- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #29.961
bende sözde çok dikkat ediyorum hergün yumurta yoğurt kaşar muz portakal hafta bir yada iki kere balık yiyorum ama bende 10 kg aldım toplam rahim uzunluğumu ölçmedi benim ama çok yakın dedi gösterdi rahim azğını kapatmıyor şimdlik plesnata kapatıyrsa kötü olur bizim için dedibende dün gittim doktora seninle aynı günlüğüz beni bebeğim de 930 g olmuş doktor normal dedi benim de rahim uzunluğum 3 .11 cm inmiş dün bir ondan birde karaciğer enzimlerin yüksek çıkmış diye moralim bozuldu kiloya gelince başlangıçtan beri 10 kg aldım her seferinde çok alıyorsun diyor ama dikkatli besleniyorum sözde
Benim kontrolüm de cuma günüydü bize de 950 gram dedigünaydın kızlar dün doktordaydım ve bebeğim 950 gram olmuş 3 hafta önce 750gramdı 3 haftada ben üç kilo aldım bebeğim 200 gram almış çok kötü oldum üstelik plesantam da rahim ağzına çok yakın yakın takip gerekiyor bebek ve plesanta için ve 2 hafta da bir geleceksin artık dedi bu arada 27+4 günlük hamileyim sizin bu haftalarda bebeğinizin kilosu neydi
offf sorma uykusuz geceler geçirreceğiz yine ama en azından uyudukmu dinleneceğiz bende onu diyorum. yuzüstü yatmayı bende çok özledimGünaydın kızlarUyku kaçmaları Doğumla bitecek galiba. Söyle bir soluksuz yüzüstü yatmaya hasret kaldım.
canım 29 hafta itibariyle benimde öyle oldu. hatta korkudan kontrole gitmiştim ama şükür birşey yok. sanırım 29 dan sonra hareketler yavaşlıyor. ayrıca doktorum 2 saatte 10 hareket falan sayma kafayı yersin demiştigünaydın kızlar dün akşamdan beri kızım baya hareketsiz hiç uyumadım nerdeyse canım sıkıldınette araştırdım 2 saat içinde 10 hareket sayın diyor küçük hareketleri bile sayıyorum ama normalde kahvaltı sonrası dört dönerdi şimdi çok hafif bi iki hareket hissettim
Gunaydin isvicre zürich de yasiyorum. Dilerim en kisa zamanda tr. Ayni standartlara ulasir... hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum.Neredesiniz? Ne güzelmiş.
Burası Türkiye malesef. Allah devlet hastanesine düşürmesin iyi doktora iyi muameleye denk gelmek çok zor. Bu yüzden işe başlar başlamaz özel sağlık sigortasına para ödüyoruz her şeye ek olarak..
Maaşallahgünaydın kızlar. bende haftaya ctesi gideceğim kontrole aynı zamanda 32. hafta raporumu alacağım.
offf sorma uykusuz geceler geçirreceğiz yine ama en azından uyudukmu dinleneceğiz bende onu diyorum. yuzüstü yatmayı bende çok özledim
canım 29 hafta itibariyle benimde öyle oldu. hatta korkudan kontrole gitmiştim ama şükür birşey yok. sanırım 29 dan sonra hareketler yavaşlıyor. ayrıca doktorum 2 saatte 10 hareket falan sayma kafayı yersin demişti
13. hafta ilacın yasaklı olduğu haftalardan ya belki ondan olabilir. Bakalım sürüyorum merhemi ama durmadan sızlıyo sızladıkça da büyüyoBende de olmuştu uçuk doktor doktor krem kullanmama izin vermedi ama ben on üçümcü haftadaydım belkide ondandır
ama sizin üstünden bir hafta geçmiş şimdi 1100 olmuştur en az o da zaten normal ben dün 27+4 günlüktüm tsh da baktırmadım baktırsam mı acaba benimde düşüktü en son normale gelmişti sonra bi daha da bakmadıBenim kontrolüm de cuma günüydü bize de 950 gram dediaynenn benim kilo artışım da çok hızlı haftada 1 kilo alıyorum yaklaşık Bence bunda hormonların etkisi yüksek tahlilde FT4 değerim 1,15 ten 0,8 e düşmüş
Ben ayda 1 gidiyorum 20 ocak cumaydı randevum 17 şubata verdi 30. hafta bitiyor 32. haftada rapor için gidicez 32 den sonra da sık görüşücez galibaCanlar benimkide asagida galiba ayaklar vuruyor kaburgalarima.Doktorunuz ne zman cagiriyor kizlar 28.haftada gitmistim 2 hafta sonra cagirdi 30.bitimine gideyim diyorum sizler nasil takip ediyorsunuz haftalari?
