2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
günaydın canım bazı dönemler oluyor ama biraz geç yatarsan ve süt içersen daha az uyanıyorsun :) benim uzun zamandır anlattığın gibi hatta kabus görüyorum uyanmak için çırpınıyorum
Normalde akşamları 11 de yatıyorum ve yatmadan mutlaka süt içiyorum. Dün akşam 12 de yattım yine sütümü içtim ama çok kötü bir gece geçirdim. Valla bugün çabuk geçsin ya :)

Normalde akşamları 11 de yatıyorum ve yatmadan mutlaka süt içiyorum. Dün akşam 12 de yattım yine sütümü içtim ama çok kötü bir gece geçirdim. Valla bugün çabuk geçsin ya :)
uyuduğun saat gayet iyi bacaklarının arasına yastık falan koysan destek minderleri iyi olabilir sanki bende yüz üstü yatmak istiyorum ama yatılmaz galiba.

kesinlikle 2.ler daha zor, ilkinde prenses gibiymişim, ancak 2. de kosturmaktan kendimle ilgilenemiyorum vallahi

uyuduğun saat gayet iyi bacaklarının arasına yastık falan koysan destek minderleri iyi olabilir sanki bende yüz üstü yatmak istiyorum ama yatılmaz galiba.
Yüzüstü yatmayı o kadar çok özledimki. Bazen deniyorum tam değilde yarım göbeğin üstüne doğru yatayım diyorum küçük erkek hemen tekmelemeye başlıyor. :)) Rahatsız oluyor sanırım :))

Yüzüstü yatmayı o kadar çok özledimki. Bazen deniyorum tam değilde yarım göbeğin üstüne doğru yatayım diyorum küçük erkek hemen tekmelemeye başlıyor. :)) Rahatsız oluyor sanırım :))
evet karına baskıyı kabul etmiyorlar galiba ya bende sağa yatınca korkuyorum o tarafta nefes almasına yardımcı damar mı varmış bişi diyorlardı sanıyorum sağa yatınca bişi olacak sola yatınca kalbim rahatsız oluyor.

uykusuz sabahlar, busefer huysuzluk yapıyor.İyi düşün bu gece güzel geçsin. dönerken merasim olayı tam oturmuş anlatmak için. gerinmeyi özledim bende baya zaman oldu.

merhaba kızlar ya bugün sol omzum sabahtan beri çok ağrıyor . ne yapacağımı bilemiyorum . siz de oluyor mu nasıl geçiriyorsunuz?
hemde nasil agridi benimki yatis pozisyonundan...kendini yataktan kalkarken yan don destekli kalk...uzanirken dikkat et
Vicks surdum .sicak su koydum .sardim .iyi geldi bana .gecmis olsun

Kesinlikle katılıyorum
kesinlikle 2.ler daha zor, ilkinde prenses gibiymişim, ancak 2. de kosturmaktan kendimle ilgilenemiyorum vallahi
Bende ilkine göre daha yorgun bitkinim sürekli. Tabi çocuğun sorumlulukları da yoruyor. Sürekli bi yerime ağrı giriyo Çok otursam ayrı dert çok gezsem ayrı.. Oysa ilkinde öyle miydi ohooo son güne kadar koşturuyodum

uykusuz sabahlar, busefer huysuzluk yapıyor.İyi düşün bu gece güzel geçsin. dönerken merasim olayı tam oturmuş anlatmak için. gerinmeyi özledim bende .

Aynen basenler ağrıyor

Benim doktorum sağ ya da sol tarafa yat dedi. Sırt üstü yatamıyorum zaten tansiyonum düşüyor.

uykusuz sabahlar, busefer huysuzluk yapıyor.İyi düşün bu gece güzel geçsin. dönerken merasim olayı tam oturmuş anlatmak için. gerinmeyi özledim bende baya zaman oldu.

Haftasonuydu sanırım gece uykumda gerinirken bir uyandım kasıklarımı bıçaklıyorlar sanki. İlk 3 ayda böyle oluyordu. Eşime şikayetleniyorum her sabah adamda sabret az kaldı demekten bıktı

Kızlar Ateş ölçer alan var mı yada araştıran. marka veya tavsiye edebileceğiniz model varmı

Kızlar Ateş ölçer alan var mı yada araştıran. marka veya tavsiye edebileceğiniz model varmı
Ben Braun temazsız alacağım alından ölçenden. Kulaktan ölçenler genelde kulak temiz olmadığı zaman yanlış ölçüyormuş bir de bebekler kulaktan ölçümde rahatsız olup ölçtürmüyorlarmış.

bende temazsız düşünüyorum. teşekkür ederim simdiden almak gerekir mi acaba yoksa sonrada alsak olur mu acemilik ne zor sey yahu

bende temazsız düşünüyorum. teşekkür ederim simdiden almak gerekir mi acaba yoksa sonrada alsak olur mu acemilik ne zor sey yahu
Bütçen varsa al derim ben. Ben de tecrübesiz olduğum için gerekli ne varsa doğumdan önce almak istiyorum. Herşey elimin altında bulunsun istiyorum :))

valla ya bi de hiç bişey yokmuş gibi sormazlar mı tel de benim ki de soruyor nasıl diye falan da nese cuma mübarek günaha girmiyelimmmm canımmm

Bütçen varsa al derim ben. Ben de tecrübesiz olduğum için gerekli ne varsa doğumdan önce almak istiyorum. Herşey elimin altında bulunsun istiyorum :))

galiba bende öyleyim. iste alınması gerekende öncelik sırası felan hiç bilmiyorum. dediğin gibi bütçe olayına göre ufaktan almak en iyisi galiba.

Hoşgeldin canım ne güzel genç anne oluyorsun maşallah :) Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsinn

günaydın dün geceyi hatırlamak bile istemiyorum gece saat üç ve ben öksürük kırizindeydim ne berbart geceydi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…