- 4 Ocak 2012
- 555
- 629
- 303
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #28.621
Bugün sabah bi agrıyla uyandım ilk defa vajina kemiklerim agrıyodu sağ sol hertarafı bismillah dedim açılmamı oluyo gerçi buşekilde mi olur onu da bilmem ama neyseki kısa sürdü geçti
çok doğru söylüyorsun canım bütün annelerin yaşadığı sıkıntılar kimi az kimi çok... Onlar sağlıkla dünyaya gelsinler de biz çekelim, annelik fedakarlıkmış daha doğmadan karnının içindeyken kıyamıyorsuncanım bu iyiydi valla sağlıklı sıhhatli olsunlarda başka ne isteriz valla. memelerin hepsi onlara feda olsun
gece uykularım benimde öyle uyusam kabus görüyorum geri kalan zamn uyuyamıyorum. sanırm bebişler doğumdan sonraya hazırlamaya başladılar bizi
sağ sol olayı zaten artık kemiklerim tutuldu ama yapacak birşey yok, hee birde gece muhakak tuvalete kalkmakta cabası
ama yine de diyorum Allah ım buna da şükür kalktığımda tekmesini hissediyorum ya daha ne mutlu edebilir beni hatta şu anda tekmeler eşliğinde yazıyorum çok şükür
bu aylarda yalancı ağrılar olabiliyormuş vücut bebeğin pozisyonunu ve kendini hazırlamak için yalancı sancılar(düzensiz) yapıyormuş. geçen gün benim de oldu vajinama bıçak girer gibi bi 10 dk sürdü sonra da geçtii..
ancak ağrı düzenli sıklıkla oluyorsa hemen doktorumuzu aramamız gerekiyormuş canımm...
Bebek uyurken senin yediklerini aliyor degilmi??
25 haftalik benimki kilosu de 700 gr civarinda... inanin benden daha panik bir anne adayi yoktur sanirimrabbim onlara sistem kurmus aliyorlardir bir sekil rahat olmak gerekir sonucta almasalar 3 -4-5- kg luk cocuklar dogmazdi xanim ☺ senin kac haftalik
Senin için güzel bir deneyim olmuş canım ne yapacağını biliyorsun.. bana da arkadaşlar takılıyor şimdi hadi altını pınar teyzen değiştirecek diye :) ben yeni doğmuş bebeği hiç kucağıma bile almadım zarar veririm bir yeri incinir diye korktum hep ama kendi bebeğimi alacağım :))valla ben de ablamin 2 cocuguna baktim hatta ilk gin hastanede kaldim ne cesaret. Ne alt degistirmeyi biliuordum ne kucagima almayi. Hatta igrenc alt degistirmem diyordum ama is basa dusunce mis gibi baktim altini da degistirdim susturdum da :)
Ben varım ben :) bebek oynamıyor diye oturup ağladımı bilirim ilk zamanlarda midem bulanmıyor bir terslik var diye üzülüyordum :)25 haftalik benimki kilosu de 700 gr civarinda... inanin benden daha panik bir anne adayi yoktur sanirim
Bak bu guzel!!! aslinda bebekleri gormedigimizden endise ediyoruz annelik icgudusu olsa gerek annelik duygularmiz basladi simdiden... endise ve korku kaygi evlatlarmiza bir omur besleycegimiz duygular... peki sen kac haftaliksin??Ben varım ben :) bebek oynamıyor diye oturup ağladımı bilirim ilk zamanlarda midem bulanmıyor bir terslik var diye üzülüyordum :)
Ben de ilk bebegimi kayebettim 2 3 aylik biseydi... ama bu hamilelikte o noktayi gecince rahatladim.. ama biz bence dogurana kadar rahatlamayiz....☺Ben iki düşük yaşadım sanırım ondan bu haldeyim 28 haftalığına şu an daha rahatım
Bencede rahatlamayız :) şimdi de erken doğum korkusu sardı :) siz kaç haftalıksınızBen de ilk bebegimi kayebettim 2 3 aylik biseydi... ama bu hamilelikte o noktayi gecince rahatladim.. ama biz bence dogurana kadar rahatlamayiz....☺
25 haftaligim ve vakit hic gecmiyor sanki....Bencede rahatlamayız :) şimdi de erken doğum korkusu sardı :) siz kaç haftalıksınız
evetya bana gülmeyin bişiyi kesinleştirmek istiyorum şimdi ben 28. haftadan gidiyorum 28+0 olduğumda tam 7 aylık bir bebiş olacak değil mi. doğumuda 40 haftadan hesaplıyorlar 12 hafta kalmış olacak doğuma yani 3 ayımız daha var değil mi?
Hayırlısıyla gelsinler25 haftaligim ve vakit hic gecmiyor sanki....
28 hafta yedi aymı oluyor ben altı buçuk diye hesaplamıştım
Hayırlısıyla gelsinler inşAllah25 haftaligim ve vakit hic gecmiyor sanki....
Hayir cnm 7 ay 29.ncu haftadir... 40 haftayi sayma bebek cok nadir o haftayi bekler 9 ay 38.ncu hafta falan....ya bana gülmeyin bişiyi kesinleştirmek istiyorum şimdi ben 28. haftadan gidiyorum 28+0 olduğumda tam 7 aylık bir bebiş olacak değil mi. doğumuda 40 haftadan hesaplıyorlar 12 hafta kalmış olacak doğuma yani 3 ayımız daha var değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?