Şeker yükleme yaptı ya genel olarak bakmıştır diğer değerlere de telefonda normal dedi ama hastanede olsaydım sorardım mutlakaama sizin üstünden bir hafta geçmiş şimdi 1100 olmuştur en az o da zaten normal ben dün 27+4 günlüktüm tsh da baktırmadım baktırsam mı acaba benimde düşüktü en son normale gelmişti sonra bi daha da bakmadı
benimkini her gidişimde ölçüyor hep normaldi bu sefer düşmüş değeri progestan verdi ama rapor vermedi belki de gerek yoktur allah bebeklerimizi sağ salim almayı nasip etsinbende sözde çok dikkat ediyorum hergün yumurta yoğurt kaşar muz portakal hafta bir yada iki kere balık yiyorum ama bende 10 kg aldım toplam rahim uzunluğumu ölçmedi benim ama çok yakın dedi gösterdi rahim azğını kapatmıyor şimdlik plesnata kapatıyrsa kötü olur bizim için dediÜstelik pıhtılaşma sorunum var kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
anladım canım gerek görse bana da verirdi sanırım inşallah sıkıntı yaratmaz plesanta bize dokotr çok kilo aldığım için herhalde yürüyüş yap dedi sana da öyle birşey dedi mi pekibenimkini her gidişimde ölçüyor hep normaldi bu sefer düşmüş değeri progestan verdi ama rapor vermedi belki de gerek yoktur allah bebeklerimizi sağ salim almayı nasip etsin
yok canım kaşıntı falan doktor her ay rütin olarak kontrol ediyordu ama geçen ay yüksek çıkınca 1 ayda 3 defa kan verdim hala yüksek düşmedi çıkan değerler hep birbirine yakın ama yine de yüksek
bu sefer demedi canım her seferinde söylediği için söyleme gereksimi duymamış olabiliranladım canım gerek görse bana da verirdi sanırım inşallah sıkıntı yaratmaz plesanta bize dokotr çok kilo aldığım için herhalde yürüyüş yap dedi sana da öyle birşey dedi mi peki
anladım canım ama normalde netten baktığımda karaciğer enzimleri yükseldiğinde kaşıntı yapar demişler ama belli seviyenin üstü ise sen kendi doktorunu da ara bence ve cildiyeci sana test yapar sanırım belki farklı birşey de olabilir kontrol önemliBenim göbeğimde kırmızı kaşıntılı döküntüler çıktı da o yüzden sordum canım. Karaciğerden olabilir mi acaba diyorum. Yarın cildiyeye gidicem bakalım.
bende sözde çok dikkat ediyorum hergün yumurta yoğurt kaşar muz portakal hafta bir yada iki kere balık yiyorum ama bende 10 kg aldım toplam rahim uzunluğumu ölçmedi benim ama çok yakın dedi gösterdi rahim azğını kapatmıyor şimdlik plesnata kapatıyrsa kötü olur bizim için dediÜstelik pıhtılaşma sorunum var kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Gunaydin isvicre zürich de yasiyorum. Dilerim en kisa zamanda tr. Ayni standartlara ulasir... hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum.
Ben park yatak aldım canım. Sizin gibi bizim ailelerde uzakta çocuk orda burda sürünmesin kendi yatağında yatsın yerini yadırgamasın diye aldık. Kraft Calipso aldık biz. Sallanabilme özelliği var, tekerlekli, alt açma ünitesi var, dönencesi var. İçine de pamuklu yatak aldık yataş kraft için üretmiş.
Günaydın canım bizim ailelerede şehir dışında bizde oda
Günaydın bizim ailerlerde şehir dışında bizde hem oda hem park yatak aldık park yatak yatak odasında duracak diyeri odada bende senin gibi düşündüm çocuk nerde yatacak sıkıntısı olmasın dedim hemde yatak odasına gerekliydi beşik tarzı bişey park yatak aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?