2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Yayılmış olması daha güzel ya. Ben böyle ne giysem önü havaya kalkıyo Bol su iç bence kremden yağdan ziyade çok su içmek çatlamayı önlüyor. Ben en az 2,5 litre içiyorum.
Ama çok tatlış yaaa maşAllah benim göbeğim küçük ama zaten bende minyonum ancak bu kadar sanırım kremden çok suyun faydasını görüyorum bende çok içiyorum su normal zamanda da içerdim ama şu an elimden bardak düşmüyor

günaydın kızlarrr..
artık işe zor geliyorum gece uykuları kalitesizleştikçe sabahları kalkmak o kadar zor oluyor. işe geldimmi başlıyorum uyuklamaya. keşke 32. hafta gerçekten izne ayrılabilseydik. o zaman hamileliğin tadı çıkabilirdi işte.
ama bugünlerimize şükürler olsun rabbim şu 8 haftayı da hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin

Şubat annelerine bakıyorumda arada 36-37. haftasında çatlayanlar var. Onları okudukça korkuyorum valla

Ay valla keşke dediğin gibi 32. de zorunlu izne çıkabilseydik süper olurdu. Neyse dediğin gibi bu halimize şükürler olsun.

Hepinizee günaydın tatlı annişler ve bebişleri ..... Hayırlı sağlıklı günler olsun inşallah

Dün iş çıkışı nihayet bebek odasının siparişini verebildim bende, ama geç kalmışım galiba ya hemen öle bi iki haftada teslim etmiyorlar atölyeleri kayseri deymiş kadın 2 aya anca gelir dedi binbir acıtasyonla bi aya düşürdüm :) bakalım sırada odasına parke ve duvar kağıdı var ... kafamda hep bu yapılcaklar işyerinde de hiç adapte olamıyorum işe kesin kadın hamile kaldı kafa gitti diyorlardır benim için

aboooo korktum şimdi yaaaa inşAllah olmaz öyle bişey kader kısmet artık

benim bir arkadaşım doğum boyunca çatlamadı doğumdan sonra çatladı ani kilo kaybı da çatlaklara yol açıyormuş yani aynı özeni doğumdan sonra da göstermek lazımmış kızlar

Ben baya çatladım gittikçe de artıyor ama fena şiştim sipsivri top gibi Gören erkek bebek mi diyor. Yayvan değil karnım.
Bir de iki gündür kırmızı taneler çıktı karnımda onlar ne acaba kaşınıyor biraz sinek ısırığı gibi

Yaren007 Cumartesi doktora gidicektin cnm, ne dedi doktor bebeğinin suyuyla ilgili? Aklımdaydın yazamadım..
Yok güzelim Gidemedim bu hafta da gidemem büyük ihtimal haftaya kaldı hafta içi çalışıyorum o Yüzden hafta sonu gidebiliyorum şekeri azalttım bakalım etkisini gösterebilecek mi

Ay hayır yaaaa çatlamayalım noooluuurrr

İnşallahh çatlamayız canım ya bende daha çatlamadım ama benim de selülit oldu ya eskiden de vardı ama çok az belli belirsiz geçen banyodan çıkınca bi baktım ki totom ve bacaklarımın arkası hep selülit olmuş acaba doğumdan sonra geçer mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…