2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kızlar aranızda yüksek tansiyonu olan var mı? bugün doktor ölçtü 13/9 yüksek dedi idrarda protein de pozitif çıktı. çok korktum. ne yapmak ya da yapmamak gerek?
Bol bol su iç canım limonlu da iyi gelebilir bir de peynirde zeytinde tuzsuzları tercih etsen iyi olur

Benimki de kan veremeyen iğneden korkan biri ama mecbur giricek benimle doğuma hastanenin fotoğrafçısını boşuna mı tutucaz
Eşim de fotoğrafçı benim yani eski mesleği. Sırf o fotoğrafla uğraşmasın yanımda olsun diye hastanenin fotoğrafçısıyla anlaşıcaz. Baya cümbür cemaat takılcaz ameliyathanede
Bu arada benim gittiğim hastanede doğum 2300 liraymış. Normal sezeryan farketmiyor. Yılbaşından önce 2000 liraydı. Fotoğrafçı da 350 liraymış albüm veriyorlarmış. Mesai saatleri dışında doğum gerçekleşirse 2300+400 TL oluyormuş.

teşekkürler

Reactions: mnt
Yardim !!!
merhaba bugün biraz önce kahverengi sulu akintim geldi neyden oldu anlamadım ağrım falan yok çocuk da hareketli ne öneriyorsunuz ne yapmalıyım kızlar ???

Yardim !!!
merhaba bugün biraz önce kahverengi sulu akintim geldi neyden oldu anlamadım ağrım falan yok çocuk da hareketli ne öneriyorsunuz ne yapmalıyım kızlar ???
Canım doktora görün istersen acile git ben olsam çoktan acile gitmiştim

Canım doktora görün istersen acile git ben olsam çoktan acile gitmiştim
ağrım falan yok canım yarın gıdım diyorum zaten ben de mantar vardı beş gündür fitil kullanıyorum bugün bıraktım acaba o mu yaptı

Hayirli geceler kızlar:) persembe bebisimi görücem nasipse.gelsin artik şu 36.hafta yaaaaa sonrasi daha guzel oluyl heyecanli ha geldi ha gelcek diyeee:)
Boyu kısa diye normal yapamazsini ilk defa duydum:) hakkinizida hayirlisi olsun hanimlar.benin boyumda 158 civari normal dogum yaptim.
Dogumu rahim durumu cati bebegin durumu etkiler.Insallah boşuna sezaryan olmayiz hic birimiz.bebeklerimize sag salim nasil kavuscaksak o olsun tabi :)dogum olayi bir muamma yahu düsünmeye gelmez.
Ama bende bu aralar sezaryanden korkuykrum kac kat kesik ve acıyı gördükce.ilkinde de normaldrn korkardim.ama olup geciyo iste kalbimiz nasil calisiyor diye düsünmek gibi bisi iste :)

Hayırlı geceler ablam 150 civarı boyu normal Doğum yaptı acaba farklı bir nedeni mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…