2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

canım çatlamış olsan bile krem ve yağ kullanmaya devam et daha az belli oluyorlarmış öle aman çatladı deyip bırakma... Kırmızı tanelerde derinin hassasiyeti veya çatlamasıyla alakalı olabilir ama karaciğerle de alakalı olabilir doktoruna danışman da fayda var.

Benim de sağ popomda selülit olmuş bacaklarımdakilerde belirginleşmiş aynı seninki gibi. Selülit halledilir ya onun çaresi var. Kendimize geldikten sonra sporla vs. hallederiz. Ama çatlağın tedavisi yok. O yüzden selüliti takma kafaya

Zayıflayıp sıkılaşımca çatlak görünümü düzeliyor diyorlar ama ne kadar doğru bilemicem

Zayıflayıp sıkılaşımca çatlak görünümü düzeliyor diyorlar ama ne kadar doğru bilemicem
Yok öyle bişey canım. Benim ergenlikten kalma sağ ve sol basen kısımlarımda böyle 3 er çizgi halinde çatlak gayette kabak gibi görünür yani. Özellikle bi de yazın güneşte yanınca onlar beyaz beyaz kalıyor sinir oluyorum. Bir de bu yaz çocuklu çok aile vardı tatilde. Kadınlara dikkatlice baktım karnında çatlak olanların göbekleri böyle buruş buruş duruyordu. Bir tane ikiz çocuğu olan bir kadın vardı onun ki çok fenaydı. Normalde hiçbir zaman dikkatimi çekmemiştir ama hamile olarak tatile gidince hep onları gözlemledim. Algıda seçicilik

Ayyy yapma beeee bende kendimi avutuyordum spora giderim zayıflarım geçer diye

simarik83 neslim33 kızlar sizin kadar şanslı değilim bu konuda karnım ilk aylardan itibaren çatladı kırmızı çizgilerim var ama su içmek ve nemlendirmek bu aşamada dahi görünümü hafifletiyor benim tek temennim daha fazla artmamaları

inşAllah artmaz ben dokuzuncu haftada başladım krem sürmeye nemlendirmeye normalde çok kuru cildim var kesin çatlarım diyordum ama çatlamadım inşAllah olmazda seninde düzelir görüntü devam et su ve kreme

Reactions: mnt
inşAllah artmaz ben dokuzuncu haftada başladım krem sürmeye nemlendirmeye normalde çok kuru cildim var kesin çatlarım diyordum ama çatlamadım inşAllah olmazda seninde düzelir görüntü devam et su ve kreme
benimde cildim kuru ya nemlendirmekten bıktım inan kimyasal şeylere o kadar çok temans etmek durumunda kaldım ve kalıyorum da bu hoşuma gitmiyor köklü bir çözümde yok

Benim de son aylarda cıkmıştı çatlaklarım fazla değil ama kabak gibi görünüyor bunda daha olmadı ama cok krem suruyorum

Reactions: mnt
Aynen su zeytinyağı vr kreme devam bakalım inşAllah çatlamayız çatlarsakta ne yapalım bebişten hatıra ne yapalım
Çatlarsak yapcak bişey yok büyüyünce yüzüne vururum bak seni doğurabilmek için çatır çatır çatladım diye

Çatlak muhabbeti yaparken sabah zeytinyağını sürmedimi hatırladım sürdüm geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…