2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
aaa cemre ismi çok güzel :)

ya kızlar bu temizlik işinde çok kararsız kaldım benim kayınvalideler şehir dışında doğum olunca bize gelicekler ve bizde kalıcaklar ben şimdi doğumdan önce temizlikçi tutup bütün evi temizleteyim halıları yıkamaya vereyim diyordum ama bugün bi arkadaşla sohbet ederken o da dedi deli misin o kadar işi yaptırcan bi gelip gitcekler ev batcak (benim kaynana biraz pasaklı da kibarlık yapamıcam ya baya pasaklı onlar gelip gitti mi arkalarından bi hafta temizilik yapıyorum) neyse şimdi onlar gittikten sonra tutsam küçücük bebekle zor olmaz mı bilemedim ya

söylemesi ayıp cemre ve ceylin isimleri çok hoşuma gittiler :) bende düşünüyorum bu isimleri artık bak duam çabuk kabul oldu buldum isim :)

Ayyyy çok sevindim, vardır herşeyde bir hayır misali .Ben de fikir amaçlı yazmıştım aslında.En hayırlısı ne ise o olsun inşallah.

Reactions: mnt
ay bence de kabaca temizle düzenle yeter misafirin en temizi de evi batırıyor onlar gidince işin başında olursun hem hamilelikte temizlikle uğraşmak bebek varken uğraşmaktan daha zor olur risk falan oluyor ya yorulunca erken doğum vs.onlar gider evini temizler gelen misafirleri ağırlar uzun süre temizlik derdin olmaz

doğru söylüyorsun canım çünkü nekadar yapsam da ev batcak biliyorum tecrübeyle sabit malesef... aynen kabaca bi temizlik yaparım onlar gidince dip bucak yapılır...

Reactions: mnt
nasıl özeniyorum insanların kayınvalidesi evinin temizliğine yemeğine yardımcı olur benim ki gelir bütün gün oturur ne bi yemek ne bir ortalığı toplamak hiiçç... ben işe gider gelirim sonra mutfağa girer yemeği yaparım sofrayı kurarımm yemek bitince toplarım o elinde kumanda tv başında bak yine sinirlendim oturduğum yerde ya

doğru söylüyorsun canım çünkü nekadar yapsam da ev batcak biliyorum tecrübeyle sabit malesef... aynen kabaca bi temizlik yaparım onlar gidince dip bucak yapılır...
hem zaten senin mazeretin var kimse senden temizlik beklemez zaten kendisi pasaklı biri ne anlar ince temizlikten

Benim kızda çok hareketli değil bugün ben böyle dedim mi eşim onunda canı var bırak uyusun diyor

böyle halden anlamaz insanlara gıcık oluyorum bu halde senden bişeyler bekliyor aman nazar etmim benim kaynanam gelir bana çayını bile doldurtmaz çünkü kendi çok çekmiş kaynanasından

Ben de oda takimi aldim,
Catlaklar icin Biooil kullaniyorum simdilik yok,
7 kilo aldim, 53 ile basladim, 60.50 kiloyum,
Arabasini Casual cadillac aldim.
Ismini ise Mira koymayi dusunuyorum. Kuran da geciyor olmasi onemliydi ve anlami da.

Ay bende o da yok var da yok. Bi nişanlıyken gördüm kendini o kadar. Düğünüme 5 lira katkısı olmadı. Doğum yaklaştı arayıp duruyor eşimi gelinim nasıl diyor nerden gelini oluyosam Telefona istiyo çıkmıyorum konuşmuyorum. İnşallah doğum yaptığım gün hastaneye gelmez valla sinirden sütüm gelmez

Bende isim bulamayanlardanim.erkek ismi hele hic aklima gelmiyo.esime diyorum ne koyucaz diye daha zamani var bakriz diyo her zmanki gibi rahat adamtek isim olsun istiyoruz ikimizin ismi de uzun cünkü.erkek ismi öneroleriniz varsa bende alirim:)belki siz diyince icim ısınır.
Temizlik isini ben ufak ufak hallettim verilcekler verildi temizlendi.ama subat basindan itibaren 2 haftada 1 duzenli bir bayani cagiricam hep temiz dursun.ben dogum sonrasi 1 hafta 10 gün falan annemlerde kalicam bu sefer oyle anlastik annem tarafi ona gelir benim eve kayinvaldlerin akrabalri ve arkadaslarimiz tebriğe gelirler.Ikramlik da buzluga börek sarma atayim bide kurabiye yapayim diyorum şu bozulmayan cinsten oluyor ya tarcinli falan.Eline yapisiyo insanin.Baska var mi tavsiyeleriniz hanimlar:)

İyi akşamlar ben sayfanızı yeni keşfettm 27 haftalık hamileyim geceleri karnım kasıklarım taş gbi oluyor sonra geçiyor böyle bişey yaşayanınız var mı yada neden oldgunu bileniniz. Birazcık korktm açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…