2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
su içmenin tek kötü tarafı zaten tuvalet sorunu yaaa bende aynı durumdayım
ben namazda kılıyorum tek abdestle iki namazı kılmaya çalışıyorum iş yeri malum abdest almak zor oluyor öğleden sonra suyu azaltıyorum yoksa mümkün değil

evet bol su ve sporla halledilebilir ama bebiş doğunca da spor yapcak vakit zor buluruz gibi geliyor bana

canım biz 1 ay önce verdik siparişi o yüzden. şubatın ilk haftası gelecek bakalım kısmetse. bizde odasını boyadık geçen hafta sonu evde herşey heryerde. sağlam temizlik şart. temizlikçi için mobilyaların gelmesini bekliyorum işte. ama tatlı heyecanlar bunlar
ay su içmek dert değil de lavaboya gitmekden usandım yürürken kaçacak sanıyorum
bende çok su içiyorum. iş yerinde wc alt katta bide hergün kaç kere inip çıkıyorum belli değil. servisle ev 40 dk en az o zaten zulüm. birde gece uyku arası var tabi bir gün altıma yapacağım diye korkuyorum çünkü hep son raddede uyanıyorum

Aynen hatta ben daha öncesinde bile başlamayı düşünüyorum. Yani yürüyüş yapmayı düşünüyorum ilk etapta.
Aynen hatta ben daha öncesinde bile başlamayı düşünüyorum. Yani yürüyüş yapmayı düşünüyorum ilk etapta.

Yürüyüş bebişlede yapılır kanguruya koydun mu yürürsün ilk zamanlar bebekte hava almış olur

Bencede. Zaten 2 ay bişey yapamayız. 3. ayımızda hazirana denk geliyor bebişle ufak yürüyüşler yapılabilir.
aynen ben yirmi günlük olsun gezmeye başlarım zaten kaç aydır evdeyim bekleyemem öyle iki üç ay valla beklersem kesin lohusa depresyonuna girerim :)

bezleneceğiz yakın da ha ha ama şu alt kattaki wc iyi oluyor yürüyorsun açılıyorsun :)

Yaa benim de başım selilütlerle belada cnm Malesef . Sıkı bir spor Prog.ı mı gerekir bize bilemiyorum artık doğumdan sonra...

Yaa benim de başım selilütlerle belada cnm Malesef . Sıkı bir spor Prog.ı mı gerekir bize bilemiyorum artık doğumdan sonra...
Ben geldim benimde bacaklarımda çok oldu böyle durunca belli oluyor sanki bütün kilolarımı bacaklarımdan aldım.
Bügün Eminönü'ne gittim hediyelik felan baktım hava buz gibiydi. Kıyafet felan çok bakamadım ya.
Kapı içim süs aldım birde tül aldım. Hastane kapısı için 8 metre dediler inşallah yeter

iyi akşamlar nisan anneleri umarım herkes iyidir bebeğiyle beraber artık sona yaklaşıyoruz hayırlısıyla bu süreç bitsin sağsalim kucağımıza alalm inşallah bebeğimizi uzun zamandır sağlık sorunumdan dolayı giremiyordum malum 40 gündür evde istirahatteydim bi de üstüne 15 tatil geldi son 1.5 ayda 3 kez bayıldım rahatsızlığm şu ki nefes kesilmesi göğüs kafesimin daralığını hissediyorum kırk yılda bir dışarda 20 dakika dahi yürümek beni yoruyor öyle olunca gözüm kararıyor kendimi kaybediyorum bayılıyorum benimle aynı durumda olan var mı ya da bu konuda bir bilginiz doktorum kan testi istedi demir takviyesine devam et dedi ama bu cvp beni tatmin edici olmadı kalp kapakçıklarımdn şüphelendi ondan da bir şey çıkmadı bebeğim ters duruyor onun bir etkisi var mı bilmiorm bebeğimin kafası göğüs altıma kadar gelmiş de sıkıştırıo gibi bir his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…