2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
ben haftasonu şansımı deneyim inşallah alabilirim meb de iyi bir kurum değil tercih ettiğime bin pişmanım
Memur olarak mı çalışıyorsun meb te yönetici önemli böyle durumlarda. Amirin anlayışlısına denk gelmek lazım

Reactions: mnt

Ben yıkayıp katlayıp yerleştirdim bile. Daha doğrusu ben yıkadım annem katladı yerleştirdi Yarın da oturduğum yerden ütülenecek cicilerini ütülicem. Evi de doğuma bir hafta kala temizletmeyi düşünüyorum. Camlarım rezalet kış günü mantolama yapılıyor da

Sen şimdi 30 yaşındasın o zaman.ne güzel genç anne olmuşsun.ben ilk hamileliğimde 30 yaşındaydım.şimdi 34.valla 4 yılda baya fark ediyor.
pisman degilim evet avantaji oluyor gercekten.ben de pcos vardi onun korkusu ile de zaman kaybetmek istemedim.ama yine de ara verdim.anne saglam olacak ki bebislerimizi saglikla buyutelim ins.evet canim yas gercekten farkediyormus.benim bile daha cok fark var.kilo da var ben de zorlaniyorum.ins bebislerimizi saglikla kucagimiza alalim.gelsin bebisler gitsin kilolar

Aynı ben göbeğimin altı kırmızı kırmızı damar damar çatlak dolu. Anneme çekmişim bu konuda

Aynı ben göbeğimin altı kırmızı kırmızı damar damar çatlak dolu. Anneme çekmişim bu konuda

neslim33 geçmiş olsun canım. Biraz tuzlu ayran iç soluna yat istersen. En çok kan rahime pompalandığı için bazen beynimize kan akışı yavaşlıyormuş canım. O da tansiyon düşmelerine fenalaşmalara neden oluyormuş. Panikleme geçecektir.

Sa
sağol canım yatıyorum şuan ilk önce panik oldum ama şimdi iyiyim tansiyonumu ölçtüm 9-6 çıktı düzeliyor sanırım

Çok şık cnm güle güle kullansın inş

bende memurum bizim insan kaynaklarına sordum su rapor işini 32+0 almak en iyisiymiş gün kaybı yaşamamak için.Bende 35 kadar istiyorum ama agrılar ve halimizin verirse birde evde tekim oyle annem felan yok
bende işyerime sordum. benim salı günleri haftam atıyor. yani 14 şubatta 32+0 olucam. o zaman 5 haftalık çalışabilir raporu alabilirmişim aldığımda kurumuma vericem.21 marttada doğum iznine ayrılıcam. doktorumda öyle dedi geçen gün .ilk başta kafam çok karışıyordu şimdi haftalar ilerleyince daha iyi anladım şu işi.

Ooooo sen baya hızlısın. Temizlik işini bende sona bırakıcam ama kıyafetleri yıkayıp ütüleyip hurçlara koyayım diye düşünüyorum. Sonra dolabına dizerim. Daha karar veremedim. Bu haftasonu son alışverişlerimi de yapayım artık başlarım bende yavaştan. Camlar benimde rezalet hiç sorma. Evde yokuz gelenimiz gidenimizde olmadığı için çok dert etmiyorum. Zaten silinse de kış günü hemen kirleniyor. Seninki berbat olmuştur ama mantolama da yapılıyormuş.

canım oğlumun odası şubatın ilk haftası gelicek 32. ahftada oluyorum. okullar tatil oluyo ablam gelicek yanımda kalıcak oda gelmesiyle kıyafetlerini yıkarız bebişin ütüler dolaba yerleştiririz. hastane çantasını hazırlarız dedi ablam. birde işte benim işlerim kalıyor lohusa kıyafeti mevlüt için vs bunun yanında doğum odası için süslemeler çok iş var yani. bebişin ufak tefek eksikleri de var. yani şubat itibariyle maraton başlıcak kısmetse
temizlik olayı ise oda geldiği hafta çağırıcam temizlkçi birde doğuma 3 5 gün kala çağırırım zaten ablamda yanımda olacak yemek içmek onlar halleder..

canım 32. haftadan gün alıncamı yoksa 32 hafta bitincemi rapor alacağız.

çalışacaksak
32+0 almak lazımmış ki beş hafta sonrasına ertelensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…