Ağrılar sancılar düzenli aralıkta ve daha şiddetli oluyor diye okudum, elini karnına koyduğunda rahim avcunun içinde toparlanır gibi kasiliyormus.
Su geliyor, nişan denilen rahim tıkacï kahverengi veya kanlı akıntı gibi bir sıvı geliyormuş.
Ama bunlar bize 2 ay kadar uzak inşallah sakın aklına bunları getirme. Erken doğum olmasın. Lütfen kendini yorma çok. Fırsat buldukça ayağını uzat güzel şeyler düşün....
Bu haftalarda doğum yaparsak bebek küvezde kalması gerekir, maddi manevi zor bir surec bu da canım..
O yüzden diyorum ki bunu eşinle konuş. Stres olacaksa paniklese de panik lesin. Rizeliyse Rizeli o da baba olacak yani. Bu sorumluluğu paylasmali.. sonucta beraber planladiniz ve bu bebeği dünyaya getirmek istediniz değil mi ...
Bu yükü kendi üstüne alma canım... tek başına göğüslemeye kalkma..
Maddiyat evet çok önemli ama sağlık 1.sirada.
Senin iyiliğini istiyorum burnumu bilmediğim şeylere sokmak karismak istemiyorum ama kayınvaliden ve eşinle konuşursan, madem kayınvaliden de yardımcı anlayisli , onu biraz daha devreye sokup daha çok istirahat ederek erken doğum riskini en aza indirebilirsiniz..
Hakkınızda hayırlısı... seni güzel gülen yüzünle hatırlıyorum hep de öyle olsun istiyorum..