2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Benim uzun zamandır başı aşağıda daha Doğum pozisyonuna girmemiş 32 haftaya doğru alıyorlarmış Doğum pozisyonunu sadece hareketlerini aşağıda hissediyorsun. Sen içini ferah tut

ya boyla doğumun alakasıda garip yani eskiden insanlar evde doğururmuş boy kilo vs hiç dert olmamış bizde şimdi neler var deminde bir sayfada okudum ilk çocuğu sezeryenmiş şimdi ikinci hamileliği dikişinin çatlama ihtimali varmış erken doğum olacakmış. şimdi napalım biz herşeyden bir sorun çıkıyor insanın doğasını bozdular resmen

geçen hafta sağlık ocağında aynısı geldi başıma bende korktum ebe sorun yok dedi zaten hareletleride normal şu an ama o an çok korktum

strese sokmaktan baska ise yaramiyo bence saglik ocagi :) bana gicik gicik sorular sorunca endiselendim ister istemez. Hayirlisiyla atlatsaudik su son aylarimizi

158 :) kilon nasıl ben biraz kilo aldım boy kısa olunca az kilo bile çok yorucu inşallah doğumumuz hayırlı olur :)
44 ile hamile kaldım canım suan 54 kiloyum ama suan bitiğim hayatımda bukadar kilolu olmamıstım tasıyamıyor vücudum resmen hayırlısı olsun hakkımızda

Reactions: mnt
doktorum ne derse o artık.. güvenmek cok önemli fazla irdelemek istemiyorum ben zaten korkuyorum da cok

inş canım resmen bunalımdayım cok sağlıksız hissediyorum sen kaç kilo aldın
ben hamile kalmadan kiloda tavan yapmıştım. 65 kilo ile hamile kaldım şimdi 73 kilo oldum :) sende keyfini bozma bebeğe pozitif enerji yolla her şey iyi olacak acılar bitecek bebekler sağlıklı olacak doğum kolay olacak inan buna :) kendini motive etmeye çalış birazcık :)

Aaa benim de boyum kısa 1.60. Ama Dr normal doğum diye tutturdu ben istemiyorum normal doğum Boyla ne alakası varmış ki normal doğumun
bilmiyorum ki hiç sormak aklıma gelmedi ben doktorumu özellikle normal doğum yaptırıyor diye tercih ettim sezeryan diyince şaşırdım bişey sormak gelmedi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…