olduğu için bu tarz korkularımız çok bence.. Benim çok yakın bir arkadaşım 2 yıl önce doğum yaptı ilk gün onu ziyarete gittiğimde çok kötü ağlıyordu ben bebeğe nasıl bakıcam diye sezeryan olmuştu ağrısı da çok tazeydi bebeğe de emmeyi öğretme çabaları bende çok ürkmüştüm doğrusu şimdi kızı kocaman oldu çokta güzel baktı ve 6 aylık hamile :)ben lohusalığı düşünüyorum nasıl atlatıcam diye bir de doğum korkusu bebek bakımı da cabası ayyy bilmiyorum korkular sarmaya basladı iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?