2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
günaydın kızlarrr...
hafta sonu oğlumun odasının badanasını yaptı babası bu hafta sonu da mobilyaları gelicek kısmetse. en heyecanlı kısımlara gelmeye başladık.
evde heryer heryerde odalar birbirine girmiş durumda. oğlumun kıyafetleri ortalıkta kaldı gelsede yıkayıp yerleştirsek
bu arada uykusuz geceler bende de mevcut ve ağrılarım var. bu hafta sonu aynı zamanda doktor randevum var. 32. hafta raporumu alacağım.

bu arada birşey sormak istiyorum. ben çalışabilir raporu aldıktan sonra hasta oldum diyelim ne olacak o zaman doktordan rapor alamayacakmıyım

bilmiyorum ki hiç sormak aklıma gelmedi ben doktorumu özellikle normal doğum yaptırıyor diye tercih ettim sezeryan diyince şaşırdım bişey sormak gelmedi aklıma

Sezeryan benim canıma minnet valla
Gerçi sezeryandan bile tırsıyorum çok ödlek oldum ben ya

aslında herkesin öyle sezeryan denilşip normal dopum yapanda var normal denilip son anda sezeryanla doğum yapanda çok düşünmemek lazım aslında
ben başından beri kalbimde de sıkıntı var diye sezeryan olurum diyodum işime de geliyodu açıkçası. ama kardiyolog normal doğum yapabilirsin dedi
bende doktorumla doğum konusunu hiç konuşmadım henüz. yani sezeryan istiyorum da demedim. bakalım gidişat neyi gösterecek çok heyecanlı şurda ne kaldı ki

Hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla gelsinlerde ne şekilde olduğu önemli değil

Rapordan sonra aldığın bütün izin vesaire analık izninden düşüyormuş kanuni olarak

bana bu doğum şeklinin doktor belirlemesi hele de boya bakarak karar vermesi çok saçma benim boy da 1.57 ama kac doktora gittim hepsine de normal doğum istediğimi söyledim .
hiç biri olmaz demedi.
ben de hamileliğe 58 kg ile başladım. şu an 66 yim.

kötüymüş o zaman yaa. o zaman bu hafta benim rapor alabileceğim son haftam alayım bari 1 günde eksiklerimi tamamlıyım.
Kesinlikle sonradan daha ağırlaşıyor insan ama rapor almak izin konusunda sıkıntı oluyor

ben internette araştırırken gördüm 32 den sonra çalışma raporu alınca tekrar hastalıkta rapor da +5 hafta eklenen doğum sonrası günden düşer yazmışlar ama benim aklıma takılan soru da bu bunun açıklamasını bulamadım 37 de izne çıktık diyelim 1 -hafta sonra doğum oldu 38. haftada geriye kalan 2 hafta yanıyor mu yoksa doğum sonrasına mı ekleniyor?

Kızlar Günaydın ,
H
Canım 2 hafta önce benimki de dönmüştü ama bu hafta yine yan yatıyor :) İnşallah doğuma kadar normal pozisyonunu alır. Doktorum 34 e kadar daha çok döner dedi .

Şu doğum izni olayını size anlatayım. Doğum öncesi 8 doğum sonrası 8 hafta iznimiz var. Şimdi 37. haftaya kadar çalışacak olanlar doğum öncesi 8 haftanın 5 haftasını çalışıp son 3 haftasında mecburen ayrılacak. Yani 5 haftayı sonra kullanacak. böylelikle toplamda 16 hafta olan doğum izni 37. haftadan itibaren başlayacak. Ne zaman doğum yaptığımızın bir önemi yok o saatten sonra. 37. haftadan itibaren 16 hafta sayın. :))

doğum geç olursa doğum iznimiz azalmış olacak yani bu durumda. benimde 32. haftadan daha geç bir haftada rapor alıp rapora 32 yazdırmam da kınanacak bir durum olmaz galiba

doğum geç olursa doğum iznimiz azalmış olacak yani bu durumda. benimde 32. haftadan daha geç bir haftada rapor alıp rapora 32 yazdırmam da kınanacak bir durum olmaz galiba
Başta ben kınıyorum seni :))) Doktorun öyle birşey yaparsa süper olur. 37. hafta raporunu da geç almış olursun. Ama yapmazlar sanmıyorum.

Reactions: mnt
izne çıktıktan sonra istersen ertesi gün doğum yap canım farketmiyor. 16 hafta her halukarda kullanıyorsun. malum 32 den 37 haftaya kadar en ağır dönemimiz olacak kısmetse ben hasta olursam falan ne olur diye merak etmiştim.
olan hakkımdan düşüyormuş kötüymüş. mecbur izne kadar dayanacağız.

izne çıktıktan sonra istersen ertesi gün doğum yap canım farketmiyor. 16 hafta her halukarda kullanıyorsun. malum 32 den 37 haftaya kadar en ağır dönemimiz olacak kısmetse ben hasta olursam falan ne olur diye merak etmiştim.
olan hakkımdan düşüyormuş kötüymüş. mecbur izne kadar dayanacağız.

Başta ben kınıyorum seni :))) Doktorun öyle birşey yaparsa süper olur. 37. hafta raporunu da geç almış olursun. Ama yapmazlar sanmıyorum.
bizi bu hale getirenler utansın bunu benim doktorum yaparmı bilmiyorum da yapacak doktor da biliyorum ama yinede ahlaki olarak tutarsızlık yapmış olurum devleti kandırmakta hoş olmaz :)

bizi bu hale getirenler utansın bunu benim doktorum yaparmı bilmiyorum da yapacak doktor da biliyorum ama yinede ahlaki olarak tutarsızlık yapmış olurum devleti kandırmakta hoş olmaz :)
öyle bişey olsa gerçekten güzel olurdu ama kurumsal bir yerde çalışıyorsan müsade etmezler diyye düşünüyorum canım

Reactions: mnt
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…