2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Güle güle kullan canım

Günaydın ben misafie kabul etmiyorum doğumdan sonra gelsin gelecek olan dediğin gibi çok yoruluoruz artık evin içinde dolanamıyorum

Ben de misafir kabul etmiyorum. Doğumdan sonra da 40 ım çıktıktan sonra kabul edeceğim kimse kusura bakmasın valla

Hayırlı olsun bekliyorum yorumları

Çok güzel bir yazı bynlardan hangisini yapabilir yada hangi doktor bunlarıkabul edecek bunların bir kenara not almam lazım ama ellerine sağlık

günaydın anneler ve güzel bebekleri :) bursada yaşayıp bursada doğum yapacak var mı doktorunuz kim ve memnun musunuz? ben doktor değiştireceğim de karar veremedim??

günaydın kızlarr. ne güzel bebişleriniz full hareketli. benim oğlum çok ağır kanlı sağolsun. hareket var çok şükür ama yani bi lütfen böyle ağır. o çok sert hareketler 28. haftada bitti benim. şimdi arada el ayak hareketleri var sanırım.

kızlar eşlerinizi doğumda yanınızda istiyormusunuz :)
ben çok isterim elimi tutsun bana destek olsun ama o beni daha çok panik yaptırır bayılır eder falan uğraşamam

bende anlaştım fotoğrafçı ile. normalde hastanenin fotoğrafçısı var o bedelsiz çekiyor ama özel çekim gibi olmaz diye düşünüyorum. 1000 tl ye anlaştım ben hem doğum hem yeni doğan fotosu çekecek paket olarak.
valla annemler dışında gelenimiz yok zaten birde kardeşim genelde biz gidiyoruz. hamile kaldığımdan beri 1 kere misafir ağırladım oda yetti zaten. riskli gebelik olduğu için kimse gelmek istemedi zaten. artık bende zorlanıyorum ama sürünerekte olsam mecbur işe gelicem. oğlumla ne kadar çok vakit geçirebilirsem o kadar iyi

evet biz bunun egitimine katılmıstık eşimle beraber, ve gobek kordonunu hemen kestirmedik, harala gurele sekilde olmadı, cok asırı ısık yoktu bebegi şoka sokacak. ve en onemlisi bebeği dogar dogmaz bana verdiler. bunu bastan konustuk. tavsiye ederim.

günaydın anneler ve güzel bebekleri :) bursada yaşayıp bursada doğum yapacak var mı doktorunuz kim ve memnun musunuz? ben doktor değiştireceğim de karar veremedim??
Merhaba.ben bursadayim.aslinda cok doktor değiştirdim.suan yildirim doruk embiye yilmaza gidiyorum.cok memnunmuyum degilim aslinda ama artik karar vermek zorunda oldugum icin onu tercih ettim.aslinda pembe mavi doktor orhan beyi cok begendim gastanede super ama maddi anlamda bizi zorlayacagi icin devam etmedim.senin doktorun kimdi

ben cenk ve evrim e gittim şimdiye kadar ikisine devam ettim ama evrim ben sordukça cevaplayan bir doktor o yüzden çok etkilemedi beni cenk bey süper ama hastane personelini hiç sevmedim ama asıl neden maddiyat fiyatı kaldıramayacağız o yüzden başka doktora geçmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…