2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kesinlikle buna inanyorum tamamen genetik kodlama benim arkadaşım dokuz ay kustu ne yese çıkardı suyu bile zorla içti bir kızı doğdu maşAllah sezeryanla 38 haftada üç kilonun baya üstünde doğdu tam hatırlamıyorum ama hatta dediö kırk hafta brkleseymiş kesin dört kilo olacakmış diye

netten baktim canim cok tatli gule gule kullanin insallah. Peki kapaninca nasil oluyo acaba cok buyuk mu

seninki nasil peki canim markasi ne? Netten bakuyorum cok guzel seyler var ama sanirim gormeden almamak lazim
Kraft summer bizimkisi canım titreşimi var müziği var dönencesi yok ama bilerek istemediö zararlı diye duydum için sağlam bişeye benziyor bakalım

Aynen canım benim de yakınımda örneği var. Kadın 9 ay boyunca kusmuş çubuk krakeri bile çıkarmış o derece maşallah kızı 3 buçuk kilo falan doğmuş. Yanii kısacası çok titizlenmeye gerek yok bu konuda ama tabii ki zararlı yiyeceklerden uzak durmak lazım..

Ben dayanamadım kurdum kurumuda çok basit küçük bir çantası var topla götür her yere
Bizim bir boş odamız var aldığımız herşeyi oraya yığdık dokunmadık daha
Haftaya kıyafetleri yıkayıp ütüleyip hurçlara koyucam. Eşim arabasıyla park yatağını çıkarır kutularından kurar halleder. Bir de teyzem sepet beşik almıştı onun kumaş olan kısımlarını yıkayacağım. Haftaya haftasonu bir sürü iş var yani

Ben yatak odasına kurdum nasıl duracak diye öyle açık duruyor şimdi :) İş çok canım bende detarjan almamışım geçen hafta alacaktım soğuktan çıkamadım bu hafta alıp yıkıcam inşAllah

Mideniz ne durumda kızlar? Benim 3 gündür yanma var ama dayanılması zor bir yanma. Saat başı birşey yersem dizginleyebiliyorum. Canımı çok acıtıyor. Cumartesi doktoruma söyleyeceğim ne tavsiye edecek bakalım. Yediklerime de dikkat ediyorum baharatlı, salçalı ve çok yağlı yemiyorum ama yine de oluyor. Progesteron hormonundan dolayı ve artık rahim iyice baskı yapıyor ondan oluyor ama bir çare bulmam lazım. 2 ay bu yanmayla zor geçer.

bana yanma deme ben ölüyorum yanmadan doktor şurup verdi banamısın demiyor birde şurubu yazarken dedi zamanla daha çok olur diye ne yesem ne yapsam geçmiyor

bana yanma deme ben ölüyorum yanmadan doktor şurup verdi banamısın demiyor birde şurubu yazarken dedi zamanla daha çok olur diye ne yesem ne yapsam geçmiyor
Eyvah ya yandık desene Ben saat başı ağzıma bişey atıyorum. Grisini aldım bugün yanmaya başlayınca 1-2 tane yiyorum geçiyor sonra tekrar başlıyor yine yiyorum Sakız çğnemek iyi geliyormuş sanırım onu deneyeceğim bir de bakalım işe yarayacakmı.

inşAllah sakız yarar işe ben denemedim bende nerdeyse bir aydır ara ara oluyor yanma ama iki üç gündür felekat şekilde resmen ateş basıyor her yanımı

inşAllah sakız yarar işe ben denemedim bende nerdeyse bir aydır ara ara oluyor yanma ama iki üç gündür felekat şekilde resmen ateş basıyor her yanımı
Bende de nadir oluyordu ama baharatlı falan yediğimde yani nedenini biliyordum. Ama 3 gündür çok fenayım. Allah yardımcımız olsun valla.

Kızlar ben kızçemin eşyalarını beşiğini her şeyini ayarlayıp kurmak yerleştirmek istiyorum. Erken mi ? var mı hazırlıklara başlayan veya tamamlayan =)
Ben herşeyi aldım eksiğimiz yok ama hepsi bir oda da yığılı duruyor 32. haftamda hazırlamaya başlicam.

Biz de aldık şükür de... Sadece yerleştirmedim. Benim de Hepsi kilerde ve baza altında :)
BUrda şubat, mart annelerinide takip ediyorum arada ne zaman ne olacağı belli olmuyor o yüzden haftaya hazırlamayı düşünüyorum. Hatta hastane çantamı da hazırlayacağım arabada dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…