- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- 358
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #29.761
elden ele enerji geçişi varmış bence doğumda eşimin elimi tutuyor olması büyük bir olay :) inşallah herkesin gönlünce olur :)Bende istiyorum yanımda olsun doktorla konuşacaz. Her kontrolüme nederse geldi oda çok heyecanlı.
Kesinlikle katılıyorum sana
deneyimli biri var aramızda peki nasıl geçti sen ve eşin ne hissettiniz :)tabikii, kızımda girdi oglumda da girecek insallahh
erkek mi benim ki daha yeni canımı yakmaya başladı can kızım :)Gece uykuları ziyan oldu ya tepin tepin birileri hiç durmuyoSizde de böle bişi var mı?. Gece uykumdan uyandırıyo sıpa sanırsın tünel kazıyo Zaten sağa sola dönmesi de bi zor ki
olmaz mı canım benimki 3 gecedir gece 4 de bir hareketleniyor gel de uyu doğumdan sonrasına hazırlık yaptırıyorlar muhtemelen :)Gece uykuları ziyan oldu ya tepin tepin birileri hiç durmuyoSizde de böle bişi var mı?. Gece uykumdan uyandırıyo sıpa sanırsın tünel kazıyo Zaten sağa sola dönmesi de bi zor ki
benim sezeryan olmasına ragmen bebek dogdugunda hemen gogsume istedim, aglıyordu kuzum gogsume yatınca cıplak olarak hemen sustu, ben zaten aglıyorum babası gozleri dolu dolu.. oda elinden tuttu, biz ucumuzde bi tentene temas anını yasadık. bir de hastabakıcıya fotograf makinesi verdik, ayrıca eşim de gopro kamerasını yanına aldı, video olarak cekti o anı. hala izleyip gozlerimiz dolar.deneyimli biri var aramızda peki nasıl geçti sen ve eşin ne hissettiniz :)
inşallah doğumda bir aksilik olmaz ve bizde o ilk temansı yaşarız çok heyecanlı çok :)benim sezeryan olmasına ragmen bebek dogdugunda hemen gogsume istedim, aglıyordu kuzum gogsume yatınca cıplak olarak hemen sustu, ben zaten aglıyorum babası gozleri dolu dolu.. oda elinden tuttu, biz ucumuzde bi tentene temas anını yasadık. bir de hastabakıcıya fotograf makinesi verdik, ayrıca eşim de gopro kamerasını yanına aldı, video olarak cekti o anı. hala izleyip gozlerimiz dolar.
benim size nacizhane tavsiyem mutlaka o ten tene teması yasayın, doktorunuzdan bunu talep edin. hem sizin hem bebeginizin en dogal hakkı bu.
Hepimiz öyleyiz canım. Benim ki baş aşağı duruyo sanırım kasık bölgemde elleriyle kazı çalışması yapıyor sanırım geceleri. Tünel kazıp çıkmayı düşünüyor heraldeGece uykuları ziyan oldu ya tepin tepin birileri hiç durmuyoSizde de böle bişi var mı?. Gece uykumdan uyandırıyo sıpa sanırsın tünel kazıyo Zaten sağa sola dönmesi de bi zor ki
Erkek evet. Kızım böle değildi uslu pusluydu yavrum. Bu deli olacak sanırsamerkek mi benim ki daha yeni canımı yakmaya başladı can kızım :)
Maşallah :)Erkek evet. Kızım böle değildi uslu pusluydu yavrum. Bu deli olacak sanırsamAllah yardımcımız olsun, hem şikayet ediyorum ama o oynadıkça gülesim geliyo, başladı bizimki kudurmaya diyorum. Geçen bi toplantıdaydım söz istemeye çalıştı resmen el kaldırıp durdu.
Günaydın ben misafie kabul etmiyorum doğumdan sonra gelsin gelecek olan dediğin gibi çok yoruluoruz artık evin içinde dolanamıyorumGünaydın annelerrrrr ve uyumayan bebişlerrr.. İtiraf ediyorum artık zorlanıyorum dün misafirim vardı çok yoruldum akşam da acısı çıktı. Sürekli kramplar girdi kıpırdamadm.. Artık kendimizi cok yormamamız gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?