2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
bende sözde çok dikkat ediyorum hergün yumurta yoğurt kaşar muz portakal hafta bir yada iki kere balık yiyorum ama bende 10 kg aldım toplam rahim uzunluğumu ölçmedi benim ama çok yakın dedi gösterdi rahim azğını kapatmıyor şimdlik plesnata kapatıyrsa kötü olur bizim için dedi Üstelik pıhtılaşma sorunum var kan sulandırıcı iğne kullanıyorum

Benim kontrolüm de cuma günüydü bize de 950 gram dedi aynenn benim kilo artışım da çok hızlı haftada 1 kilo alıyorum yaklaşık Bence bunda hormonların etkisi yüksek tahlilde FT4 değerim 1,15 ten 0,8 e düşmüş

günaydın kızlar. bende haftaya ctesi gideceğim kontrole aynı zamanda 32. hafta raporumu alacağım.

Günaydın kızlar Uyku kaçmaları Doğumla bitecek galiba. Söyle bir soluksuz yüzüstü yatmaya hasret kaldım.
offf sorma uykusuz geceler geçirreceğiz yine ama en azından uyudukmu dinleneceğiz bende onu diyorum. yuzüstü yatmayı bende çok özledim

canım 29 hafta itibariyle benimde öyle oldu. hatta korkudan kontrole gitmiştim ama şükür birşey yok. sanırım 29 dan sonra hareketler yavaşlıyor. ayrıca doktorum 2 saatte 10 hareket falan sayma kafayı yersin demişti

Gunaydin isvicre zürich de yasiyorum. Dilerim en kisa zamanda tr. Ayni standartlara ulasir... hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum.

Maaşallah biz de bir 32 olsak sonra da 37
37 ye kadar çalışmıştım kızımda inşallah bu kez de dayanırım bence de çok takmamak lazım büyüdükçe yerleri daralıyor ondan da olabilir hareketsizlikleri

Bende de olmuştu uçuk doktor doktor krem kullanmama izin vermedi ama ben on üçümcü haftadaydım belkide ondandır
13. hafta ilacın yasaklı olduğu haftalardan ya belki ondan olabilir. Bakalım sürüyorum merhemi ama durmadan sızlıyo sızladıkça da büyüyo

ama sizin üstünden bir hafta geçmiş şimdi 1100 olmuştur en az o da zaten normal ben dün 27+4 günlüktüm tsh da baktırmadım baktırsam mı acaba benimde düşüktü en son normale gelmişti sonra bi daha da bakmadı

Canlar benimkide asagida galiba ayaklar vuruyor kaburgalarima.Doktorunuz ne zman cagiriyor kizlar 28.haftada gitmistim 2 hafta sonra cagirdi 30.bitimine gideyim diyorum sizler nasil takip ediyorsunuz haftalari?
Ben ayda 1 gidiyorum 20 ocak cumaydı randevum 17 şubata verdi 30. hafta bitiyor 32. haftada rapor için gidicez 32 den sonra da sık görüşücez galiba

Şeker yükleme yaptı ya genel olarak bakmıştır diğer değerlere de telefonda normal dedi ama hastanede olsaydım sorardım mutlaka

benimkini her gidişimde ölçüyor hep normaldi bu sefer düşmüş değeri progestan verdi ama rapor vermedi belki de gerek yoktur allah bebeklerimizi sağ salim almayı nasip etsin

benimkini her gidişimde ölçüyor hep normaldi bu sefer düşmüş değeri progestan verdi ama rapor vermedi belki de gerek yoktur allah bebeklerimizi sağ salim almayı nasip etsin
anladım canım gerek görse bana da verirdi sanırım inşallah sıkıntı yaratmaz plesanta bize dokotr çok kilo aldığım için herhalde yürüyüş yap dedi sana da öyle birşey dedi mi peki

yok canım kaşıntı falan doktor her ay rütin olarak kontrol ediyordu ama geçen ay yüksek çıkınca 1 ayda 3 defa kan verdim hala yüksek düşmedi çıkan değerler hep birbirine yakın ama yine de yüksek

Benim göbeğimde kırmızı kaşıntılı döküntüler çıktı da o yüzden sordum canım. Karaciğerden olabilir mi acaba diyorum. Yarın cildiyeye gidicem bakalım.

anladım canım gerek görse bana da verirdi sanırım inşallah sıkıntı yaratmaz plesanta bize dokotr çok kilo aldığım için herhalde yürüyüş yap dedi sana da öyle birşey dedi mi peki
bu sefer demedi canım her seferinde söylediği için söyleme gereksimi duymamış olabilir çok meyve yiyorsun yeme dedi sadece bana

Benim göbeğimde kırmızı kaşıntılı döküntüler çıktı da o yüzden sordum canım. Karaciğerden olabilir mi acaba diyorum. Yarın cildiyeye gidicem bakalım.
anladım canım ama normalde netten baktığımda karaciğer enzimleri yükseldiğinde kaşıntı yapar demişler ama belli seviyenin üstü ise sen kendi doktorunu da ara bence ve cildiyeci sana test yapar sanırım belki farklı birşey de olabilir kontrol önemli

Merhaba.Benim plasenta rahim agzini tamamen kapatiyor.doktorum bazi yasaklar koydu mesela iliski yasak agir kaldirmak ve karin bolgesine basinc yapacak hareketler yasak.sen de kendine dikkat et.seninki kapatmiyormus benden daha sanslisin.ben sezeryan olacağım mecbur ve her ihtimale karsi kan hazir bulundurulacak.Pozitif ol kendine dikkat et.Allah saglikla zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin hepimize

Bana doktorum bebeğin kilo alımının bizim yediklerimizle içtiklerimizle alakalı olmadığını söyledi. Tamamen genetik kodlanmayla alakalı dedi. Tabiki zararlı şeyleri tüketmeyeceğiz , faydalı besinler tüketeceğiz ama ne kadar yersen ye genetik kodlama neyse o dedi. İstersen hiç yeme hep kus bebeğin gelişimi genetik dedi. Artık doğruluğunu bilemicem belki tartışılabilir bir konu ama mesela ben hergün yumurta yemiyorum hergün süt içmiyorum ceviz badem kuruyemiş yemiyorum ( kuruyemişler beni kabız yapıyor o yüzden ) her hafta balık yemiyorum onbeş günde bir falan balık yiyorum. Et yemiyorum sebze yemeklerime kıyma koyuyorum. Tavuğu daha sık yiyorum. Hamurişi tatlı yemiyorum. Günde sadece bir meyve yiyorum. Yoğurt ayran fazlaca tüketiyorum. Genelde sebzeyle besleniyorum dediğim gibi. Toplamda 10 kilo aldım ama kızım geçen hafta 29+1 de 1 kg 700 gramdı boyu da 41 buçuk cm. Ben 3600 doğmuşum kardeşim 4200 doğmuş. Yani bunu kıyaslama yapmak adına yazmıyorum yanlış anlamasın hiç kimse , ben çok düzgün beslenemediğim halde durum böyle. Doktoruma bunu söylediğimde tamamen genetik dedi. Tabiki herkes sağlıklı beslensin ama bebekler sağlıklı olduğu sürece sorun yok kiloları hepsinin farklı farklı oluyor..

netten baktim canim cok tatli gule gule kullanin insallah. Peki kapaninca nasil oluyo acaba cok buyuk mu

seninki nasil peki canim markasi ne? Netten bakuyorum cok guzel seyler var ama sanirim gormeden almamak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…