2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben park yatak aldım canım. Sizin gibi bizim ailelerde uzakta çocuk orda burda sürünmesin kendi yatağında yatsın yerini yadırgamasın diye aldık. Kraft Calipso aldık biz. Sallanabilme özelliği var, tekerlekli, alt açma ünitesi var, dönencesi var. İçine de pamuklu yatak aldık yataş kraft için üretmiş.

Bu arada oglus yine asagi dogru vuruyo bazen kacis yolu mu hazirliyor acaba diyorum
Günaydın canım bizim ailelerede şehir dışında bizde oda
Günaydın bizim ailerlerde şehir dışında bizde hem oda hem park yatak aldık park yatak yatak odasında duracak diyeri odada bende senin gibi düşündüm çocuk nerde yatacak sıkıntısı olmasın dedim hemde yatak odasına gerekliydi beşik tarzı bişey park yatak aldım

Dudağımda devasa bir uçuk çıktı kızlar.. Bi sıkıntı olur mu acaba bebeğe daha önce başına gelen var mı? Doktora sordum krem kullanmamın sakıncası olmadığını söyledi. Çok kötü görülüyo, stres mi yaptım naptım acaba

günaydın kızlar dün akşamdan beri kızım baya hareketsiz hiç uyumadım nerdeyse canım sıkıldı nette araştırdım 2 saat içinde 10 hareket sayın diyor küçük hareketleri bile sayıyorum ama normalde kahvaltı sonrası dört dönerdi şimdi çok hafif bi iki hareket hissettim

canım bu haftaya özel sanırım benim de 4 gündür küçük küçük hareketleri cok yavas eskisi gibi kuvverli hareketler gitti

Bende de olmuştu uçuk doktor doktor krem kullanmama izin vermedi ama ben on üçümcü haftadaydım belkide ondandır

günaydın hamişler kan tahlilinde karaciğer enzimleri yüksek çıkan var mı acaba? benim yüksek çıkıyor 3 haftadır ama doktor birşey demedi zararlı dedi sadece yediklerine dikkat et dedi ama zaten dikkat etmeye çalışıyorum canım çok sıkıldı

günaydın kızlar dün doktordaydım ve bebeğim 950 gram olmuş 3 hafta önce 750gramdı 3 haftada ben üç kilo aldım bebeğim 200 gram almış çok kötü oldum üstelik plesantam da rahim ağzına çok yakın yakın takip gerekiyor bebek ve plesanta için ve 2 hafta da bir geleceksin artık dedi bu arada 27+4 günlük hamileyim sizin bu haftalarda bebeğinizin kilosu neydi

hayırlı sabahlar öncelikle bebeğinin boyunu kilosunu kendinize dert etmeyin bu çok önemli bir durum değil mühim olan bebek doğduğunda organlarının eksiksiz gelişmiş olması sağlıklı olması.her bebek kendine özeldir kimi ufacık doğar bir anda kocaman olur kimi tombul doğar zamanla zayıf bir bebek olur.Bebeğinizin sağlığı iyi olsun inşallah.Takiplerinizi aksatmayın fazla ayakta durmayın beslenmenize ve su içmenize özen gösterin bebeğiniz için kilo aldırıcı besinler kaşar muz portakal yiyebilirsiniz. herşey güzel olacak annesi zor olsada sonu güzel olacak inşallah :)

bende dün gittim doktora seninle aynı günlüğüz beni bebeğim de 930 g olmuş doktor normal dedi benim de rahim uzunluğum 3 .11 cm inmiş dün bir ondan birde karaciğer enzimlerin yüksek çıkmış diye moralim bozuldu kiloya gelince başlangıçtan beri 10 kg aldım her seferinde çok alıyorsun diyor ama dikkatli besleniyorum sözde

canım bu haftaya özel sanırım benim de 4 gündür küçük küçük hareketleri cok yavas eskisi gibi kuvverli hareketler gitti

Evet canım ya aynen küçük küçük vuruyo galiba pozisyonuyla alakalı içe doğru yada yan dönmüşlerse olabiliyormuş yavaşlama bikaç yerde öle okudum... Şimdilik küçükte olsa hareket hissettiğim için doktora gitmedim yada aramadım bakalım haftaya cuma iş çıkışı randevum var bu durum geçse bile sorucam doktora bidaha olur falan paniklemeyelim..

mozak environmentaleng kızlar bende de aynı şey oldu dün sabah güçlü bir tekme yedim ve bayadır hareketleri çoz az

bende dün sabah değil salı sabah baya güçlü iki üç tekme yedim sonra yavaşladı canım. 1 saat içinde küçük hareket bile olsa 10 hareket oluyor mu bi say canım ... ya kızlardan bu yakında doktora gitcek olan varsa bizim için sorabilir mi bebek hareketlerinde yavaşlama olması bu haftalar da normal mi diye....

Karaciğer enzimlerinin yüksek çıkmasının vücudunuza belirtisi var mıydı kaşıntı falan?

Günaydın canım rahim uzunluğunda kısalma varsa istirahat etsen iyi olur çok hareketlilik iyi değil diye biliyorum...
karaciğerin içinde enginar ın çok faydalı olduğunu duymuştum enginar yemeği dolması vs tüketebilirsin...
bebeğin kilosu için de çok üzülmeyin çünkü doğduktan sonra çok hızlı kilo alıyorlarmış hayırlısıyla sağsalim doğsunlar Allah dermansız dert vermesin canım...

Karaciğer enzimlerinin yüksek çıkmasının vücudunuza belirtisi var mıydı kaşıntı falan?
yok canım kaşıntı falan doktor her ay rütin olarak kontrol ediyordu ama geçen ay yüksek çıkınca 1 ayda 3 defa kan verdim hala yüksek düşmedi çıkan değerler hep birbirine yakın ama yine de yüksek

inşallah canım zaten günlük 4 litre su içiyorum her sabah yumurta ve kaşar kesinlikle tüketiyorum portakal muz vb meyveler de tüketiyorum hergün koca koca iki kase yoğurt yiyorum ama yine böyle oldu haftalık 4 kilo yoğurt yiyorum evet önemli olan sağlıklı olması ama erken doğum riskime karşılık bebeğimin kilo alımı haftasıyla uyumlu olması çok önemli bende pıhtılşam da var hergün iğne yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…