2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bugün sabah bi agrıyla uyandım ilk defa vajina kemiklerim agrıyodu sağ sol hertarafı bismillah dedim açılmamı oluyo gerçi buşekilde mi olur onu da bilmem ama neyseki kısa sürdü geçti

bu aylarda yalancı ağrılar olabiliyormuş vücut bebeğin pozisyonunu ve kendini hazırlamak için yalancı sancılar(düzensiz) yapıyormuş. geçen gün benim de oldu vajinama bıçak girer gibi bi 10 dk sürdü sonra da geçtii..

ancak ağrı düzenli sıklıkla oluyorsa hemen doktorumuzu aramamız gerekiyormuş canımm...

çok doğru söylüyorsun canım bütün annelerin yaşadığı sıkıntılar kimi az kimi çok... Onlar sağlıkla dünyaya gelsinler de biz çekelim, annelik fedakarlıkmış daha doğmadan karnının içindeyken kıyamıyorsun

bana basladi karnimda sanki ishal agrisi gibi bugun iki defa oldu korkuyorum artik erken dogum riskide oldugundan geliyormu dedim ama gecti sukur. ki bebisin hicbirseyi hazir dgl daha

Bana cati kemigi demeyin penguen mi desem sünnet olmuş cocuk mu desem otururken kalkmayi ayaktayken oturmayi dusunuyorum bin türlü modelle.hele kv lere gittigimiz gün hep berbar otiruyoruz utaniyorum biraz ama dehset bi acı yaaa.Filmlerdeki hamileler zap diye kalkiyo falan ya hadi ordan diyorum benim mumkun degil Ama olsun sonra hamileligi cok özlüyorsun kizimda oyle olmustu dogum yaptim sonra hamilelri görünce icimden onlarin var benim yok diye bi his gelmisti cok tatli bi göruntu bence.
Halifleks dusunen arkadasim hic tavsiye etmem benim annemin evinde kullandik bi ara modaydi.ama bi gün zeytinyagini dusurmekle olay bitti sil Allah Allah adam cagirip yikatiyorsun ama makineleri güvenilir drgil hijyenik falan alerji durumu var baska zaman bisi dökmezsin halifleks olunca illa bisi dökülür.Evlerimiz cogu dogalgazli kalriferli öyle bile olmasa soguksa ev büyük hali alarak kapatabilirsin yeri

rabbim onlara sistem kurmus aliyorlardir bir sekil rahat olmak gerekir sonucta almasalar 3 -4-5- kg luk cocuklar dogmazdi xanim ☺ senin kac haftalik
25 haftalik benimki kilosu de 700 gr civarinda... inanin benden daha panik bir anne adayi yoktur sanirim

valla ben de ablamin 2 cocuguna baktim hatta ilk gin hastanede kaldim ne cesaret. Ne alt degistirmeyi biliuordum ne kucagima almayi. Hatta igrenc alt degistirmem diyordum ama is basa dusunce mis gibi baktim altini da degistirdim susturdum da :)
Senin için güzel bir deneyim olmuş canım ne yapacağını biliyorsun.. bana da arkadaşlar takılıyor şimdi hadi altını pınar teyzen değiştirecek diye :) ben yeni doğmuş bebeği hiç kucağıma bile almadım zarar veririm bir yeri incinir diye korktum hep ama kendi bebeğimi alacağım :))

Ben varım ben :) bebek oynamıyor diye oturup ağladımı bilirim ilk zamanlarda midem bulanmıyor bir terslik var diye üzülüyordum :)
Bak bu guzel!!! aslinda bebekleri gormedigimizden endise ediyoruz annelik icgudusu olsa gerek annelik duygularmiz basladi simdiden... endise ve korku kaygi evlatlarmiza bir omur besleycegimiz duygular... peki sen kac haftaliksin??

Ben iki düşük yaşadım sanırım ondan bu haldeyim 28 haftalığına şu an daha rahatım

ya bana gülmeyin bişiyi kesinleştirmek istiyorum şimdi ben 28. haftadan gidiyorum 28+0 olduğumda tam 7 aylık bir bebiş olacak değil mi. doğumuda 40 haftadan hesaplıyorlar 12 hafta kalmış olacak doğuma yani 3 ayımız daha var değil mi?

evet

Reactions: mnt
Hayir cnm 7 ay 29.ncu haftadir... 40 haftayi sayma bebek cok nadir o haftayi bekler 9 ay 38.ncu hafta falan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…