2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben de başlarım şubat ayıyla birlikte artık :)) 32+0'da alınıyor rapor yani 32 bitince.

Sa

sağol canım yatıyorum şuan ilk önce panik oldum ama şimdi iyiyim tansiyonumu ölçtüm 9-6 çıktı düzeliyor sanırım

Ben sürekli fenalaşıom canım tansiyon şeker hep düşüyor alıştım artık
Tansiyon hep 9-5 10-6 falan. Ki hep yalnız sayılırım evde. Eşim 2 de işe gidiyor. Gece 12-1 arası geliyor. Alıştım ne yapayım.

Arkadaşlar yine şeker testi ile ilgili bir soru sorucam. 50 lik yükleme sonucu 164 çıktı. Dr hemen 100 luk yapmamiz lazım dedi. Ama hala basim ağrıyor sabahtan beri geçmedi. Dokundu yani. Direkt diyetisyene gitsem dedim. Testi yapmamız gerekiyormus.
Sizin sonuçlar kaçtı? Değer olarak yani

32 hafta bitince canım.32+0 olduğunda. Son adetim 5 temmuz

Bende alıştım artık yaa bende yalnızım evde uyumuşum bir güzel perdeleride açmadım ama evin her yeri her yerde o kötü kalkabilirsem toplica

Ahsap tavsiye etmem park yatak istediginiz de kaldirir katkar koyarsiniz. Benim kızım hic kullanmadi biz de kaldirsik koyduk. Simdi ikinci belki kullanir diye acicaz bakalim. 2-3 yasina gelince genc odasi alin

onlar bebişten hatıra annesi :) ben çatlakların sürdüğün kremle yağla ilgisinin olmadığını okumuştum genetikmiş daha çok çatlayacaksa ne yaparsan yap çatlarmış ondam takma kafana fazla

bende genetik olduğunu ve kalsiyum eksikliğinin belirtisi olduğunu okumuştum... çatlayan arkadaşlar kalsiyumlarına da dikkat etsinler.. ben hafta da bir mustela sürüyorum okadar nasılsa çatlayacaksa çatlayacak Allah sağlık sihat versin gerisi boş :)

Biz bir posta yıkayıp ütüleyip hurçlara kaldırdık annem o hafta yanıma gelmişti eğer yalnızsan bence elindekileri hazırlayabilirsin ben hala almaya devam ediyorum onları da ikinci postada halledeceğim :)

Biz bir posta yıkayıp ütüleyip hurçlara kaldırdık annem o hafta yanıma gelmişti eğer yalnızsan bence elindekileri hazırlayabilirsin ben hala almaya devam ediyorum onları da ikinci postada halledeceğim :)
Annem doğuma yakın gelecek yanıma yetişmez yani. O yüzden ben başlarım yıkamaya, hurçlara da koydum mu tamam işte temiz temiz durur. Sonra annem gelince dolabına yerleştiririz. Ben haftaya başliyim en iyisi :)

benimde nasipse kızım olacak isme nasıl karar veriyorsunuz benim içime hiçbir isim sinmiyor rabbim bize ilham etsin inşallah cidden zorlanıyorum
benimde nasipse kızım olacak isme nasıl karar veriyorsunuz benim içime hiçbir isim sinmiyor rabbim bize ilham etsin inşallah cidden zorlanıyorum
Ben bir sabah kalktım eşime kızın adı ceren olsun dedim tamam dedi :) ogünden beri adı ceren

Biz daha nişanlıyken kararlaştırmıştık kız olursa duru ya da derin, erkek olursa doruk koyacaktık. İlk gelen Doruk oldu :))

Ben bir sabah kalktım eşime kızın adı ceren olsun dedim tamam dedi :) ogünden beri adı ceren
ceren ismide çok güzel :) bende bunu yapabilsem tek bir isim hoşuma gitmiyor bir tane bile yok meva olsun dedim ama oda sert geliyor olmaz yani ben ne edecem

Biz daha nişanlıyken kararlaştırmıştık kız olursa duru ya da derin, erkek olursa doruk koyacaktık. İlk gelen Doruk oldu :))
:) ya sizinkide güzel olmuş ben hayatım boyunca hiç çocuğumun ismi şu olsun diye düşünmedim eşimde düşünmemiş saolsun kendi göbek adımı vereceğim sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…