2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canlar benimkide asagida galiba ayaklar vuruyor kaburgalarima.Doktorunuz ne zman cagiriyor kizlar 28.haftada gitmistim 2 hafta sonra cagirdi 30.bitimine gideyim diyorum sizler nasil takip ediyorsunuz haftalari?

Büyük geçmiş olsun canım. Yazını okurken aklıma direkt kan değerlerin geldi. Nasıl çok mu düşük kanın demirin?

Canlar benimkide asagida galiba ayaklar vuruyor kaburgalarima.Doktorunuz ne zman cagiriyor kizlar 28.haftada gitmistim 2 hafta sonra cagirdi 30.bitimine gideyim diyorum sizler nasil takip ediyorsunuz haftalari?
Benimde cumartesi gittim 32 de çağırdı hem raporu alacağım hem muayene

Evet canım artık kontrolümüz iki haftada bir. 30.haftada gitmiştik 1 Şubata yine randevu aldık 32.haftada.
Benimkinin de ayakları sağ göğüs altımda geziniyor arada elime geliyor ayakları

saol canım demir sınırda çıktı evet düşüktü normalde de düşük tansiyonluyum sodyum değerim de az çıktı yemeklerde hiç tuzu aramıyorum

Anladım canım. Sen pek yalnız kalmamaya çalış. Yanında hep biri olsun. İstirahat et bol bol. Zaten az bir zamanımız kaldı. Bebeklerimizi Allahın izniyle kucağımıza aldığımızda tüm bu çektiğimiz sıkıntıları unutucaz.

Hemen olmasa da başlarız bir şekilde ya. 1 saat eşlere bırakıp yürüsek o bile yeter
Slm. Ya bazen yazdiklarinizi okuyunca cok uzuluyorum. Yok muayene parasi yok test parasi dogum parasi... biz burda bir kurus para odemiyoruz.. arti burdaki hizmet dogumdan sonrada devam ediyor.. eve bir muddet emzirmeye ve bebegi yikamaya yardim etmek amacli ebeler geliyor.. dogumdan 6 hafta sonra anne bebegiyle birlikte spor yapabilecegi yerlere gonderiliyor... neden ulkeler arasinda bu kadar ucurum var.

evet öyle yapıyoruz canım hayırlısıyla hamileliğin sağsalim bitip geçmesini istiyorum sıkıntılı olunca Allah tüm anneleri ve bebeklerini korusun

Neredesiniz? Ne güzelmiş.

Burası Türkiye malesef. Allah devlet hastanesine düşürmesin iyi doktora iyi muameleye denk gelmek çok zor. Bu yüzden işe başlar başlamaz özel sağlık sigortasına para ödüyoruz her şeye ek olarak..

Gunaydin guzel anneler tekmeci bebisler. 1 haftalik tatilimin sonuna yaklasiyorum. Yarin kontrolum var ilk defa baska doktora gidecegim nasil olcak merak ediyorum. Umarim herkes iyidir.

Oyunparki alanlar neye dikkat ettiler acaba? Biz oda aldik oglusa ama oyunparki da mi alsak diyoruz. Cunku aileler uzakta kalmaya gitsek cocuk nerde yatacak derdi olacak. Hem besigi odasinda durur yayak odasina da oyunparkini kurariz diyoruz. Bilmiyorum gereksiz mi ama cocuk koltukta falan nasil uyuyacak annemlerde kafam karisik

günaydın kızlar....
bende 28 de gittim bir ay sonra gel dedi 32 de yeniden gideceğim benimkinin de kafası aşağıda ama ayaklarını hissedemiyorum

Biz bu sisteme alışık olduğumuz için bize normal geliyor. Diğer ülkelerinde sağlık sistemini bilemiyoruz. Almanya'yı az çok biliyorum Türkiye'ye bin basar zaten. Yani sistem böyle mecbur bu sisteme ayak uyduruyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…