Merhaba hanımlar herkes iyidir inşallah çok uzun zamandır girmiyorum eşim bakmamı çok istemiyor bir de yan sebeplerden biri ama dayanamadım birine üstü kapalı birşeyler demek istiyorum kime yazdığımı anlayan kişi kendisini etiket etmese iyi olur komik duruma düşmesini istemem , öncelikle eskiler bilir burda bazı tartışmalar oldu hamileliğin verdiği hormonlar etkisiyle tepkiler farklı oldu falan filan ama daha da kötüsü insanların duygularıyla oynayan oldu ben kendi adıma diyeyim çok üzülmüştüm bu kişiye çünkü ikinci el kıyafet giydiricem bişey alamıcam maddi durumum iyi değil öyle böyle bişiler ama bakıyorum bu üzüldüğüm arkadaş dizmiş herşeyi resmen üstüne ekstra neler nelere geçmiş doğumlar Doğumda olucak ekstrem şeyler vs... ben hayretler içerisinde okuyorum şükürler olsun maddi durumum yerinde olmasına rağmen ben o kadar uçamadım uçsam da çakılırdım yere herhalde böyle bir mantıkla, insan yalanlarını unutabilir evet ama tartışma yaşadıysa aklında kalır ben böyle bir ajitasyon yaptım bir sürü şey alsam yapsam bile kalsın bende insanlar yanlış anlamasın diye .. bu kişiye sesleniyorum allah gerçekten düşürmesin seni arkadaşım , o zaman böyle almayı bırak kimseden istemeye bile ne yüzün olur ne de sana verecek insan ..