2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

canim cok sagol dileklerin ve dusuncen icin . sagolsun kayinvalidem artik geliyo oturdugum yerden kaldirmiyor beni dun yine su gelince apar topar acile gittik az daha dayan dinlen bebek saglikli olsun diyorlar daha 1.029 grm canim oglum bakalim artik dinleniyorum sukur

Çok geçmiş olsun bu son olur inşAllah yat dinlen elinden geldiğince miniğin zamanında gelir inşAllah

Yan yatış yastığı mı reflü yastığı mı diyorlar ondan almak gerekli mi ya da alan var mı kızlar
Çok kısa bir süre mi kullanılıyor kaç ay kullanılıyor acaba
Boşuna para vermeyim onun yerine bezini falan alırım diye düşündüm. Tecrübesiz olunca bilemedim.

Benim arkadaş aldı reflü yastığı çokta kullanamadı bende almayı düşünmüyorum ondan ama yan yatış yastığı reflü yastığından farklı canım yan yatış yastığı kullanılıyor üç dört ay ondan alacam

canim sen konu acmadin.mi kahverengi akinti var diye isim benzerligimi@01Adanali
doktora onu sordum canım bugün sıkıntı yoktu şükür . fitil yapmıştır dedi anormal bir durum yok dedi. ben mantar tedavisi için fitil kullanıyorum

kızlar bu hafta bebeğin başı aşağıda mi oluyor ? yakinda kimler doktora gitti ya da gidecek ? herkesinki aynı mi acaba ?

kızlar bu hafta bebeğin başı aşağıda mi oluyor ? yakinda kimler doktora gitti ya da gidecek ? herkesinki aynı mi acaba ?
Benim aşağıda ama Doğum pozisyonunda değil artık yavaş yavaş Doğum pozisyonuna girmesi lazımmış öyle dedi doktorum

Anladım canım. Yiğenim üç buçuk aylık bayadır kullanmıyor yan yatış yastığı
Olmadı onlardan ödünç alayım bir süreliğine boşuna almayım.

Sevindim canım artık dinleniyor olmana.,
Geçmiş olsun... İnşallah acele etmez zamanında gelir oğlusun.
Durum ortada dinlenmek lazım sağolsun kv...
Bebegin karnında geçirdiği 1 gün bile hayati anlamda kar.
500 gram doğan bebekler de yaşıyor artık goruyoruz duyuyoruz , erken doğan yoğun bakımı gelişti Allah lazım etmesin ama tabi ne kadar icerde kalsa gelişimi ileriki dönem sağlığı için o kadar iyidir.
Aman canım dikkat et kendine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…