2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
günaydın kızlar.. dünden beri bebeğim cok az hareket ediyor sanki cok içerde gibi hafif ve az neden olabilir korkuyorum

günaydın kızlar.. dünden beri bebeğim cok az hareket ediyor sanki cok içerde gibi hafif ve az neden olabilir korkuyorum
günaydın. bebişini bazen rahat giydiğinde hareket olarak fazla hissetmeyebiliyorsun evet bu aralar güçlü olmaya başlıyorlar benim bebek te çok hareketli değil evde rahat giydiğim çoğu zaman sanki fazla bişi yapmıyor ama baharatlı yediğimde soluma yada sağıma yattığımda hissediyorum onu.şimdi daha yeni acıtacak tekme atıyor.

Günaydın annişler ve minik kuzuları. Biz bugün 30+0 olduk ve 7. ayımızı bitirdik çok şükür. 7. ayın şerefine size göbek show yapalım dedik oğluşla
günaydın ikinizede :) erkek bebiş ya karnın baya büyük :) ama sen gayet iyi görünüyorsun fazla kilo almamış gibisin :) maşallah size :)

birkaç önceye kadar cok hareketliydi şimdi ağır cekim gibi anlayamadım

birkaç önceye kadar cok hareketliydi şimdi ağır cekim gibi anlayamadım
hareketleri her gün aynı olmuyor ama doktoruna telefonla sor istersen iki saatte 10 hareket yada bir günde on hareket mi hissetmek gerekir bu tarz bir şey duymuştum ama endişeleneceğin bişi olduğunu sanmıyorum :)

hareketleri her gün aynı olmuyor ama doktoruna telefonla sor istersen iki saatte 10 hareket yada bir günde on hareket mi hissetmek gerekir bu tarz bir şey duymuştum ama endişeleneceğin bişi olduğunu sanmıyorum :)
saol canım duymak iyi geliyor :)

Reactions: mnt
Baktım şimdi bu da güzelmiş. Bir türlü karar veremedim. Birkaç arkadaşımda doğduktan sonra al dedi. Bazı bebişler sevmiyormuş durmuyormuş ana kucağında.
benim ofis arkadaşım da oğlum ana kucağında durmadı doğduktan sonra alın diyordu ama ilk heves insan her şey elinin altında olsun istiyor ben şahsen tiny love alacaktım canım hediye gelmeseydi ama onuda 500 tl yapmışlar benim arkadaş 1 yıl önce 250 tl ye aldı tiny love 1 sene de böyle bir zam çok fazla kaçmış

benim favorimde bu bundan alacam sanırım bende kullanışlı bir ürün
biz kurduk gayet beğendik tavsiye ederim dış kısım kumaşı gayet kaliteli yalnız yatak kısmındaki sünger çok ince olmuş bebek için çok konforlu değil bence altına bir kat daha bir şey sericem ben

İnternette 400'e de var ama işte çok acil birşey değil diye almayacağım şimdi sanırım. Duruma göre bakarım zaten internetten sipariş verdin mi 2 gün sonra evde :)

İnternette 400'e de var ama işte çok acil birşey değil diye almayacağım şimdi sanırım. Duruma göre bakarım zaten internetten sipariş verdin mi 2 gün sonra evde :)
haklısın çıkıp almaya gerek yok ben maslakta çalışıyorum e bebek mağazası 10 dk ama çoğu şeyi internetten yorumları okuyup sipariş verdim gelen bir çok üründen de memnun kaldım

Benim göbeğim baştan beri büyüktü Anneminde böyleymiş. 3 aylıkken kocaman göbeğim olurdu diyor. Bende ona çekmişim. Büyüsün önemli değilde inşallah çatlamadan bitiririm şu hamileliği

Benim göbeğim baştan beri büyüktü Anneminde böyleymiş. 3 aylıkken kocaman göbeğim olurdu diyor. Bende ona çekmişim. Büyüsün önemli değilde inşallah çatlamadan bitiririm şu hamileliği
Benim ki yayıldı top gibi olsaydı keşke sanırım cinsiyetten fark ediyor daha çatlamadım şükür inşAllahta çatlamam bende korkuyorum çatlicam diye

Benim ki yayıldı top gibi olsaydı keşke sanırım cinsiyetten fark ediyor daha çatlamadım şükür inşAllahta çatlamam bende korkuyorum çatlicam diye
Yayılmış olması daha güzel ya. Ben böyle ne giysem önü havaya kalkıyo Bol su iç bence kremden yağdan ziyade çok su içmek çatlamayı önlüyor. Ben en az 2,5 litre içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…