2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
İyi akşamlar kızlar işten izin alıp eve geldim dinlendim uyuyakalmışım. Şükür geçti ağrılarım galiba hafta sonuna doğru pilim bitiyor

Kesinlikle bol içmek dediğin gibi bende sabah akşam kremleniyorum ve 3-4lt su içiyorum nazar değmesinde daha çatlağım yok 27haftamın içindeyim :)

bende bende bendeee :)) benide alın aranızaaa ilk hamileliğim, ankarada yaşıyorum, tahmini doğum sata göre 26 nisan, ultrasona göre şuanlık 21 nisan :) cinsiyetimiz erkek, 25 yaşındayım :)) başkaaa sölemem gereken bişey varmı

Çok güzel bir giriş sen ve bebişin hoşgeldiniz

merhaba kızlar ya bugün sol omzum sabahtan beri çok ağrıyor . ne yapacağımı bilemiyorum . siz de oluyor mu nasıl geçiriyorsunuz?

merhaba kızlar ya bugün sol omzum sabahtan beri çok ağrıyor . ne yapacağımı bilemiyorum . siz de oluyor mu nasıl geçiriyorsunuz?
duruşla alakalımı yoksa ters bir hareket yapmış olabilirmisiniz? benm omuzlarıma oturuş şeklinden kaynaklı ağrı giriyo sırt üstü uzanıyorum 5 dakika sonra kalkıp dik oturmaya çalışıyorum öyle geçiyor.

bugun 6 da kalktim hic uyumadim misafir vardı acaba çok ayakta kalmaktan mi dicem de ama sabah uyandigimda agri vardı acaba hep sola mi yattım ne yaptim

bugun 6 da kalktim hic uyumadim misafir vardı acaba çok ayakta kalmaktan mi dicem de ama sabah uyandigimda agri vardı acaba hep sola mi yattım ne yaptim
kalktığından beri varsa belki doku zedelenmesi oluyo ya öyle birşeydir. dokununca falan açıyormu yoksa hareket edince kas ağrısı gibimi oluyor? amma sordum ya :) ezilme gibiyse zeytinyağla biraz masaj yaptır eşine birazda dinlenmeye çalış. ama farklı bir ağrı gibiyse doktora görün istersen.

Bizde kararsız olanlardanız canım. Gerçekten erkeğe isim bulmak çok zor. Ama ÖMER ismini çok beğeniyorum hatta eşimde beğeniyor.iki isim istemiyoruz .ÖMER bazılarına klasik gelebilir ama hoşuma gidiyor. EGEMEN de aklımızda ama netleştiremiyoruz çok zor.

Günaydın kızlaaaarrrr ve bebişleeeerrrr

papatyaozu hoşgeldin canım.

Ay kendime nazar değdirdim valla ya. Uykularım çok güzel diyordum sadece 1 kere wc ye kalkıyorum diyordum dün gece belki 50 kere uyandım. Sağa yatıyorum sağ bacağımın ağrısıyla uyanıyorum. Merasimle sola dönüyorum sonra sol tarafın ağrısıyla tekrar bir merasim gerçekleştiriyoruz. Tam uyuyacam çişim geliyo. Ay valla maymun gibiyim bugün çok kötü hissediyorum kendimi

günaydın canım... Valla benimde sağa yatınca sağ basenim sola yatınca sol basenim (kemiklerim daha doğrusu) ağrıyor. yaşanılanlar hep aynı. tuvalete kalkınca su içiyorum tabi yine geliyor.... ayyy zor geceler başladı aman bebişlerimize bişey olmasın idare edicez artık

günaydın canım bazı dönemler oluyor ama biraz geç yatarsan ve süt içersen daha az uyanıyorsun :) benim uzun zamandır anlattığın gibi hatta kabus görüyorum uyanmak için çırpınıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…