2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
bizi bu hale getirenler utansın bunu benim doktorum yaparmı bilmiyorum da yapacak doktor da biliyorum ama yinede ahlaki olarak tutarsızlık yapmış olurum devleti kandırmakta hoş olmaz :)
Benim bünyem değişik 12 ay sürüyor hamileliğim ona göre rapor alıyorum dersin

Reactions: mnt
:) ben aslında verseler bu ara şöyle evde yatmaya rapor alırdım ama onu bile yapamıyorum :)
2 hafta kaldı 32. haftama valla şöyle 2 hafta rapor verebilecek babayiğit bir doktor olsa ne güzel olurdu. Benim sağlık ocağındaki doktor gripken bile 3 günlük raporu zor verdi. Kendi doktorumdan da isteyemem hiçbir şikayetim yok. Aslında gönlümden koptu al sana 10 gün rapor dese cumartesi günü ne güzel olurdu

ay katılıyorum sana :) ben hastayken bile bişi diyemedim rapor ver diye desem ne olurdu bilmiyorum ama denemeliydim

Kızlar ben değişik değişik kıyafetler aldım bebişe foto çekmek için :)). 1 tanesinin fotosunu ekledim. Mickey mouse kıyafeti falan aldım. Toplamda 6 kıyafet aldım. İnstagramda yapanlar var ama 50 tl istediler tanesine. Ben aliexpressten 5-25 tl arası aldım kargo parası da yok. Fotoları da kendim çekip bastırıcam sonra. Böyle bişeyler yapmak isteyenler varsa aliexpressten alsın bu kıyafetleri. Paylaşayım dedim :))

Eklentiler

• fotoçekim.webp
    688 bayt · Görüntüleme: 122
kızlar sanırım birçoğunuz 32. haftada izne ayrılacak ben kararsızım bu konuda

bendeee çok kararsızım ya 32 olmasa da 37 ye kadar dayanabilir miyim bilmiyorum ama bi sıkıntı olmazsa 34-35 e kadar dayansam iyi olur aslında. galiba durumumuza göre karar vermek daha mantıklı şu 32 hafta bi geçsin de Allah ın izniyle sonra bakarız diyorumm

aynen cnm benim eşimin ailesi de il dışından geliyor en az 2 hafta kalırlar, kayınvalideme pasaklı diyemem ama illaki yeni doğan bebek varken evde temizlik yapılamayacak günlerce ev mahvolacak. onlar gidince halılar yıkamaya, cam perde dip köşe temizlik için birini bulup temizleticem hem bahar temizliği olur bayram öncesi. sen de sonra yaptır en mantıklısı

ayy çok tatlıymış yaaa bayıldımm çok güzel fotolar olur bu kostümle çok mantıklı alıp kendin çekmek hemde baya ekonomik gözüküyor canım güsell günlerde giysinnnnn güsel pozlar versin inşallah

Aynen canım ben de öyle karar verdim en mantıklısı o gözüküyor :) ben sadece bebekle zor olur mu diye çekindim ama ilk bebeğin odası temizlenir o sırada oturma odasında bekleriz dedik sonra bebek odası bitince geçeriz diye düşündüm bakalımm :) İnsan engel olamıyorum herşeyi kafasında planlayıp rayına oturtmaya çalışıyor :)

İnşallah canım teşekkür ederim :))

Oyyy çok cici bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…