2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kızlar bütün hazırlıklarınızı ne zman tamamlamayı düşünüyorsunuz.. ben panik yaptım herşeyi hazır olsun istiyorum eşim daha erken diyor... bukez ona kızıyorum hevesin yok bişey almak istemiyorsun diye sizde durumlar nasıl

Eşim bugün diyor ki gece sen uyurken bebise baktım karnında oynuyordu. Sen uyuyorsun o uyanık. Dogunca da mi böyle olacak ?
Ben de evet bakacak misin dedim tabi bakarım diyor gorcez artık . Dün benim bebis de pek kimildamadi insan tedirgin oluyor yine ki sonra kimildayinca ohh sukur diyor insan. Bırakalım uyusunlar demi hep uyanık olsunlar demeyelim doğduktan sonra bu çocuk niye uyumuyor şikayetlerine başlarız artık

Bizde aynı durumdayız eşim çok rahat ben panik sinir ediyor rahatlığı beni

Kızlar bana beşiği babam alacak su cekmeceli mdf olanlardan . O biraz büyük olduğu için yatak odama ufak bir besik alayım dedim arkadaşım sağolsun kendi beşiğini verecek. Bebeğin elbise dolabini sipariş ettik bir ay sonra gelecek. Şu an bebek arabası ve ana kucagi kaldı ve bakım ürünleri. Siz bunları aldınız mi?

7 ay 3o. Haftada bitiyor benim bildiğim.

Reactions: mnt
Bende eksik çok valla bakalım nasıl olacak doğuma kadar yetişecek mi

Bende eksik çok valla bakalım nasıl olacak doğuma kadar yetişecek mi
bir de havalar soğuk eşim ve ben bogaz enfeksiyonundan yeni yeni kurtuluyoruz . Hasta olunca insan dışarı da çıkamıyor. Artık önümüzdeki hafta bakacaz hava şartları da iyi olursa

bir de havalar soğuk eşim ve ben bogaz enfeksiyonundan yeni yeni kurtuluyoruz . Hasta olunca insan dışarı da çıkamıyor. Artık önümüzdeki hafta bakacaz hava şartları da iyi olursa
burda da kar vardı hafta sonu çıkamadım bakalım bu hafta sonu çıkarım inşAllah

burda da kar vardı hafta sonu çıkamadım bakalım bu hafta sonu çıkarım inşAllah
senin is daha zor canım. Ben düşün adana gibi sıcak ama bu aralar soguk bir yerde hasta oldum kar buraya hiç yağmaz ama yağmur da durmaz. Ben bile hasta olduysam kar li yerlerde yaşayan sizleri düşününce Allah yardım etsin diyorum

Kızlar ..... İki gündür midemde gaz problemi yaşıyorum. Nefes alamıyorum. Ne yaptıysam geçmiyor. Siz yaşıyor musunuz bu tarz bir problem....

bende mersinliyim canım :) oraların havasını bilirim evden dıaşrı çıkmayınca sorun olmuyor çok şükür kronikleşen öksürükten başka sıkıntım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…