2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
merhaba kızlar ya bugün sol omzum sabahtan beri çok ağrıyor . ne yapacağımı bilemiyorum . siz de oluyor mu nasıl geçiriyorsunuz?

canım kas ağrısına banyo iyi geliyor yani baya alıyo benim kas ağrılarımı gevşetiyo müsaitsen bi duş alabilirsin

Günaydın kızlar hepinize biten öksürük nöbetleri geri geldi gece uykuları haram oldu doktora gitsem ilaç vermez ne yapacam bilemiyorum

günaydın kızlarr hepinize hayırlı cumalar. dualarn kabul olduğu bol tekmeli bir gün geçirelim inş. yarın itibariyle 9 haftam kalıyor.

Ben de başlarım şubat ayıyla birlikte artık :)) 32+0'da alınıyor rapor yani 32 bitince.
canım 32+0 da 32 bitmiş değil yeni başlamış oluyor. 32+6 da 32 bitmiş oluyor. yani 32. haftaya ilk girdiğim gün gitmem gerekiyor değilmi öyle anladım ben

canım ben sağıma yatmadımmı dalamıyorum. mecburen sağıma yatıroyum gece uyandımmı soluma dönüyorum. ama normal tv izlerken dinlenir halde soluma yatıyorum. o kadarını artık bünyem kaldırmıyor bütün kemiklerim ağrıyor üstüne yatmaktan.

Kızlar Ateş ölçer alan var mı yada araştıran. marka veya tavsiye edebileceğiniz model varmı
biz aldık canım sanırım braun aldı eşim indirimde bulmuş almış. ben şimdi telsiz alsakmı erkenmi diye düşünüyorum.

Reactions: mnt
canım 32+0 da 32 bitmiş değil yeni başlamış oluyor. 32+6 da 32 bitmiş oluyor. yani 32. haftaya ilk girdiğim gün gitmem gerekiyor değilmi öyle anladım ben
32+0 32 bitmiş demek sonraki gün 32+1 oluyor ya. Yani 32 hafta 1 gün 33 ten 1 gün almış oluyorsun. O yüzden raporu 32+0'da alacaksın :))

Kızlar Ateş ölçer alan var mı yada araştıran. marka veya tavsiye edebileceğiniz model varmı
eşim almış canım temassız olanlardan beurer diye bir alman markadı eve gelince denedim gayet güzel oda ısısını odadaki nemi ölçüyor alın ve kulaktan ateşi ölçüyor

biz aldık canım sanırım braun aldı eşim indirimde bulmuş almış. ben şimdi telsiz alsakmı erkenmi diye düşünüyorum.
İlk zamanlar bebek hep anneyle oluyor galiba o yüzden ilk aylar istesekte ayrı kalamıyoruz bebişlerimizle.

Bütçen varsa al derim ben. Ben de tecrübesiz olduğum için gerekli ne varsa doğumdan önce almak istiyorum. Herşey elimin altında bulunsun istiyorum :))
Ben senin gibi düşünüyorum bütçen varsa alıp koyacaksın elinin altında olsun sonra alınır denen şeyler genelde zor alınıyor ertelenip duruyor

Günaydın kızlar.haftanın son günü 15 günlük tatilim başlıyor şükür:)bütün öğretmen arkadaşlarımın gözüaydın.

Darısı başımıza diyelim inşallah sabahları kalkmak çok zor oluyor. inş. rahat rahat geçirirsin

canım 32+0 da 32 bitiyor 33 e başlayacağız 32+o olduğun gün hafta içi ise alırsın raporu hafta sonuna denk gelirse bir iki gün sonrayı sorun etmiyor doktorlar raporuna 32+0 yazıyorlar :) bende baya dert etmiştim.bu arada sağa yatmak sakıncalı değil dimi biri bi laf etmiş bana korkuyu vermiş sağıma yatamıyorum korkudan

Ateşölçer çocuğu olan insanın olmazsa olmazlarından bir ürün kesinlikle sonraya bırakmayın.allah korusun heleki ilk 6 ay hastalanmasınlar ama ateş özellikle bebeklerde çok tehlikeli.
Ben medicana alından ölçer kullanıyorum.4 yıldır hiçbirşey olmadı şükür.medikal ürünler daha sağlıklı oluyor bence.gönül rahatlığıyla öneririm.

Ateşölçer çocuğu olan insanın olmazsa olmazlarından bir ürün kesinlikle sonraya bırakmayın.allah korusun heleki ilk 6 ay hastalanmasınlar ama ateş özellikle bebeklerde çok tehlikeli.
Ben medicana alından ölçer kullanıyorum.4 yıldır hiçbirşey olmadı şükür.medikal ürünler daha sağlıklı oluyor bence.gönül rahatlığıyla öneririm.

teşekürler o zman öncelikli alacaklarımız arasında ateş ölçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…