2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Merhaba hanımlar herkes iyidir inşallah çok uzun zamandır girmiyorum eşim bakmamı çok istemiyor bir de yan sebeplerden biri ama dayanamadım birine üstü kapalı birşeyler demek istiyorum kime yazdığımı anlayan kişi kendisini etiket etmese iyi olur komik duruma düşmesini istemem , öncelikle eskiler bilir burda bazı tartışmalar oldu hamileliğin verdiği hormonlar etkisiyle tepkiler farklı oldu falan filan ama daha da kötüsü insanların duygularıyla oynayan oldu ben kendi adıma diyeyim çok üzülmüştüm bu kişiye çünkü ikinci el kıyafet giydiricem bişey alamıcam maddi durumum iyi değil öyle böyle bişiler ama bakıyorum bu üzüldüğüm arkadaş dizmiş herşeyi resmen üstüne ekstra neler nelere geçmiş doğumlar Doğumda olucak ekstrem şeyler vs... ben hayretler içerisinde okuyorum şükürler olsun maddi durumum yerinde olmasına rağmen ben o kadar uçamadım uçsam da çakılırdım yere herhalde böyle bir mantıkla, insan yalanlarını unutabilir evet ama tartışma yaşadıysa aklında kalır ben böyle bir ajitasyon yaptım bir sürü şey alsam yapsam bile kalsın bende insanlar yanlış anlamasın diye .. bu kişiye sesleniyorum allah gerçekten düşürmesin seni arkadaşım , o zaman böyle almayı bırak kimseden istemeye bile ne yüzün olur ne de sana verecek insan ..

Mervecimmmm :) ozlemisim seni nerelerdesin:)

Merhaba kızlar bişey soracağım afedersiniz aşağıdan aynaya baktığımda sanki rahim açılmış da içindeki böyle kırmızı bir et çıkmış gibi birde resmen bir top gibi şiş asagisi.. herhangi bir kanama ya da sıkıntım yok . Kizimda hiç böyle değildi sizce normal mı?

Ben hiç merak edip bakmadım öyle aynayla falan o yüzden bilemeyeceğim

ben hiç bakmadım canım ama bana pekte normal gibi gelmedi ya istersen bir doktoruna gözük için rahat etsin

kızlar biraz zor günler geçirdim...benim gibi hergün en az iki kere hıçkırarak ağlayan var mı aranızda.. durup dururken ağlama krizim tutuyor herşeye..bebeğime zarar cok verdim mi acaba cok korkuyorum

kızlar biraz zor günler geçirdim...benim gibi hergün en az iki kere hıçkırarak ağlayan var mı aranızda.. durup dururken ağlama krizim tutuyor herşeye..bebeğime zarar cok verdim mi acaba cok korkuyorum

Bende bir ara oyleydim 1 hafta surdu. Herseye agladim stres yaptim. Doktora gittigimde kizdi doktor cunku bebek kendini kasmis 2 buklum olmustu. O goruntuyu gordukten sonra kendime cooook kizdim. Bizim her hissimiz onlara da geciyor canim sende uzulme,bebegini de uzme.

Bende bir ara öyleydim herseye sinirlenip sonra birhüzel ağlıyordum havadan nem kapıyordum. Durduk yere birde hıçkıra hıçkıra galiba oda bir dönem şükür toparladım. Bebeğimi düşün sonrasını kucağına aldığın anı iyi moral oluyor

Yapma canım bebişe yazık bende pazar günü ortada bişey yok çok ağladım sonra üzüldüm pazartesi bebiş herket etmedi fazla nasıl korktum bir daha asla ağlamam diyorum ama bakalım...

canim desigin sey benim basima geldi. Bakmadim ben ama wcden sonra yikarken elime gelmisti tabii ben hemen doktora gitmistim. Deri katlanmasi olmus onemli degil demisti. Elleme enfeksiyon kapmasin drmisti. Bende de kanama vs yoktu canim. Sen de gosyer icin rahat etsin istersen
Hatırladığım kadarıyla daha önce burada biri yazmıştı. Söylediğnie benzer bir et çıkmıştı. Dr. gidip gösterdi önemsiz demişti.

o benim :) doktor onemsiz demisti sukur. Ben de kafaya takmadim o ginden sonra gecti mi bilmiyom da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…