2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
:) ya sizinkide güzel olmuş ben hayatım boyunca hiç çocuğumun ismi şu olsun diye düşünmedim eşimde düşünmemiş saolsun kendi göbek adımı vereceğim sonunda
İyi ki o zaman karar vermişiz yoksa kara kara biz de isim düşünürdük o derdimiz olmadı :)) eşinle senin isimlerinizdeki harflerden birşey çıkmaz mı ortaya acaba deneseniz? :)) Bizim eşimle isimlerimizden bir cacık olmuyor Bir arkadaşım vardı adı burçin eşinin ismi de aliydi. Çocuklarına Alçin ismini koydular

Reactions: mnt
İsim bulamayan annişler bende sizdenim.Hiçbir isim beğenemiyorum.Oğlum,eşim ben hepimiz ayrı ayrı isimler bulup ortak karar veremiyoruz.Birimizin beğendiğini diğeri beğenmiyor.Bizde isim durumu çok karışık.Kim görse isim soruyor,açıklama yapmaktan fenalık geldi.Eşim diyor doğduktan sonra hemen gibip kimlik çıkartacağım ilk aklıma gelen ismi yazdıracağım bu kararsızlıkla sonumuz böyle galiba

bizim isimlerde çok yakın birbirine bir kaç harf farklı :) inanıyorum bir gece rüyamda kulağıma fısıldanacak bir isim yoksa çocuğuma mecbur kalıp hiç sevmeyeceği bir isim koyarız diye korkuyorum

ha işte aynen düşünsene hiç sevmeyeceği bir ismi aceleden koyup geçermişiz rabbim güzel bir isim bize ilham etsin

bende bio oil sipariş verdim artık bir işe yarayacağı yokta psikolojik olarak iyi hissettirsin :)

bizim isimlerde çok yakın birbirine bir kaç harf farklı :) inanıyorum bir gece rüyamda kulağıma fısıldanacak bir isim yoksa çocuğuma mecbur kalıp hiç sevmeyeceği bir isim koyarız diye korkuyorum
İnşallah tez zamanda fısıldanır ne diyim

bende bio oil sipariş verdim artık bir işe yarayacağı yokta psikolojik olarak iyi hissettirsin :)
Bu dediğim krem işe yarıyormuş işte. O kırmızı çatlakların geri dönüşümü var henüz taze oldukları için. Ama renkleri beyaza dönünce maalesef çaresiz.

Bu dediğim krem işe yarıyormuş işte. O kırmızı çatlakların geri dönüşümü var henüz taze oldukları için. Ama renkleri beyaza dönünce maalesef çaresiz.
evet kırmızılar badem yağı sürdüm biraz açıldı rengi kremi denerim olmazsa

ben de türkan şorayy al yazmalımm filminden mi neden bilmem asya hep çok sevmişimdir :) Doruk ta çok güzel isim canım hayırlı evlat olsunlar inşallah :)
Amin canım inşallah :))

isim bulamayan arkadaslar kızsa kendi adınızı erkekse eşinizin adını verin :)

Di mi? En son çare öyle yapsınlar :)))

Bence işin sırrı bolll boll kremlemekte, yağ losyon jel ne olursa ama vıcık vıcık olacak deri iyice beslenecek ki gerilmesin. Benim çatlamaya müsait bi vücudum var ama ilk dogumumdan kalan tek bi catlağım kalmadı çok şükür. Şimdi de aynı felsefeyle kremlenip duruyorum sürekli

:) ha ha ben kendi adımı da sevmiyorum ay ben kendimle barışık değilim galiba

Sen değişik bir vakasın

Ben kesin çatlarım diyordum ama henüz göbeğimde çatlak yok. Ergenlikten kalma çatlaklarım aynen duruyor ilerlemediler çok şükür. Belki son ayda çatlarım bilemiyorum. Çok fazla su içiyorum ve sabah akşam kremleniyorum. Bence kremden, yağdan çok su içmek etkiliyor.

:) Ay hastalık bana yaramıyor galiba

Benim kız bugün çok nazlı hareket ediyor adı gibi Kıpır kıpırdı halbuki nazar değdirdim. Dün doktor bile uyandıramadı dürttü etti yok koca uykucu dedi Yine uyuyor mu acaba
Bir de bazen sol kasığımda göbeğimde böyle pıt pıt kalp atışı gibi şeyler oluyor 10 dk hıçkırıyor mu ne

Bizim beğendiğimiz bir kaç isim var.CEYLİN, AYLİN bu 2 isim soyisimiz ile çok uyumlu oluyor .Diğerleri de CEMRE,İREM,MERVE,SUDE .Büyük ihtimal bu isimlerden biri olacak.Aslında benim favori kız ismim ELİF di.Hem komşum,hem akrabamız olan birisi çok yakın zamanda koyunca bize kısmet olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…