2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Evet bnmki kardeşi doğduğunda 4.5 yaşında olucak..şuanda kıskanmıyo gibi ama bütün onlemleri alıcam kendini yalnız hissetmesin diye.daha dün babasıyla konuştuk yatana kdr onunla sonrasında bebişle ilgilenicez.sonucta bebek anlamaz ama buyuğu cok yadırgar.doganın kanunu zaten saltanat ortaklık kabul etmez

Evet bnmki kardeşi doğduğunda 4.5 yaşında olucak..şuanda kıskanmıyo gibi ama bütün onlemleri alıcam kendini yalnız hissetmesin diye.daha dün babasıyla konuştuk yatana kdr onunla sonrasında bebişle ilgilenicez.sonucta bebek anlamaz ama buyuğu cok yadırgar.doganın kanunu zaten saltanat ortaklık kabul etmez

Valla bebeği olan arkadaşlarım da öyle söylüyor ne yapman gerektiğini hissediyormuşsun, anlıyormuşsun bebeğini..
valla ben de ablamin 2 cocuguna baktim hatta ilk gin hastanede kaldim ne cesaret. Ne alt degistirmeyi biliuordum ne kucagima almayi. Hatta igrenc alt degistirmem diyordum ama is basa dusunce mis gibi baktim altini da degistirdim susturdum da :)

Bugün sabah bi agrıyla uyandım ilk defa vajina kemiklerim agrıyodu sağ sol hertarafı bismillah dedim açılmamı oluyo gerçi buşekilde mi olur onu da bilmem ama neyseki kısa sürdü geçti

canım bu iyiydi valla sağlıklı sıhhatli olsunlarda başka ne isteriz valla. memelerin hepsi onlara feda olsun

gece uykularım benimde öyle uyusam kabus görüyorum geri kalan zamn uyuyamıyorum. sanırm bebişler doğumdan sonraya hazırlamaya başladılar bizi
sağ sol olayı zaten artık kemiklerim tutuldu ama yapacak birşey yok, hee birde gece muhakak tuvalete kalkmakta cabası
ama yine de diyorum Allah ım buna da şükür kalktığımda tekmesini hissediyorum ya daha ne mutlu edebilir beni hatta şu anda tekmeler eşliğinde yazıyorum çok şükür

Bugün sabah bi agrıyla uyandım ilk defa vajina kemiklerim agrıyodu sağ sol hertarafı bismillah dedim açılmamı oluyo gerçi buşekilde mi olur onu da bilmem ama neyseki kısa sürdü geçti
canım seninle aynı zamandayız. çatı ağrısı bende 1 hafta 10 gündür var nerdeyse. özellikle oturur halden kalkarken çok canım acıyor yürüdükçe açılıyor.
bende öyle zannediyorum rahim genişliyor kemikler açılıyor. dr um hareket halinde gelen ağrılardan korkma dedi kalsiyum takviyesini arttırdı.

ben lohusalığı düşünüyorum nasıl atlatıcam diye bir de doğum korkusu bebek bakımı da cabası ayyy bilmiyorum korkular sarmaya basladı iyice

Kizlar sizce odanin zeminini halifleksle kaplamak mantikli mi ozellikle kis ayinda rahat ederler ama hijyen acisindan nasil olur bilemiuorum
Canım şimdiki bebeklerin çoğu alerjik..halıflexi bırak halı bile onermiyolar.bende shaggy halı vardı daha iki aylık bebek bronşit olmuştu alerjikmiş meğersem kaldırdım halıyı ince koydum.ayrıca ne tüylü battaniye ne kazak hiçbişe giydiremedm hepsi alerji yaptı yüzü yara oluyodu.kazak giyenlerin kucağına vermiyodum yoksa öksürük yapıyodu yani alerji riskini en aza indirmek lazm

Bende zaten kramp var sürekli ama bu uyurken olmuş uyanınca hissettim ama alışıcaz artık heralde genişlemeden falandır

çocuklar artık hislerini yitirdi ama gerçekten o derecelerde sabah işe okula gidildiği oluyor sabah güneşin doğmadan önceki zamanı havanın en soğuk halidir biz o soğukta yollardayız.

çocuklar artık hislerini yitirdi ama gerçekten o derecelerde sabah işe okula gidildiği oluyor sabah güneşin doğmadan önceki zamanı havanın en soğuk halidir biz o soğukta yollardayız.

ben lohusalığı düşünüyorum nasıl atlatıcam diye bir de doğum korkusu bebek bakımı da cabası ayyy bilmiyorum korkular sarmaya basladı iyice
Bizim ilk gebeliğimiz olduğu için bu tarz korkularımız çok bence.. Benim çok yakın bir arkadaşım 2 yıl önce doğum yaptı ilk gün onu ziyarete gittiğimde çok kötü ağlıyordu ben bebeğe nasıl bakıcam diye sezeryan olmuştu ağrısı da çok tazeydi bebeğe de emmeyi öğretme çabaları bende çok ürkmüştüm doğrusu şimdi kızı kocaman oldu çokta güzel baktı ve 6 aylık hamile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…